זה קטע שכתבתי לפני שנתיים בערך, על אביצ׳י, הבנאדם שאני מעריצה יותר מחצי מהחיים שלי למרות שכבר לא איתנו.༄אחותי הרגע שאלה אותי מה זה להתאבד.לא רציתי לספר, אחרי הכל, היא רק בת 5 והגיעה לנושא הזה כי היא שאלה מי זה באינסטגרם שלי והסברתי לה שזה אביצ׳י ואז היא אמרה ״הוא התאבד נכון?״ ושאלה אותי מי הוא היה.הסברתי לה שהוא היה נורא מפורסם ושהערצתי אותו מגיל 9, מהגיל של אחותנו השניה.אבל היא לא הפסיקה.אחותי שאלה אותי שוב מה זה להתאבד.הפעם הסברתי, בלי יותר מדי פירוט, רק אמרתי מה זה, אמרתי שהוא הרג את עצמו. והיא ישר שאלה וביקשה תמונה שלו אחרי שהוא מת ונחרדתי, והראיתי לה תמונה שלו חי, אמרתי שזהו, ועברתי למקום אחר.אחותי שאלה אותי איך למה אביצ׳י התאבד.בהתחלה היא הסבירה לעצמה שהוא עשה ״פיו-פיו״ לעצמו.הנהנתי בשקט.היא שוב פעם שאלה למה הוא התאבד.הסברתי לה שהוא היה מאוד עצוב והיה לו קשה בחיים, והיא חיפשה עוד תשובות לזה כמה פעמים.אחותי שאלה אותי מה קורה למי שמתאבד.הסברתי לה שהוא פשוט מת.אחותי שאלה אותי אם מי שמת רואה את העולם גם אחרי שהוא מתאבד.הסברתי שכן. הוא בגן עדן, מלאך שמשקיף על כולנו, כי לא רציתי לפתוח נושא שכזה בצורה קשה ולפגוע לה עוד יותר בבטן הרכה. אחותי שאלה אותי אם אני רוצה להיות מלאך.פלטתי בחצי עצבים שלא כי אמא שלי ששמעה הפנתה אליי אצבע מאשימה.אחותי לא יודעת שחצי שיקרתי ושבעברי הלא כל כך רחוק, גם אני רציתי להתאבד.༄חשוב לי מאוד לציין שאני כבר לא אובדנית מעל שנתיים ונמצאת בבקרה קבועה של פסיכולוגים.
4Girls הדף הרשמי