גודל טקסט‎ נורמלי‎ גדול‎ ענק‎
ניגודיות צבעים‎
רגיל‎ מותאם לכבדי ראייה
סגור

הזמרות של האתר :)

loader
mask
תגובות: 802
↠ὌΜἘŘ↞ מרס 13, 2021 21:25

מישהי שומעת ספרדית?

sign
▶"דרוש ידע רחב רק כדי להכיר בעומק הבורות של עצמך"^_^
mask
↠ὌΜἘŘ↞ מרס 13, 2021 21:26

《Venustar》:

"

נ.ב תמיד חלמתי שיהיה לי קול ממש ממש נמוך כמו של לנה דל ריי שזו הזמרת עם הקול הכי יפה שאני מכירה (לא הזמרת האהובה עליי, פשוט יש לה קול מהמם), אבל יש לי קול סופרן אם אני לא טועה שזה הקול של רוב הזמרות כמו בילי אייליש, אריאנה גרנדה, דמי לובאטו וכו

sign
"Everything that kills me makes me feel alive"
"רצינית??? אז יש לך קול מושלם!
sign
mask
-Mad Max- מרס 13, 2021 21:32

סופרן זה סוג הקול הכי נפוץ אצל נשים, הכוונה היא שיש לי קול גבוה אבל זה לא אומר שאני לא מזייפת...

sign
mask
↠ὌΜἘŘ↞ מרס 13, 2021 21:48

חח אמרת שהקול שלך דומה לבילי אייליש, אריאנה גרנדה, דמי לובאטו וכו אז כנראה את שרה טוב.. לא?

sign
mask

《Venustar》:

"

סופרן זה סוג הקול הכי נפוץ אצל נשים, הכוונה היא שיש לי קול גבוה אבל זה לא אומר שאני לא מזייפת...

sign
"
כאן את טועה.
הקול הכי נפוץ הוא מצו - האמצע של המנעד, הקול החזק אבל מאוד נשי(כמו קייטי פרי , טיילור סוויפט, בריטני ספירס, נועה קירל, ניקי מינאז' וכו) אחר כך סופרן - הכי גבוה, מזכיר מעט קול של ילדה קטנה (בקטע טוב..) (דוגמת אריאנה, אלה לי להב, מריה קארי, אלי גולדינג וכאלו) והכי נדיר זה אלט (הנמוך, שלפעמים יכול להישמע גברי) (כמו לנה דל ריי, דואה ליפה, קארדי בי).
אצל בנים הכי נפוץ זה טנור שזה הגבוה (סטייל ג'סטין ביבר, ברונו מארס, מרגי, ג'סטין טימברלייק, הסולן של a-ha)
אחר כך בריטון שזה האמצע, הקול הגברי המחוספס (לדוגמה ג'יימס ארתור, דין לואיס, לואיס קפלדי, זאין מאליק, הסולן של וואן רפובליק)
ואז הכי נדיר זה בס שזה הכי נמוך (לא מכירה זמרים שהם בוודאות בס)
ילדות עד גיל מסוים בדרך כלל 14, תמיד ייחשבו כסופרן, ולכן עדיף לא להגדיר לפני שגדלים.
הקול שלי למשל הוא סופרן, וזה לא אומר שאני שרה כמו אריאנה (הלוואי!)
זה אומר שהמנעד שלי יכול להגיע מE3 לG6 נראה לי, אבל לכל אחד יש מנעד אחר וזה קשור לגוון של הקול. אני מגיעה לאזור שמצו שרות בו, אבל אין לי גוון קול דומיננטי.
sign
"כָּאן הָיָה מִכְחוֹל וְאָנוּ שְׁנַיִם, מְצַיְּרִים צִיּוּר בְּתוֹךְ צְבָעִים שֶׁלֹּא יוּכְלוּ לִדְהוֹת..."
mask
~Dark Fairy~ מרס 14, 2021 09:57

כפּרעע עלי:

"

חח אמרת שהקול שלך דומה לבילי אייליש, אריאנה גרנדה, דמי לובאטו וכו אז כנראה את שרה טוב.. לא?

sign
"
היא נראה לי התכוונה לעובדה שהן כולן סופרן לא שיש להן אותו קול בדיוק.
בכל מקרה אני מצו סופרן... נראה לי אבל תמיד כששרתי שמו אותי בקול הגבוה למרות שהיה לי ממש קשה בו
sign
I'M SURROUNDED BY I D I O T S
mask
↠ὌΜἘŘ↞ מרס 14, 2021 14:24

סבבה דארק?

sign
mask
That's me מרס 14, 2021 15:00

L A L I :

"

《Venustar》:

"

sign
"
כאן את טועה.
הקול הכי נפוץ הוא מצו - האמצע של המנעד, הקול החזק אבל מאוד נשי(כמו קייטי פרי , טיילור סוויפט, בריטני ספירס, נועה קירל, ניקי מינאז' וכו) אחר כך סופרן - הכי גבוה, מזכיר מעט קול של ילדה קטנה (בקטע טוב..) (דוגמת אריאנה, אלה לי להב, מריה קארי, אלי גולדינג וכאלו) והכי נדיר זה אלט (הנמוך, שלפעמים יכול להישמע גברי) (כמו לנה דל ריי, דואה ליפה, קארדי בי).
אצל בנים הכי נפוץ זה טנור שזה הגבוה (סטייל ג'סטין ביבר, ברונו מארס, מרגי, ג'סטין טימברלייק, הסולן של a-ha)
אחר כך בריטון שזה האמצע, הקול הגברי המחוספס (לדוגמה ג'יימס ארתור, דין לואיס, לואיס קפלדי, זאין מאליק, הסולן של וואן רפובליק)
ואז הכי נדיר זה בס שזה הכי נמוך (לא מכירה זמרים שהם בוודאות בס)
ילדות עד גיל מסוים בדרך כלל 14, תמיד ייחשבו כסופרן, ולכן עדיף לא להגדיר לפני שגדלים.
הקול שלי למשל הוא סופרן, וזה לא אומר שאני שרה כמו אריאנה (הלוואי!)
זה אומר שהמנעד שלי יכול להגיע מE3 לG6 נראה לי, אבל לכל אחד יש מנעד אחר וזה קשור לגוון של הקול. אני מגיעה לאזור שמצו שרות בו, אבל אין לי גוון קול דומיננטי.
sign
.αℓℓ ι кησω, αℓℓ ι кησω, ℓσνιηg уσυ ιѕ α ℓσѕιηg gαмє
"
ואווווו לי! נתת פה הסבר ממש מפורט! נשבעת שלמדתי קצת חחח
mask
↠ὌΜἘŘ↞ מרס 14, 2021 15:52

איזה חנפנית אני מתההה

sign
mask
That's me מרס 14, 2021 15:59

כפּרעע עלי:

"

איזה חנפנית אני מתההה

sign
"
היייייייייייייי, לא נכון! חחחחח
mask
תגובות: 199
greenlady מרס 20, 2022 12:07

"
אני לא סופרן ואף פעם לא הייתי...
יש לי קול יחסית נמוך ואני לא יכולה לשיר גבוה
sign
~ ספרים זה מדהים.
mask
תגובות: 199
greenlady מרס 20, 2022 12:09

-Mad Max-:

"

נ.ב תמיד חלמתי שיהיה לי קול ממש ממש נמוך כמו של לנה דל ריי שזו הזמרת עם הקול הכי יפה שאני מכירה (לא הזמרת האהובה עליי, פשוט יש לה קול מהמם), אבל יש לי קול סופרן אם אני לא טועה שזה הקול של רוב הזמרות כמו בילי אייליש, אריאנה גרנדה, דמי לובאטו וכו

sign
"I hope that she looks at me and think: Shit he's so pretty"
"
לי יש קול נמוך, ומניסיון, זה לא ככ כיף.
יש המון שירים שאני לא יכולה לשיר כי יש בהם קטעים גבוהים, ויש שירים שאני יכולה לשיר רק חלק מהם.
sign
~ ספרים זה מדהים.
mask
שייקספיר מרס 20, 2022 13:37

גם לי יש קול די נמוך. שהייתי קטנה היה לי קול ממש בס (אם הייתי מדברת בטלפון היו חושבים שאני אח שלי) אבל במשך השנים הא התעדן מעט...

sign
כל שיר הוא זיכרון בלתי נמנע
mask

אצלי עד היום חושבים בטלפון שאני אחותי הקטנה שהיא בת 7

ופעם אמרו לי

לייייייי למה תינוק מדבר קחי ממנו את הטלפון

וזו הייתי אניXD

sign
"כָּאן הָיָה מִכְחוֹל וְאָנוּ שְׁנַיִם, מְצַיְּרִים צִיּוּר בְּתוֹךְ צְבָעִים שֶׁלֹּא יוּכְלוּ לִדְהוֹת..."
mask
תגובות: 24
פנטזנית? מרס 30, 2023 22:04

לי יש גם קול סופרן ואני טובה מאוד בגבוהים, אבל קשה לי ממש בנמוכים. לכל האחיות שלי יש סופרן אבל יש לי אחות אחת שטובה מאוד בנמוכים!! אז תמיד שאנחנו שרות(אנחנו עושות המון קריוקי) היא שרה את הקטעים הנמוכים והשאר את הגבוהים...

sign
Love the life you live!
mask
☆♡קפק**ק ש!ק!לד♡☆ אוקטובר 16, 2023 11:30

אני לא שרה כל כך יפה אבל שרופה על לשיר..

נראה לי יש לי קול סופרן אבל אני בת 11

אז כן... קיצר אני ממש רוצה קול סופרן כי לדעתי זה יפה רצח אבל כל אחד והטעם שלו..

לחבר הכי טוב שלי יש קול סופרן מהמם והוא יודע לשיר ממש יפה

sign
~°☆אל תגידו לי שהשמיים הם הגבול שיש עקבות על הירח...☆°~
mask
תגובות: 333
הפנתרה הוורודה אוקטובר 16, 2023 20:10

אני אוהבת לשיר וחברות שלי אומרות לי שאני שרה יפה, אבל בקריוקי כזה עם החברים מתי שאני לא משקיעה אני מזייפת כמו לא יודעת מה ?

sign
stay you 。⁠◕⁠‿⁠◕⁠。 and fight like a GIRL ??