גודל טקסט‎ נורמלי‎ גדול‎ ענק‎
ניגודיות צבעים‎
רגיל‎ מותאם לכבדי ראייה
סגור

הזמרות של האתר :)

loader
mask
𝚂𝚎𝚗𝚝𝚒𝚘 ヅ פברואר 21, 2021 23:20

אז...

מי עוד שרה? מי עושה פיתוח קול?

sign
"כָּאן הָיָה מִכְחוֹל וְאָנוּ שְׁנַיִם, מְצַיְּרִים צִיּוּר בְּתוֹךְ צְבָעִים שֶׁלֹּא יוּכְלוּ לִדְהוֹת..."
mask
~Dark Fairy~ פברואר 22, 2021 06:32

הייתי בפיתוח קול שנה אחת, המורה הייתה מאוד נחמדה אבל התחלנו בנקודה מסוימת ונשארנו בה, שנה הבאה אולי אני אחזור לפיתוח קול ואני אולי אמצא מישהי/ו שיוכל לקדם אותי, חוץ מזה יש לי תואר על שירה במקלחת. (מאוד מכובד:)

sign
I'M SURROUNDED BY I D I O T S
mask
-Mad Max- פברואר 22, 2021 07:18

אני יודעת קצת לשיר, אני לא טובה בזה כל כך ואני לא רואה את עצמי כזמרת בעתיד אבל אני אוהבת לשיר לפעמים (:

sign
mask
תגובות: 519
Princess Rose פברואר 22, 2021 08:02

אני שרה במקלחת אם זה נחשב חחחח

sign
"בתוך כולנו יש גם אור וגם חושך. מה שמשנה זה הנתיב בו אנחנו בוחרים לפעול. זה מי שאנחנו באמת." ~ סיריוס בלק
mask
Wdcgy פברואר 22, 2021 10:44

אף פעם לא הייתי בפיתוח קול אבל אני שרה ומנגנת מגיל קטן ואף פעם לא אהבתי שמלמדים אותי אז תמיד למדתי בעצמי גם אם זה לקח פי 4 יותר זמן אני היום בת 14 ואני שרה בערך 10 שנים מתחת לגיל ארבע זה לא נחשב חחח ואני מנגנת על גיטרה אקוסטית קלאסית חשמלית יוקולילי עכשיו התחלתי ללמוד פסנטר ותופים ואני פשוט שרה כל יום כל היום זה הדבר האהוב עלי חד משמעית

mask
תגובות: 802
↠ὌΜἘŘ↞ פברואר 22, 2021 12:02

אני בפיתוח קול אבל יותר בגלל שיש לי קול צרוד.. הרבה אומרים לי שאני שרה יפה אבל לדעתי אני נשמעת יותר כמו צבי פצוע?

וכמו~Dark fairy~ יש לי קריירה מפוארת של שירה במקלחת????

sign
▶"דרוש ידע רחב רק כדי להכיר בעומק הבורות של עצמך"^_^
mask
>~Ocean~ פברואר 22, 2021 12:47

אני אוהבת לשיר אבל רק לעצמי ואני חושבת שאני די גרועה ואין לי שמיעה מוזיקלית ?

אבל חברות שלי אומרות לי שאני צריכה להתחיל קריירת שירה ?

sign
זה בסדר להיות שונה, להיות שונה זה להיות מיוחדת!
mask
That's me פברואר 22, 2021 13:13

לי יש קהל מעריצים במקלחת חחח ? אבל אני חושבת שאני שרה נורא! ? 

אמא שלי אומרת שאני שרה ממש טוב (לא נכון בעליל! אמא מתי תביני את זה?!)

mask
-Mad Max- פברואר 22, 2021 13:13

אוו, ושכחתי להוסיף, אני כל הזמן-כל הזמן (כל הזמן) שרה את השיר ocean eyes והשיר no time to die כי יש משהו בשירים של בילי שאני מרגישה יותר בנוח לשיר אותם, לא יודעת למה.

sign
mask
↠ὌΜἘŘ↞ פברואר 22, 2021 13:37

אני את: imposible \ston cold \hello נראה לי לכל אחד יש את השירים שהוא חופר עליהם??

sign
mask
>~Ocean~ פברואר 22, 2021 13:45

《Venustar》:

"

אוו, ושכחתי להוסיף, אני כל הזמן-כל הזמן (כל הזמן) שרה את השיר ocean eyes והשיר no time to die כי יש משהו בשירים של בילי שאני מרגישה יותר בנוח לשיר אותם, לא יודעת למה.

sign
I'm not your friend or anything, damn. You think that you're the man I think, therefore, I am
"
אמאאאאאא
את כל כך צודקת!!
גם my mind!
אני שרה באמבטיה כי יש אקוסטיקה מהממת וזה נשמע טוב?
(באמבטיה בלי קשר ללהיתקלח אני פשוט מסתגרת באמבטיה ושרה???)
sign
זה בסדר להיות שונה, להיות שונה זה להיות מיוחדת!
mask
𝚂𝚎𝚗𝚝𝚒𝚘 ヅ פברואר 24, 2021 00:08

אני עושה פיתוח קול כבר כמעט 4 שנים ומקווה שעוד שנה- שנתיים אוכל ללכת לאיזו תוכנית ולממש את החלומות שלי. עד גיל 12 בכלל לא חשבתי שזה בשבילי ואז הקלטתי שיר לבת מצווה ואמרו לי שיש לי כישרון אז התחלתי והתאהבתיXD אני כן יודעת לשיר אבל עדיין לא הגעתי למימוש מקסימלי של פוטנציאל. אני שרה בעיקר שירים שקטים באנגלית כי הבלטינג ("צעקות") די קשה לי ואני לא אוהבת איך שאני נשמעת בו כלכך, אני אוהבת לשיר בקול ראש :)

sign
"כָּאן הָיָה מִכְחוֹל וְאָנוּ שְׁנַיִם, מְצַיְּרִים צִיּוּר בְּתוֹךְ צְבָעִים שֶׁלֹּא יוּכְלוּ לִדְהוֹת..."
mask
𝚂𝚎𝚗𝚝𝚒𝚘 ヅ פברואר 24, 2021 00:08

השיר שאני כרגע עובדת עליו זה arcade, הוא ממש קשה, בתקווה שעוד איזה חודש אשיר אותו ספץXD התחלתי לעבוד עליו לפני כמה ימים 

sign
mask
That's me פברואר 24, 2021 06:20

אני כבר מחכה לראות אותך בכוכב הבא לאורוויזיון ? וכמובן בהצלחה בהמשך דרכך (שאני בטוחה) שתצלחי בה! ??

mask
↠ὌΜἘŘ↞ פברואר 25, 2021 01:56

יוו All of Me מחכה לראות אותך בעתיד נשמההה!! אני יגיד לכולם שהכרתי את הזוכה באורוויזיון,, מאמינה בך רצחח ויאללה שחררי קצת ליוטיוב שנישמע??

sign
mask
𝚂𝚎𝚗𝚝𝚒𝚘 ヅ פברואר 26, 2021 01:12

האמת ששלחתי אודישן לכוכב הבא למרות שווקאלית אני לא מספיק מוכנה, אולי זו גם הסיבה שלא חזרו אליי. אני בטוח אוציא סינגל מקורי מתישהו,גם בלי תוכנית, השאלה אם זה יתפוס:)

ותודה לכן!

sign
mask
That's me פברואר 26, 2021 08:38

All of Me:

"

האמת ששלחתי אודישן לכוכב הבא למרות שווקאלית אני לא מספיק מוכנה, אולי זו גם הסיבה שלא חזרו אליי. אני בטוח אוציא סינגל מקורי מתישהו,גם בלי תוכנית, השאלה אם זה יתפוס:)

ותודה לכן!

sign
.αℓℓ ι кησω, αℓℓ ι кησω, ℓσνιηg уσυ ιѕ α ℓσѕιηg gαмє
"
כשתוציאי את השיר תשלחי לנו קישור ואנחנו נפרסם אותו! כי אנחנו נמצאות בכל הארץ... את יכולה.. אני לפחות אשמח לעזור.
mask
-Mad Max- מרס 13, 2021 21:08

נ.ב תמיד חלמתי שיהיה לי קול ממש ממש נמוך כמו של לנה דל ריי שזו הזמרת עם הקול הכי יפה שאני מכירה (לא הזמרת האהובה עליי, פשוט יש לה קול מהמם), אבל יש לי קול סופרן אם אני לא טועה שזה הקול של רוב הזמרות כמו בילי אייליש, אריאנה גרנדה, דמי לובאטו וכו

sign