גודל טקסט‎ נורמלי‎ גדול‎ ענק‎
ניגודיות צבעים‎
רגיל‎ מותאם לכבדי ראייה
סגור
loader
mask
סופי לוי יולי 19, 2020 00:44

היושש.

טוב אז אני אוהבת משחק ותאטרון זה החיים שלי, אני נמצאת בחוג ואני באמת לומדת מזה...

אך באמת שאני לא יודעת איך להתפתח , כי אני באמת רוצה, זה תחום שאני רוצה לחיות ולעסוק בו מתוך רצון ואהבה לתאטרון, ולא בשביל פרסום ....

אם יש משיהו שיכול לעזור לי אשמח..

mask
Superdogi ? יולי 19, 2020 06:22

הי!

אז גם אני ממש אוהבת תיאטרון, ואני מציעה לך ללכת לאיזשהו חוג מיקצועי, (נגיד בימת הנוער) או לחפש באינטרנט אודישנים לגיל שלך, וכ'ו.

sign
"כל אדם בעולם צריך לפחות פעם אחת בחייו לעמוד על במה ולקבל מחיאות כפיים סוערות, כי כולנו ניצחנו את העולם"- פלא, ר''ג' פלאסיו.
mask
סופי לוי יולי 19, 2020 14:32

אני נמצת בחוג.. הבאסה שהעיר שלי זה לא כמו תל אביב וכו.... 

אין בה דברים שמפתחים את הנוער בנושא אומנויות הבמה..

mask
Superdogi ? יולי 19, 2020 15:08

אז תתייעצי עם ההורים לגבי חוג מקצועי בעיר שכן מפתחת את אומניות הבמה אם את ממש ממש רוצה...

sign
"כל אדם בעולם צריך לפחות פעם אחת בחייו לעמוד על במה ולקבל מחיאות כפיים סוערות, כי כולנו ניצחנו את העולם"- פלא, ר''ג' פלאסיו.
mask
-𝖌𝖔𝖙𝖎𝖘- אוגוסט 30, 2020 21:40

כנל. 

sign
Know why I hate people? No? This is not your fucking business! God, that's exactly why I hate people!
mask
𝚂𝚎𝚗𝚝𝚒𝚘 ヅ אוגוסט 30, 2020 22:37

ממליצה ללכת לאודישנים

sign
"כָּאן הָיָה מִכְחוֹל וְאָנוּ שְׁנַיִם, מְצַיְּרִים צִיּוּר בְּתוֹךְ צְבָעִים שֶׁלֹּא יוּכְלוּ לִדְהוֹת..."
mask

תלכי לאודישנים!

sign
?“Not everyone will understand your journey, and that’s okay, it’s not for them.”?
mask

אץ יכולה לקחת גם שיעורים פרטיים

sign
?“Not everyone will understand your journey, and that’s okay, it’s not for them.”?