וואו מאיפה להתחיל? אני צינית ברמות דחיינית שלא מהעולם הזה ממש (לא) טובה בדחיית סיפוקים... אבל עכשיו בטון יותר רציני אם קריאה נחשב לכישרון אני יכולה להתחרות בצורה אולימפית, אני מניחה שאני כותבת די בסדר, אה ויש לי טעם מדהים במוזיקה. אבל הכי מדהים בעיני זה שאני עדיין שפויה אחרי הקורונה והשנה ה"פשוט מדהימה" שהייתה לי.
התמונת פרופיל שלךךךךךךךךךךךךךךךךך זאת הרמיוני אהבה שלי בלבבבבבבבבבבב כןכן אני חולת הארי פוטר וזה כנראה הכישרון היחיד שלי
לא אוהבת להשוויץ חח
אני שרה וכותבת בעיקר
להסביר דברים, להבין דברים, ציור...
וואוו אחלה כישרון:)☝️
אני שרה, מנגנת ומבשלת ממש טובXD
אני לא רוצה לכתוב את כל הכשרונות שלי אז אני רק אכתוב את הכשרונות שיש אנשים שלא שמים לב אליהם (זה טוב!)
1. להכניס למשפטים שלי ושל אחרים מחמאות עלי (כן, כן, אני גרמתי למורה שלי להיסטוריה למכירה אותי כולה 3 שיעורים להגיד לי מחמאות על השיעור הראשון והיא חזרה עליהן והוסיפה בשיעור השני והשלישי)
2. לגרום לאנשים לעשות מה שאני רוצה
3. פעם שלישית גלידההההה להמציא מילים ולתת לאנשים כינויים!!! חייבות לראות אותי בפעולהההה
*שמכירה, והיא אמרה רק לי ובקטע בשיעור הראשון היא אמרה לבנות "...ומי שמשהו לא בסדר אצלה בראש שתתקן אותו לשיעור הבא"
הממ אני אוהבת בעיקר לנגן, ויש דברים כמו כתיבה או ציור שאני מחשיבה כתחביב ולא ככשרון
לי יש רק שתי כשרונות
אקרובטיקה אווירית והיתעמלות קרקע זה פשוט אחד הכיפיםם
כתיבת תסריטים. פשוט אין לי כוח לרשום אותם על דף או במחשב
חיה בסרט?:
" כתיבת תסריטים. פשוט אין לי כוח לרשום אותם על דף או במחשב "
אז איך בעצם את כותבת? חח
אני גם כותבת תסריטים מקווה להפוך את זה ואת המוזיקה למקצוע בעתיד
הכישרונות שלי הם: ציור, חיקויים, משחק וריקוד. אני ממש אוהבת את הכישרונות האלה ואני גם יודעת לבשל!
ממממממ
אני חולה על אומנות,
חרוזים
ציור
סריגה
רקמה
כתיבה אני גם ממש אוהבת
אם ציניות נחשב אז אני הבנאדם הכי ציני שאני מכירה...
משחקי מילים ומילים בכללי...
אני גם שנונה בקטע מוגזם שאפילו אני מופתעת מעצמי לפעמים...
אני יודעת לאפות...
ואני ממש טובה בלשכוח דברים ולא לזכור שומדבר...
וגם בלא לקום כשהשעון מעורר מצלצל...
☺
וואו! חתיכת מוכשרת! אני חושבת שאם את אוהבת משהו אז את גם טובה בו! כי איך אפשר לאהוב משהו שלא מצליחים בו? אני מאוד אוהבת לצייר, לשיר, לכתוב,לסרוג, ולשמוע שירים וגם לחלום!
אני שרה, סורגת, תופרת, רוקמת, מפסלת.. אבל הכי זה ציור?
4Girls הדף הרשמי