גם אתם אוהבות לירקוד
תשתפו את הטיפים שעוזרים לכם
לירקוד טוב ואיזה סגנון אתם רוקדות
אני נמשל רוקדת היפ הופ
גם אניייי,
אני רוקדת מלא דברים-פלמנקו,מודרני,אמפרוביזציה,גז... אבל אני הכי אוהבת קלאסי
אני אוהבת לרקוד היפופ?
וואי אני רוקדת כבר שמונה שנים בסלוניים בלט מחול ג"אז והיפהופ וזה ממש חשוב יציבות ונקודה אחת וחיוך
אני רוקדת 9 שנים מודרני קלאסי ג'אז היפ הופ וקופוזציה
רקדתי 3 שנים היפ הופ
אני רוקדת כמעט 4 שנים, ואני רוקדת מחול. אני רוקדת המון בבית, ויש קבוצה שמחר אני עושה אודישן כדי להתקבל אליה. אני יודעת כבר שלושה ריקודים של הקבוצה הזאת מתוך ארבע. אני פשוט לומדת מהיוטיוב וזה כיף לי. אני עושה חוג בבית. אני גם מתאמנת על שפגטים וקפיצות בבית, ככה שזה ממש עוזר לי. ריקוד זה בנקמה אצלי!!? אלה
בנשמה**
אני שנתיים בהיפ הופ
היי אני רוקדת כבר 9 שנים והשנה אני טסה לחו"ל לאקדמיה למחול בלונדון. הטיפ שלי הוא לרקוד מלב. אם נגיד את עכשיו מופיעה אז חצי דקה בערך לפני שאת מתחילה לרקוד תחשבי על מה שהריקוד מזכיר לך ואיזה תכונות הוא נותן לך ואז תגזימי את כל הרגשות האלה ותעלי לבמה. זה משפר בהרבה את הריקוד..
אני רוקדת בלט, מודרני, ג'אז, ואימפרוביזציה (מדי פעם קצת אופי) מאוד עוזר לי כשאני רוקדת "למלא את התנועות" זאת אומרת תמיד להישאר בתנועה כל הזמן (אלא אם כן צריך אחרת כמובן), לנסות ולמתוח את התנועות כמה שיותר ולעבור מתנועה לתנועה בצורה חלקה. חשוב גם לרקוד עם רגש. באימפרוביציה צריך לרקוד כאילו אף אחד לא מסתכל. לרקוד בשביל הכיף. בשביל עצמך, אבל עם רגש. בהתחלה זה קצת קשה אבל לאט לאט מתרגלים
כתיבה יוצרת, למרות שאני רק בהתחלה ממש..
אני רוקדת בסגנון משלי?
וואי כולם פה ממש מומחיות...
אני רוקדת קלאסי 10 שנים והיפהופ שנה..
עושה קצת התעמלות קרקע לפעמים...
הטיפ שלי זה דיוק. חשוב מאד לעשות התנועה במדויק ולפעול לפי ההוראות, ככה זה יותא הכי מקצועי.
ריקוד זה החיים!
אני לא יודעת לרקוד בשום סגנון לצערי
טוב אני יחסית מקצועית:
קצת עלי: אני רוקדת מגיל 3 בסתודיו מקצועי. בכיתה ד' כבר עליתי על הפויינט בקלאסי ובכיתה ג' עליתי בפעם הראשונה לתחרות דואט. בתחרות האחרונה שלנו זכינו מקום 2 (בשביל התחרות הזו שברתי את היד!)
אני רוקדת בכל הסגנונות קמעט: בלט קלאסי/מודרני ג'אז והיפהופ.
בכיתה ב' עברתי למסלול המקצועי של הסתודיו "מאסטאר קלאס" ושם גם אני לומדת אקרובטיקה.
טוב אז נראה לי שבאתי לעזור ולא לספר אבל יש לי מלאא סיפורים על זה (רוצות לשמוע? בואו לפרטי!).
אז בואו נמשיך!!
יש לי כמה טיפים שבילעדיהם לא הייתי מגיעה לאיפה שאני היום, הינה:1. ללמוד בקצב שלך! אל תסתכלי על אחרות על תשימי עליהן! (מניסיון)
זה גרם לי לרקוד לא יפה! כי כל הזמן רק הסתכלתי על איך היא והיא רוקדות.
2. תנועות הכי חזקות בעולם!! על תתביישו! פשוט תרקדו!! זה קשה אבל כולם אוהבים כאלה שלא ביישנים לא!?!
3.הקשבה תקיבו למורה שלכם!! ככה הכי תשתפרו!
4. עבודה קשה!! זה חשוב צריך להתאמן ריקוד זה דבר שעולה הרבה זמן.
5. ביטחון עצמי! ישש המון הופעות צריך הרבה ביטחון תעבדו על זה!
וזהו מי שרוצה סיפורים של כל מיני דברים שקראו לי שם לפרטייי!
אני מתעמלת קרקע ברמה 3 של נבחרות. יש גם תנועות ריקוד אבל הרוב זה סלטות וכאלו, זה לא ממש ריקוד אבל אני מלמדת את עצמי ריקוד בלי קשר לאקרובטיקה
אני רוקדת הים הופ כבר שלוש שנים אבל זה רק לכיף... אני גם לא ממש טובה בזה ?
4Girls הדף הרשמי