היי בנות!
בחודשים האחרונים ממש נפתחתי לעולם המוזיקה ומעניין אותי לשמוע מה אתן אוהבות לשמוע ונוכל לדבר על זה, כי זה ממש כיף לי לדבר על מוזיקה חחחח
האמת שאני אוהבת את כל הלהיטים שתופסים ברדיו חח זה מה שהכי נחשפים אליו ואני תמיד נדבקת לשירים האלה.
אבל מבחינת קלאסיקות: הביטלס, קולדפליי, טראביס.. שלמה ארצי
ישן אבל אני אשמח לדבר על מוזיקה! רוק ומטאל בעיקר
גם אני אשמח לדבר על מוזיקה אולי גם בגלל שאני מלחינה מנגינות משלי וגם סתם ככה אני אוהבת לשמוע שירים בטלפון שלי בעיקר באנגלית (לא שיש לי משהו נגד שירים ישראליים אבל שירים באנגלית מפתחים לי את אוצר המילים בשפה זו (; )
בכל מקרה אין לי סגנון מסויים אני אוהבת לפעמים רוק ולפעמים פופ לפעמים זמרים ולפעמים זמרות אבל מוזיקה היא מוזיקה ואני אוהבת מוזיקה (;
^איזה אמני רוק את מחבבת?
אני אוהבת חלק מהשירים של להקת skillet זה נחשב רוק? כי אם כן אז זה מה שאני אוהבת לשמוע וגם לא את כל השירים שלהם אני אוהבת אבל אני מניחה שזה ככה אצל כל מי שאוהב זמר/ת או להקה מסוימת
אני שומעת בעיקר EDM
אני שומעת בעיקר דאנס פופ ודאנס אלקטרוני, פופ ורוק, ויש עוד כמה שבגדר אלקטרוני.
ברוק ופופ בעיקר: Queen, אלק בנג'מין, אריאנה גרנדה, בילי אייליש, הביטלס, ריהאנה, הארי סטיילס, זאין. בדאנס וכל מה שבגדר אלקטרוני בעיקר: מדוזה, קלין בנדיט, מרטין גריקס, dynoro ועוד כמה שאני פשוט לא שומעת באופן קבוע ויש להם שירים ספציפים שאני אוהבת.
ולאחרונה אני שומעת לפעמים לנה דל ריי.
וסברינה קרפנטר כמובן, היא אחת הזמרות האהובות עליי לאחרונה.
אם אני אתחיל להגיד את מי בדיוק אני שומעת זה לא ייגמר לול. אבל אני גריקסר(:
אני אוהבת רוק, פופ, קאנטרי לפעמים הלהקה האהובה עלי מאז שהייתי בכיתה ה' ועד עכשיו (כיתה ח') היא "the neighborhood" היא להקה מדהימה עוד להקה שאני אוהבת שהכרתי ממש לא נזמן היא "mother mother" וזמרים שאני ממש אוהבת אמ.. נראה לי "Dreammer boy" ויש עוד אבל לא עולה לי לראש חחח
התמכרתי לפסיי טראנס לאחרונה. אני גם שומעת הרבה EDM ופופ, לפעמים אינדי, רוק ומטאל וקצת ראפ ורוק בעברית.
אני שומעת בעיקר פופ, קצת פולק, קצת רוק ישראלי בעיקר, ושירים של מחזות זמר, הרבה שירים של מחזות זמר.
שמעו ש 5SOS היא אחת הלהקותתת תנסווו
וכוורת וגזוז אבל זה אובייס
אני שומעת 5sos לפעמים.
הטעם שלי במוזיקה די השתנה. אני שומעת בעיקר וואן ריפבליק שהגעתי למסקנה שהם יותר טובים מוואן דיירקשן. אני שומעת מלא בילי אייליש, אלק בנג'מין, מדוזה, מרטין גריקס, ריהאנה. גאד, הגעתי למצב שאני שומעת יותר ריהאנה מאמא שלי שאמא שלי ממש ממש ממש אוהבת אותה. גם Queen אני שומעת מלא וWallows גם אני שומעת המוןןןןן.
לפעמים שומעת קצת הביטלס, דואה ליפה וממש טיפונת דה בייבי (פחות אוהבת ראפ וכאלו אבל דהבייבי סבבה).
גם אני שומעת אווה מקס וpowfu יחסית הרבה.
אני שומעת בעיקר פופ ולפעמים קלאסי
אני ממש אוהבת את ליטל מיקס, סברינה קרפנטר, דה וויקנד, בק, טיילור סוויפט, קייטי פרי, ריהאנה ועוד רנדומליים.כל מה שבlm5, confetti & singular act 1 אני ממש אוהבת.בקלאסית אני מקשיבה למה שיש בו חלילי צד כי זה יותר רלוונטי ויפה בעיניי
4Girls הדף הרשמי