גודל טקסט‎ נורמלי‎ גדול‎ ענק‎
ניגודיות צבעים‎
רגיל‎ מותאם לכבדי ראייה
סגור

שיחת הכותבות :)

loader
mask
שייקספיר אוקטובר 29, 2019 16:01

חבל,ההיתי ממש שמחה לקרא קטעים שלך.אבל אני מכבדת את ההחלטה שלך?

sign
כל שיר הוא זיכרון בלתי נמנע
mask
-𝖌𝖔𝖙𝖎𝖘- אוקטובר 29, 2019 16:08

אני כותבת עכשיו הרבה קטעי כתיבה על אהבה ורגשות. לפעמים אני כותבת שירים, בעבר הרבה יותר.

sign
Know why I hate people? No? This is not your fucking business! God, that's exactly why I hate people!
mask
שייקספיר אוקטובר 31, 2019 00:07

love is love:

"

אני כותבת עכשיו הרבה קטעי כתיבה על אהבה ורגשות. לפעמים אני כותבת שירים, בעבר הרבה יותר.

sign
Love yourself
"את כותבת מדהיםםםם❤
אני קוראת את כל הקטעים שלך,ונהנת כל פעם מחדש??
sign
mask
תגובות: 405
כוכב נופל אוקטובר 31, 2019 06:09

אני כותבת לרוב קטעים וסיפורים. רוב הכתיבה שלי היא על אהבה, השתלבות בחברה וכל מיני דברים שמציקים לי ממש ואני חייבת לפרוק אותם. רוב הכתיבה שלי היא על דברים שאני עוברת או כל מיני דברים שנזכרתי בהם.

הכתיבה שלי היא כמו סיר לחץ שכל פעם שמתמלא מעט יותר מידי אני פורקת בכתיבה.

התחלתי לכתוב מגיל יחסית צעיר, אבל לא ממש ידעתי שאני כותבת ולא ידעתי מה אני עושה. לקראת גיל 13 או 12 בערך התחלתי לכתוב הרבה יותר ברצינות. באותה תקופה כתבתי על דברים שעוברים עליי והכתיבה הייתה בעצם המקום שלי להביע את דעתי ולפרוק את מחשבותיי מהראש שלי כמו שאני לא עושה בקול. לאט לאט עם הזמן התחלתי גם לפרסם פה קטעים ולהבין מהי בעצם כתיבה. התחלתי לקרוא יותר ספרים, לחשוב על קטעים או סיפורים לכתיבה. 

בעצם היום הכתיבה היא חלק בלתי נפרד מחיי ואני יודעת שהיא לעולם לא תעזוב אותי.

sign
עדיף לכתוב לעצמך ולהשאר ללא קהל, מאשר לכתוב לקהל ולהשאר ללא עצמך. -סיריל קונולי-
sign
עדיף לכתוב לעצמך ולהשאר ללא קהל, מאשר לכתוב לקהל ולהשאר ללא עצמך. -סיריל קונולי-
sign
sign
sign
mask
שייקספיר אוקטובר 31, 2019 15:13

כוכב נופל❤:

"

אני כותבת לרוב קטעים וסיפורים. רוב הכתיבה שלי היא על אהבה, השתלבות בחברה וכל מיני דברים שמציקים לי ממש ואני חייבת לפרוק אותם. רוב הכתיבה שלי היא על דברים שאני עוברת או כל מיני דברים שנזכרתי בהם.

הכתיבה שלי היא כמו סיר לחץ שכל פעם שמתמלא מעט יותר מידי אני פורקת בכתיבה.

התחלתי לכתוב מגיל יחסית צעיר, אבל לא ממש ידעתי שאני כותבת ולא ידעתי מה אני עושה. לקראת גיל 13 או 12 בערך התחלתי לכתוב הרבה יותר ברצינות. באותה תקופה כתבתי על דברים שעוברים עליי והכתיבה הייתה בעצם המקום שלי להביע את דעתי ולפרוק את מחשבותיי מהראש שלי כמו שאני לא עושה בקול. לאט לאט עם הזמן התחלתי גם לפרסם פה קטעים ולהבין מהי בעצם כתיבה. התחלתי לקרוא יותר ספרים, לחשוב על קטעים או סיפורים לכתיבה. 

בעצם היום הכתיבה היא חלק בלתי נפרד מחיי ואני יודעת שהיא לעולם לא תעזוב אותי.

sign
sign
sign
sign
sign
"מדהימה❤
sign
mask
karmeli אוקטובר 31, 2019 22:19

אני טובה בחרוזים ובחמשירים חמודים כאלה, הייתי עושה את זה לעיתון של הכיתה אבל חוץ מזה לא בכלל.. ואני כותבת כל הזמן ליומן ופורקת שם, אבל לא ממש מצליחה לכתוב יפה ובצורה שכיף לקרוא. רק אם אני מאוד משקיעה אז אולי. הגיוני שאם אני אתאמן בזה הרבה אני אשתפר בזה אבל אני קצת עצלנית?

sign
תהיי את ותביאי לעולם טוב עם מה שמשמח אותך! (נכון תמונה יפה?! אני צילמתי:)
mask
תגובות: 522
Remember me ינואר 24, 2020 19:34

אני כותבת כל מה שעולה לי בראש וכל מה שיושב לי בלב.

אני כותבת מה שיוצא, אבל החיבה הכי גדולה שלי היא לקטעים בודדים ופחות לשירים או לסיפורים- שירים אני פחות מתחברת וסיפורים אני פשוט נוטה לא להמשיך... 

בקטעים אני מרגישה שאני יכולה לבנות עלילה מספקת ולגם לסיים אותה עם שורה תחתונה, ולרוב הכי כיף לי גם לשוב ולקרוא אותם:)) 

אני כותבת כשצריך בעיקר, כשעולה לי רעיון מטורף ואני נכנסת לפרץ כתיבה לא משנה כמה דברים יש לי לעשות  או אחרי שרעיון מקונן לי בראש תקופה ואני מרגישה שאני חייבת לפרוק אותו על דף. 

ולמרות הכל, אני עדיין מרגישה שאני לא כותבת מספיק.

sign
"עשו טוב בשביל אחרים, זה יחזור בחזרה בדרכים בלתי צפויות"
mask
(•°•Pizza Queen•°•) פברואר 11, 2020 22:04

אני ממש מסכימה ומתחברת למה שרממבר מי כתבה... אני פשוט פותחת את המחברת ומתחילה לכתוב מה עובר עלייך בעיקר במטאפורות בתוך קטעים ושירים. 

sign
“Emancipate yourselves from mental slavery. None but ourselves can free our minds.”
mask
NAAMONET66 מרס 30, 2020 22:14

אני כותבת בשביל להשתחרר.

הכתיבה שלי היא הדרך שלי להתמודד עם כאב. 

sign
תאהבו את עצמכם בחייאת ???
mask
Grey'sWriter דצמבר 25, 2020 19:34

אני כותבת ספר אחד רציני ועוד כמה למגירה

sign
you're the best
mask
𝚂𝚎𝚗𝚝𝚒𝚘 ヅ דצמבר 25, 2020 23:03

נייס

אני עוד מעט מוציאה את שלי וכותבת טורים פה ובעוד פלטפורמות(:

sign
"כָּאן הָיָה מִכְחוֹל וְאָנוּ שְׁנַיִם, מְצַיְּרִים צִיּוּר בְּתוֹךְ צְבָעִים שֶׁלֹּא יוּכְלוּ לִדְהוֹת..."
mask

אני כותבת מה שבא לי. 

זה יכול להיות שירים, קטעי כתיבה, פאנפיקשן, סיפורים או כל דבר שמתקשר למילים.

הכתיבה היא חד משמעית הדרך שלי לבטא את עצמי ולהוציא רגשות חנוקים.

מה גם שאני אדם דרמטי ביותר אז זה מועיל לכתיבה?

sign
“Young girls are told you have to be the delicate princess. Hermione taught them that you can be the warrior.”
mask
𝚂𝚎𝚗𝚝𝚒𝚘 ヅ דצמבר 26, 2020 20:06

אני גם מאוד דרמטיתXD

sign
"כָּאן הָיָה מִכְחוֹל וְאָנוּ שְׁנַיִם, מְצַיְּרִים צִיּוּר בְּתוֹךְ צְבָעִים שֶׁלֹּא יוּכְלוּ לִדְהוֹת..."
mask
The QWEEN♡ יולי 23, 2023 06:45

זה פורום ככ ישןןןןן. 

אניווי אני כותבת בעיקר קטעים שאני מתכחשת לעובדה שהם שירים... 

הייתי כותבת סיפורים בעבר אבל אני פחות מתחברת לזה עכשיו.

ממממ הכתיבה בשבילי זה כמו חברה הכי טובה שאני יכולה לספר לה כל מה שעומד לי על הלב, והיא לא תשפוט אותי

זה כמו מקום ביקום מקביל כזה שבו אני יכולה לעשות מה שאני רוצה בדרך שלי בלי שאנשים ישפטו אותי על כל מה שאני עושה ויתנו לי ביקורות שאני לא מעוניינת בהם. זו גם דרך שלי להיפתח בפני אנשים... מאוד קשה לי להיפתח לאנשים שאני לא מכירה מספיק טוב, וברגע שאנשים קוראים את מה שאני כותבת אני מרגישה שהם מכירים אותי יותר. 

כאילו נתתי להם להציץ לתוך הלב שלי, 

קיצור לא התכוונתי שזה יהיה כל כך ארוך אבל זה מה שקורה...

sign
"זה שדברים לא קורים בדרך שאת רוצה, לא אומר שדברים שאת רוצה לא בדרך."