גודל טקסט‎ נורמלי‎ גדול‎ ענק‎
ניגודיות צבעים‎
רגיל‎ מותאם לכבדי ראייה
סגור

שיחת הכותבות :)

loader
mask
mark my words. ינואר 13, 2017 19:05
מי כאן כותבת?
שוט :)
-----------------

My life is a movie and everyone`s watching
So let`s get to the good part and past all the nonsense

Sometimes it`s hard to do the right thing
When the pressure`s coming down like lightning
It`s like they want me to be perfect
When they don`t even know that I`m hurting

This life`s not easy, I`m not made out of steel

Act like you know me, but you never will
But there`s one thing that I know for sure

I`ll show you

לא חדשה, די ברור אחרי
שהחלפתי 3 כינויים.

(סיירת אתר ,כתבת נוער ומנהלת פורום כישרון)
mask
תגובות: 158
אלפית קטנה ינואר 14, 2017 18:00
אני כותבת סיפורים בעברית וגם שירים באנגלית
mask
mark my words. ינואר 14, 2017 18:05
אני כותבת סיפורים ארוכים בחלקים וקטעים קצרים
mask
אין מקום אחר ינואר 22, 2017 21:27
אני כותבת. כותבת: שירים, קטעים, רשימות, יומנים, טקסטים ואת עצמי לדעת ;)

כתיבה היא חלק בלתי נפרד מהחיים שלי ומהאישיות שלי, לא רק בקטע כישרוני ויצרתי, בקטע של דרך חיים.
-----------------

"שקט, שקט, שקט, שקט מופתי
מיום הולדתי עד יום מותי
שקט עד יום מותי......"

*מנהלת פורום יחסים ונשמה מ..ע..כ..ש..י..ו*
mask
.Error ינואר 24, 2017 00:10
גבריאל גרסיה מרקס אמר: אם אתה מאמין שתוכל לחיות בלי לכתוב, אל תכתוב.

אני כותבת עוד מלפני שידעתי קרוא וכתוב.
הייתי מציירת ציורים בהמשכים, מושיבה את אמא שלי ומכתיבה לה בעל-פה את הסיפור שמייצגים הציורים, אותם היא הייתה כותבת על גב הציורים, ולאחר מכן הייתי מתייקת את כל הציורים יחדיו ומבקשת מסבתא שלי להקריא אותם לה ולי בכל הזדמנות שהתעוררה.

קצת אחרי שהתגייסתי, הבנתי שאני לא אהיה מסוגלת להעביר את השירות הצבאי שלי (שכלל מעט מאד יציאות הביתה) בלי לכתוב, ומצאתי את עצמי מוציאה את החסכונות שלי על לפטופ (למרות שהיה לי מחשב נייח במצב בסדר), כדי שתהיה לי אפשרות לכתוב בבסיס.

אני חושבת שחוץ ממחזות, אני כותבת הכל - אפילו תסריטים... לא יודעת להעיד כמה הכתיבה שלי טובה, אבל היא ללא ספק יותר יקרה לי מחמצן לריאות. קצת קשה לתאר כמה הכתיבה היא חלק בלתי נפרד ממני (אפילו לא מהחיים שלי - אלא פשוט ממני), אבל כמו שגרסיה מרקס אמר, אם אתה מאמין שאפשר בלי לכתוב, לא לכתוב.
ואני - לגמרי - כותבת.
-----------------

>
Pretty woman, walking down the street, pretty woman, the kind you like to meet
mask
Sheepy מרס 20, 2017 18:50

^ וואו, את חייבת לעשות עם זה משהו! בטח כבר אמרו לך

sign

mask
.Error מרס 20, 2017 22:39

^ חח נחיה ונראה... לאהוב לכתוב זה לא מספיק. צריך גם כישרון :)

sign

Pretty woman, walking down the street, pretty woman, the kind you like to meet
mask
Sheepy מרס 29, 2017 16:21

כשרון בטוח יש לך!

sign

mask
תגובות: 522
Remember me אפריל 22, 2017 18:57

אני אהיה כנה, אני לא אחת מאותן בנות כישרוניות שהתחילו לכתוב עוד לפני הגן או בית הספר, אני גם לא אחת מאותן בנות שגאות בעובדה שהן כותבות, אני כותבת כי הכתיבה היא המהות שלי, היא משהו שנטמע בתוכי ולעולם לא יעזוב. אני לא אומרת שאני יכולה לחיות בלי הכתיבה, אני לא ילדה קלישאתית, אבל אני חושבת שבלי הכתיבה לחיים שלי לא יהיה טעם, הכתיבה היא הבית שלי, אני מרגישה שבכתיבה אני שולטת על הכל ואני תמיד יציבה ובמקום, ואם אני לא, מרגישים את הכאב שלי. 

אני ביקרותית, מעצבן אותי שאנשים לא כישרוניים חושבים שהם אלילים במשהו וניגשים ויושבים ליד המקלדת וכותבים,  אתם לא. אני מרגישה שכתיבה היא משהו ששמור לאנשים שצריכים את זה, ורק להם, כתיבה היא הבית שלי ואני טריטוריאלית, אל תפרצו לי לבית. 

אני יכולה לכתוב על הכל, על מוזיקה על אוויר או על צנצנת עוגיות, רק תתנו לי לכתוב, הכתיבה היא המקום שלי, מקום שאני לעולם לא אעזוב. 

sign
"עשו טוב בשביל אחרים, זה יחזור בחזרה בדרכים בלתי צפויות"
mask
יש לי חלום... אוגוסט 20, 2017 20:32

אני כותבת הכל - שירים , סיפורים ארוכים וקצרים וגם תסריטים.

לספר סיפורים זה משהו שהייתי עושה כשהייתי קטנה וזה התחלף בכתיבה.

אלונית- לגבי כל ה"עפים על עצמם" שעושים מעצמם סופרים גדולים ועדיין משתמשים בנקודותיים ולא במירכאות ולא משתמשים באותיות אית"ן, כותבים בשביל פידבקים ברמה נמוכה... אני לא אוהבת אנשים כאלה ואני מזדהה עם התחושה שלך, במיוחד כי זה היה סוג של קטע של לחקות אותי במסגרת החבורה שלי כי קיבלתי הרבה תגובות. אשתמש שוב במטאפורת הבית -אני מרגישה כאילו הכנסתי אורחים לחגוג איתי בבית שלי, והם פשוט הרסו אותו והאשימו אותי בבלגן.

החלום שלי הוא להצליח בכתיבה. ואני אעשה כל מה שאוכל כדי להגשים אותו.

sign
"don't cry, we don't need no wings to fly..." - Justin Bieber, "As Long As You Love Me"
mask
תגובות: 651
Supernova אפריל 16, 2018 19:42

היי! האמת שאני כותבת מאז שאני זוכרת את עצמי. ממציאה סיפורים כיד הדמיון... ואוהבת את זה:) 

אני מזמינה אתכן לקרוא את הסיפור שכתבתי בMyPen ולדרג :) אוהבת! ♥ https://he.mypen.net/short-stories/174640?who=1

sign
בכל אדם יש עולם שלם משלו
mask
תגובות: 158
אלפית קטנה מאי 09, 2018 16:08

אני כותבת, והרבה: סיפורים, שירים, תסריטים ,סצנות, כל מה שאפשר לכתוב כמעט אני כותבת אני אוהבת לכתוב להמציא סיפורים ולדמיין זה מה שמרגיע אותי לוקח אותי מהמציאות הלא תמיד נחמדה שכאן לעולם שאני שולטת בו אני מחליטה מה יקרה מה ייאמר ומה ילך שם אני מרגישה לפעמים שהדמויות שאני יוצרת הן בעצם אני אפילו אם הן עושות משהו שאני לא יכולה או לא מעזה לעשות אפילו אם הן לא המין שלי (כי חלק מהדמויות הן בנים) ועדיין הן אני. כי אני, כמו פאזל, מורכבת מהרבה חלקים. תודה שקראתן את כל זה   

sign
Little elven
mask
~mimi~ מאי 13, 2018 18:43

אני כותבת סיפורים ושירים, ברובם אני משתמשת רק בדמיון אבל בחלק אני מביעה תחושות ורגשות שלי

sign
use your smile to change the world, dont let the world change your smile
mask
snipper יוני 20, 2018 10:52

אני כותבת סיפורי אהבה, פנטזיה, מתח וכל אלה, אני גם כתבת נוער

sign
כבד את אוייביך למען יארכו רגליך.
mask
~My Melody~ יוני 26, 2018 15:01

אני כותבת סיפורים על אהבה,  הרפתקאות וכל מיני...  יש לי סיפורים שכתבתי בגיל 7או8 ,נשבעת.  רק עכשיו העלתי לאתר סיפור חדש שאני עובדת עליו.  כתבתי גם כמה שירים  וקטעים קצרים על משמעות החיים וכל זה. כתבתי גם2 יומנים,  אחד שהייתי בת11 לפני שנתיים ואחד השנה. בקיצור אני מתה על כתיבה ואני מחשיבה את זה כאחד מהכשרונות שלי(שהם ציור,  עיצוב אופנה, וכתיבה)  .❤❤

sign
"הגלים באים ולוקחים איתם את העולם כולו" ~Melody~
mask
אטלנטוש יולי 16, 2019 20:16

אני כותבת כבר מאז כיתה ב' (ממש פאר היצירה כתבתי אז) כתבתי כבר מלא ספרים בכל מני זאנרים, אני עדיין מנסה להחליט מה אני הכי אוהבת לכתוב. כבר פרסמתי סיפורים בכמה אתרים ומלא חברות שלי קוראות את הספרים שלי. פעם אפילו המורה ביקשה ממני לקרוא (פאדיחההההההה)

sign
"תנופפו במוזריות שלכם בראש מורם אנשים"
mask
שייקספיר אוקטובר 29, 2019 00:14

אני כותבת כל מיני קטעים וסיפורים ובעיקר שירים 

sign
כל שיר הוא זיכרון בלתי נמנע
mask
מאיוש777 אוקטובר 29, 2019 14:46

אצלי זה בא בתקופות. עכשיו אני כותבת שירים בעיקר על דברים שאני מרגישה, אבל אני מעדיפה לכתוב רק לעצמי ולא לשתף באתר.

sign
"אם ברצונך ללמוד להכיר אדם חדש, שים לב איך הוא מתייחס לזוטרים ממני, לא לשווים אליו" סיריוס בלק, הארי פוטר 4