^ וואו, את חייבת לעשות עם זה משהו! בטח כבר אמרו לך
^ חח נחיה ונראה... לאהוב לכתוב זה לא מספיק. צריך גם כישרון :)
כשרון בטוח יש לך!
אני אהיה כנה, אני לא אחת מאותן בנות כישרוניות שהתחילו לכתוב עוד לפני הגן או בית הספר, אני גם לא אחת מאותן בנות שגאות בעובדה שהן כותבות, אני כותבת כי הכתיבה היא המהות שלי, היא משהו שנטמע בתוכי ולעולם לא יעזוב. אני לא אומרת שאני יכולה לחיות בלי הכתיבה, אני לא ילדה קלישאתית, אבל אני חושבת שבלי הכתיבה לחיים שלי לא יהיה טעם, הכתיבה היא הבית שלי, אני מרגישה שבכתיבה אני שולטת על הכל ואני תמיד יציבה ובמקום, ואם אני לא, מרגישים את הכאב שלי.
אני ביקרותית, מעצבן אותי שאנשים לא כישרוניים חושבים שהם אלילים במשהו וניגשים ויושבים ליד המקלדת וכותבים, אתם לא. אני מרגישה שכתיבה היא משהו ששמור לאנשים שצריכים את זה, ורק להם, כתיבה היא הבית שלי ואני טריטוריאלית, אל תפרצו לי לבית.
אני יכולה לכתוב על הכל, על מוזיקה על אוויר או על צנצנת עוגיות, רק תתנו לי לכתוב, הכתיבה היא המקום שלי, מקום שאני לעולם לא אעזוב.
אני כותבת הכל - שירים , סיפורים ארוכים וקצרים וגם תסריטים.
לספר סיפורים זה משהו שהייתי עושה כשהייתי קטנה וזה התחלף בכתיבה.
אלונית- לגבי כל ה"עפים על עצמם" שעושים מעצמם סופרים גדולים ועדיין משתמשים בנקודותיים ולא במירכאות ולא משתמשים באותיות אית"ן, כותבים בשביל פידבקים ברמה נמוכה... אני לא אוהבת אנשים כאלה ואני מזדהה עם התחושה שלך, במיוחד כי זה היה סוג של קטע של לחקות אותי במסגרת החבורה שלי כי קיבלתי הרבה תגובות. אשתמש שוב במטאפורת הבית -אני מרגישה כאילו הכנסתי אורחים לחגוג איתי בבית שלי, והם פשוט הרסו אותו והאשימו אותי בבלגן.
החלום שלי הוא להצליח בכתיבה. ואני אעשה כל מה שאוכל כדי להגשים אותו.
היי! האמת שאני כותבת מאז שאני זוכרת את עצמי. ממציאה סיפורים כיד הדמיון... ואוהבת את זה:)
אני מזמינה אתכן לקרוא את הסיפור שכתבתי בMyPen ולדרג :) אוהבת! ♥ https://he.mypen.net/short-stories/174640?who=1
אני כותבת, והרבה: סיפורים, שירים, תסריטים ,סצנות, כל מה שאפשר לכתוב כמעט אני כותבת אני אוהבת לכתוב להמציא סיפורים ולדמיין זה מה שמרגיע אותי לוקח אותי מהמציאות הלא תמיד נחמדה שכאן לעולם שאני שולטת בו אני מחליטה מה יקרה מה ייאמר ומה ילך שם אני מרגישה לפעמים שהדמויות שאני יוצרת הן בעצם אני אפילו אם הן עושות משהו שאני לא יכולה או לא מעזה לעשות אפילו אם הן לא המין שלי (כי חלק מהדמויות הן בנים) ועדיין הן אני. כי אני, כמו פאזל, מורכבת מהרבה חלקים. תודה שקראתן את כל זה
אני כותבת סיפורים ושירים, ברובם אני משתמשת רק בדמיון אבל בחלק אני מביעה תחושות ורגשות שלי
אני כותבת סיפורי אהבה, פנטזיה, מתח וכל אלה, אני גם כתבת נוער
אני כותבת סיפורים על אהבה, הרפתקאות וכל מיני... יש לי סיפורים שכתבתי בגיל 7או8 ,נשבעת. רק עכשיו העלתי לאתר סיפור חדש שאני עובדת עליו. כתבתי גם כמה שירים וקטעים קצרים על משמעות החיים וכל זה. כתבתי גם2 יומנים, אחד שהייתי בת11 לפני שנתיים ואחד השנה. בקיצור אני מתה על כתיבה ואני מחשיבה את זה כאחד מהכשרונות שלי(שהם ציור, עיצוב אופנה, וכתיבה) .❤❤
אני כותבת כבר מאז כיתה ב' (ממש פאר היצירה כתבתי אז) כתבתי כבר מלא ספרים בכל מני זאנרים, אני עדיין מנסה להחליט מה אני הכי אוהבת לכתוב. כבר פרסמתי סיפורים בכמה אתרים ומלא חברות שלי קוראות את הספרים שלי. פעם אפילו המורה ביקשה ממני לקרוא (פאדיחההההההה)
אני כותבת כל מיני קטעים וסיפורים ובעיקר שירים
אצלי זה בא בתקופות. עכשיו אני כותבת שירים בעיקר על דברים שאני מרגישה, אבל אני מעדיפה לכתוב רק לעצמי ולא לשתף באתר.
4Girls הדף הרשמי