גודל טקסט‎ נורמלי‎ גדול‎ ענק‎
ניגודיות צבעים‎
רגיל‎ מותאם לכבדי ראייה
סגור

איך אנשים הגיבו כשסיפרת על הכישרון שלך

loader
mask
תגובות: 522
Remember me ינואר 09, 2017 16:13
או כשהראית משהו שכתבת\ ציירת\ שיחקת\ ניגנת\ רקדת וכו..?
----
פעם ראשונה שאני פותחת שיחה בפורום הזה, אני לא יודעת עם הייתה כבר שיחה כזאת אז מצטערת.
-----------------

ורק אציין את העובדה שאני כתבת נוער באתר:)

עד שלא נדע מה מניע את ליבם של אנשים לא נוכל להבין כלום חוץ מעצמינו או להגשים את עצמינו באופן מלא כפלא הגדול ביותר – בני אדם – מריה מאנס
mask
mark my words. ינואר 09, 2017 16:30
אהבו מאוד :) אפילו זכיתי בתחרות :)
mask
Master of Puppets ינואר 09, 2017 20:12
פשוט לא מאמינים לי. כשאנשים רואים מישהי נמוכה מתולתלת שאומרת להם "אני מנגנת בגיטרה חשמלית" אף אחד פשוט לא מאמין לי וכולם חושבים שאני מנגנת חודשיים ומספרת על זה לכל העולם כדי להרשים בנים או איזה חרא כזה. אנשים שמכירים אותי ויודעים שאני ממש לא ממציאה מגיבים חיובי, החברים שלי רואים אותי בתור איזה GUITAR GOD וההרכב מאוד אוהב את הסולואים שלי.
בכתיבה כבר מזמן הפסקתי לכתוב לכיף כי פשוט אין לי מוזה. זה מרגיש כמו מטלה. פעם אחת שלחתי סיפור שכתבתי לתחרות וזכיתי מקום ראשון, 1000 שקל... מימן לי את המגבר
-----------------

And Justice for All...
mask
.Error ינואר 10, 2017 11:28
^ וואו אני ממש אשמח אם תפרסמי פה משהו שכתבת...
mask
Master of Puppets ינואר 10, 2017 16:20
^אני אחשוב על זה... אני צריכה לעבור על הדברים שלי ולראות אם יש משהו שמרגיש לי ראוי לפרסום
-----------------

And Justice for All...
mask
Mari-666 ינואר 12, 2017 16:30
^ שמעי אני לא ראיתי אותך במציאות אבל לפי הסיפורים שלך פה והכל את נשמעת סופר כישרונית. אל תתני לאף אחד להוריד לך את הביטחון בגלל המראה שלך. ככה זה, העולם שופט לפי מראה חיצוני ובמיוחד אם את אישה. תוכיחי להם אחרת. את מדהימה :)
-----------------

Goodbye Blue Sky
mask
Master of Puppets ינואר 12, 2017 18:31
תודה :)
-----------------

And Justice for All...