גודל טקסט‎ נורמלי‎ גדול‎ ענק‎
ניגודיות צבעים‎
רגיל‎ מותאם לכבדי ראייה
סגור

המודל לחיקוי שלך

loader
mask
תגובות: 887
באזי ספטמבר 20, 2016 16:34
יש לך?
מי זה/הם?
עד כמה את והדברים שאת עושה מושפעים מאמנים שאת מעריכה?
-----------------

אדם בתוך עצמו הוא גר
בתוך עצמו הוא גר.
או באיזו עיר סוערת
או באיזה כפר

לפעמים סופה עוברת
וביתו נשבר
אבל
אבל לרוב,
אדם גם לעצמו הוא זר.
mask
mark my words. ספטמבר 20, 2016 17:31
יואו כל כך הרבה!!! :)
ג'סטין ביבר,אביצ'י,טיילור סוויפט,קייטי פרי :)
אני חולמת בגדול בזכותם :)
-----------------

So wake me up when it`s all over
When I`m wiser and I`m older
All this time I was finding myself
And I didn`t know I was lost

mask
Master of Puppets ספטמבר 20, 2016 19:29
יש לך? מלא.
מי זה/הם? ג'ואן ג'ט, קירק האמט, בריאן מיי, רנדי רודס, דייב גרוהל, דיוויד גילמור, ג'ימי פייג', סקוטי היל, דייב סאבו, גלעד פסטרנק ועוד מלא חחח
עד כמה את והדברים שאת עושה מושפעים מאמנים שאת מעריכה? בתור התחלה, כולם ברשימה הזו גיטריסטים, אבל מכל אחד מהם אני לוקחת משהו אחר.
ג'ואן ג'ט היא אמנם לא הגיטריסטית עם הכי הרבה כישורים בעולם, אבל היא פעילה חברתית ולא ויתרה על החלום שלה, ומעבר להכל - היא אישה חזקה ועצמאית. וקשה להיות אישה בעסק הזה.
בריאן מיי ודייב גרוהל הם די התזכורת שגם אם אתה נורא מוצלח זה לא תירוץ להתנהג לכולם סביבך כמו חרא ולוותר על כל החיים שלך - שניהם ידועים בתור כוכבי הרוק הכי נחמדים שיש וגם בין הכי פחות מסוממים.
גלעד פסטרנק גם נכלל בקטגוריה של להישאר בנאדם, אבל מעבר לזה הוא ישראלי אז אני לגמרי מרגישה הזדהות כלשהי, וגיטריסט מעולה בלי קשר.
קירק האמט הוא גיטריסט מוכשר בטירוף, נשמע כמו אחלה בנאדם ואני לוקחת ממנו המון השראה.
דיוויד גילמור, ג'ימי פייג', סקוטי היל, דייב סאבו ורנדי רודס הם פשוט גיטריסטים מעולים שאני מאמצת השפעות מהסגנון שלהם.
-----------------

I`m creeping death
mask
תגובות: 34
smiler ספטמבר 23, 2016 19:46
ביונסה
לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל מרוב שאני מעריצה אותה.
mask
Winter אוקטובר 05, 2016 12:01
הילה קורח.לגמרי.בגלל שהיא עשתה 2 תארים,הילדים שלה במקום הראשון ועכשיו היא לומדת רפואה בתל אביב(לקראת סיום בע"ה).אני רוצה להיות כמוה
mask
Winter אוקטובר 13, 2016 15:06
אפ
mask
Sheepy נובמבר 18, 2016 16:06
Quote: Originally posted by Winter on 05/10/16
הילה קורח.לגמרי.בגלל שהיא עשתה 2 תארים,הילדים שלה במקום הראשון ועכשיו היא לומדת רפואה בתל אביב(לקראת סיום בע"ה).אני רוצה להיות כמוה

וואו באמת? לא ידעתי את זה עליה

-----------------