גודל טקסט‎ נורמלי‎ גדול‎ ענק‎
ניגודיות צבעים‎
רגיל‎ מותאם לכבדי ראייה
סגור

שאלון ליוצרות

loader
mask
תגובות: 887
באזי אוגוסט 30, 2016 13:22
באיזה תחום/תחומים את עוסקת?
למה?
כמה זמן?
מה מניע אותך? (מתוך רגש, רצון להביע דעה, סתם שייצא משהו יפה...)
למה?
איך אחרים מגיבים לדברים שאת כותבת/מציירת/מצלמת וכו'?
מה מידת הביטחון שלך כלפי הדברים שאת עושה מ1-10?
-----------------

אדם בתוך עצמו הוא גר
בתוך עצמו הוא גר.
או באיזו עיר סוערת
או באיזה כפר

לפעמים סופה עוברת
וביתו נשבר
אבל
אבל לרוב,
אדם גם לעצמו הוא זר.
mask
mark my words. אוגוסט 30, 2016 17:21
באיזה תחום/תחומים את עוסקת? כתיבה
למה? הכתיבה היא ראי לנפש
כמה זמן? כמעט שנה
מה מניע אותך? (מתוך רגש, רצון להביע דעה, סתם שייצא משהו יפה...) כי זה כיף
למה? כדי להצליח בכתיבה
איך אחרים מגיבים לדברים שאת כותבת/מציירת/מצלמת וכו'? בדרך כלל אוהבים מאוד,אפילו זכיתי בתחרות כתיבה
מה מידת הביטחון שלך כלפי הדברים שאת עושה מ1-10? זה משתנה כמה הקטע\הסיפור יפה וכתוב בצורה ספרותית
-----------------

So wake me up when it`s all over
When I`m wiser and I`m older
All this time I was finding myself
And I didn`t know I was lost

mask
תגובות: 5886
mad world אוגוסט 30, 2016 20:30
Quote: Originally posted by shaharoona on 30/08/16באיזה
תחום/תחומים את עוסקת? ציור נגינה וצילום

למה? הכל התחיל מתוך חיפוש תעסוקה ותחביב וצילום אני מנסה לפתח למקצוע

כמה זמן? ציור מאז שאני זוכרת את עצמי. נגינה- פסנתר מכיתה ב וגיטרה מכיתה י אני חושבת. צילום ממש מהשנה שנתיים האחרונות.

מה מניע אותך? (מתוך רגש, רצון להביע דעה, סתם שייצא משהו יפה...)ציור זה לפי חשק אם יש לי כח לצייר אני לא מציירת מהראש בדרך כלל אני חייבת תמונה. אם יש לי רעיון לציור מהראש אני בונה לעצמי בפוטושופ פחות או יותר את התמונה שאני רוצה לצייר ומציירת מהתמונה הזו. נגינה- האמת שלא נגעתי בגיטרה כמה חודשים ופסנתר אני מתעצלת לצאת מהחדר אז הורדתי אפליקציה לטלפון צילום- אני מצלמת בעיקר הופעות ולפעמים טבע כשאני יוצאת לטייל. אני חושבת שהעריכה של הצילום מאוד חשובה לתוצאה הסופית והיא מעבירה הרבה מסרים ורגשות יותר מצילום התמונה עצמה.

איך אחרים מגיבים לדברים שאת כותבת/מציירת/מצלמת וכו'? תמיד התגובות מאוד טובות ותמיד כיף לשמוע תגובות טובות. יצא לי לשמוע הצעות לשיפור לגבי הצילומים שלי ואני מאוד שמחה כי זה חשוב לי לשמוע טיפים ולהשתפר בעיסוק הזה במיוחד.

מה מידת הביטחון שלך כלפי הדברים שאת עושה מ1-10? ציור- שואף לאפס תמיד אני לא מרוצה מהציורים שלי כי אני חושבת שתמיד אפשר לשפר יותר ומתסכל אותי שאני לא מצליחה להגיע לתוצאות שאני רוצה ומאבדת סבלנות. נגינה- לא באמת למדתי אף פעם עם מורה אני לומדת לבד אז זה ברמה של לשבת עם הגיטרה מסביב למדורה עם חברים, לא חושבת להתמקצע בזה וללמוד יותר לעומק- זה יותר לכיף כזה..
צילום זה מוזר- אני בדרך כלל מאוד ביקורתית כלפי עצמי וקשה לי מאוד עם עבודות שלי ודברים שאני עושה אבל דווקא בצילום אני מצליחה להביע המון רגשות ומסרים שאני רוצה להעביר ומרגישה ששם זה המקום שלי ומרגישה מאוד בטוחה במה שאני עושה. גם התגובות שאני מקבלת על הצילום מאוד טובות גם מהאמנים שאותם אני מצלמת מה שגם מעלה לי את הביטחון מאוד.

-----------------

אפשר שקט כזה בדיוק?
mask
HeadAutomatica ספטמבר 02, 2016 00:10
וואי חלום שלי ללמוד פסנתר!!!^
-----------------

"A flower does not think of competing to the flower next to it .It just blooms."
From Zen Shin Talks -
mask
תגובות: 824
Eden2134 ספטמבר 02, 2016 01:26
באיזה תחום/תחומים את עוסקת? כתיבה וציור. למה? זה ממש משחרר ומביע את הרגשות שלי. הם גם תחביבים שלי אז אני יכולה סתם למצוא את עצמי כותבת או מציירת כי משעמם לי. כמה זמן? כתיבה מגיל מאוד מוקדם, בערך 5. כמובן שלא כתבתי דברים כמו היום, הייתי כותבת סתם סיפורים ולא ביטוי לרגשות שלי. דווקא לא מזמן מצאתי סיפור שכתבתי בגיל 7. ציור ממש גיל מוקדם (כמו רוב הילדים הקטנים). בגילאים שבאמת יכלתי לצייר הייתי מציירת יותר ציורים מובנים (בתים, אנשים, עצים), היום אני מציירת יותר בחופשיות (שקיעות וכאלה, או סתם משחק עם צבעים). מה מניע אותך? הרצון להביע את הרגשות שלי עד דף ולא שהכל יישמר בראש שלי. העובדה שאני בכלל עושה משהו לעצמי, משהו פרטי ואישי ששלי ועל הרגשות שלי ממש עושה לי משהו... איך אחרים מגיבים לדברים שאת כותבת/מציירת? כשאני מראה להם הם בדרך כלל אומרים תגובות טובות (אני מראה בדרך כלל כשזה יוצא משהו ממש מיוחד שאני ממש מרגישה צורך להראות למישהו. אני לא אוהבת להראות ברבים דברים שאני עושה, הם אישיים ואני לא חושבת שזה הכרחי). כמובן שאם יש מה לשפר/לתקן/לשנות יעירו לי. מה מידת הביטחון שלך כלפי הדברים שאת עושה מ 1-10? כתיבה-8-9, בגלל שאני יודעת שזה מה שאני מרגישה ולא איכםת לי מה אחרים חושבים, זה הרגשות שלי ולכן זה נכון וטוב. ציור-6. בציור אני פחות טובה בלהביע רגשות וזה יותר כתחביב או ביטוי למשהו אחר ואין לי הרבה בטחון בקשר לזה... אפילו שאני לא מראה לאנשים בדרך כלל, זה לא משהו שאני מאמינה בו בעצמי. הייתי גם מנגנת בפסנתר, בסך הכל 4 שנים. עשיתי את זה כי רציתי ללמוד לנגן על משהו, זה ממש עזר לי כשנלחצתי וגם אהבתי לשמוע את עצמי מנגנת, זה עשה לי איזה משהו. אבל הפסקתי עם זה, זה כבר הפסיק להשפיע עליי בצורה הזו והפך להיות קצת מעצבן. (סליחה על כל החפירות....)
mask
Master of Puppets ספטמבר 15, 2016 21:25
באיזה תחום/תחומים את עוסקת? נגינה
למה? אני לא יודעת למען האמת. אני פשוט אוהבת את זה
כמה זמן? שנתיים בערך
מה מניע אותך? (מתוך רגש, רצון להביע דעה, סתם שייצא משהו יפה...) בסופו של דבר אני רוצה לעסוק בזה כמקצוע, ואני גם פשוט נהנית מזה, אני נהנית להשתפר ואני נהנית מהתהליך של הלמידה ואני נהנית מהאפשרויות שזה פותח לי
איך אחרים מגיבים לדברים שאת כותבת/מציירת/מצלמת וכו'? מגיבים טוב. מסתבר שאני נחשבת למשהו מיוחד בקונסרבטוריון, המורה שלי לקלאסית ממש התאכזבה שעברתי למורה אחר ללמוד חשמלית
מה מידת הביטחון שלך כלפי הדברים שאת עושה מ1-10? הייתי אומרת 7. אבל מידת האמונה שלי בעצמי זה 11
-----------------

I`m creeping death
mask
Sam ספטמבר 16, 2016 00:54
Quote: Originally posted by shaharoona on 30/08/16
באיזה תחום/תחומים את עוסקת? כתיבה, ציור, וקצת מוזיקה.

למה? ציור וכתיבה משחררים אותי. לפעמים יש דברים שיתבטאו לי הכי טוב בציור, או רק בביטוי של כתיבה ולפעמים בשביל לחוש בעיניים עצומות - מוזיקה.

כמה זמן? התחלתי ללמוד פסנתר מגיל קטן שעזבתי דיי מהר, ועם הזמן התחלתי לחזור לזה קצת ואהבתי יותר את הצלילים שאני מתאימה לעצמי.
ציור גם מגיל קטן התחלתי ללמוד ועזבתי כי לא אהבתי שמלמדים אותי איך לצייר. ציור זה משהו שצריך להתבטא חופשי ואין לו חוקים.
כתיבה זה משהו שגליתי בעצמי בגיל 14 בערך. התחלתי אז לחוות רגשות מאוד חזקים לכל מיני דברים בחיים, כנראה הורמונים חח אבל משם גליתי שאני יכולה גם להתבטא בכתיבה. רציתי להתבטא מדיוק יותר בגיל הזה אז הבנתי שיש דברים שמתבטאים במדיוק יותר בכתיבה ופחות במוזיקה וציור. ממש רציתי בתקופה הזאת שיבינו אותי כמה שיותר נכון, לכן אני חושבת שדרך הכתיבה משכה אותי להראות לאחרים את עצמי, ושיראו ויבינו אותי כמה שיותר מדויק.

מה מניע אותך? (מתוך רגש, רצון להביע דעה, סתם שייצא משהו יפה...) רגש, דעה שהיא כמובן רגש. לפעמים יש רצון שאחרים יראו אותי. לפעמים יש רצון להתבטא סתם ולהוציא את זה ליקום ולא לשמור בתוכי. סוג של להתפרץ החוצה כשיש בי המון רגשות בפנים שנוטפים ממני כבר. לפעמים אני שומרת דברים לעצמי, כמו סודות שיש רק לי.

למה? זה משחרר. זה משחרר מאוד. אם זה כתיבה שאני מבטא לאחרים את הדיוק הכי נכון של מה שאני רוצה שיראו בי. אם זה ציור ואם זה צלילים. גם אם זה רק בשבילי, ואף אחד לא יודע מציור או ממוזיקה שלי זה משחרר לדעת שיש משהו שיצרתי והוא רק שלי. פשוט משחרר מאוד.

איך אחרים מגיבים לדברים שאת כותבת/מציירת/מצלמת וכו'? אלה שראו את היצירות שלי, לכל אחד דעה משלו. לרוב יש תגובות ממש טובות ומתלהבות. נראה לי שלא נתקלתי במשהו לא נעים שאמרו לי על זה, אבל אולי כן ואני פשוט לא זוכרת ולא רוצה לזכור.

מה מידת הביטחון שלך כלפי הדברים שאת עושה מ1-10? יש יצירות שהן -10 ויש יצירות שהן 10. אבל בכל אחת מהן אני גאה שיצרתי אותן. גם אם יש דברים שהשמדתי לבסוף, אני גאה שהן היו פעם.

-----------------

And if I fail at least I know"

"I did it on my own
mask
-pandora- ספטמבר 16, 2016 22:58
בעבר עסקתי בצילום בנוסף לכתיבה אך זנחתי את הצילום מעט
למה?
אוהבת את זה, זה עוזר לי להביע את עצמי, לפרוק, להתחבר לרגש.
כמה זמן?
צילום התחלתי בסביבות גיל 14 וכתיבה בגיל 12
מה מניע אותך? (מתוך רגש, רצון להביע דעה, סתם שייצא משהו יפה...)
שילוב של המון דברים ותלוי מתי
למה?
משחרר
לא מרבה להראות תוצרים לאנשים.
7
-----------------

*אחראית פורום אהבה וכישרון*

"אני אנוכית, חסרת סבלנות וקצת חסרת ביטחון. אני עושה טעויות, אני יוצאת משליטה ולפעמים קשה להתמודד איתי, אבל אם אתה לא יכול לקבל אותי כשאני במצב גרוע, אז בוודאי שלא מגיע לך לקבל אותי כשאני במיטבי."
mask
.Error ספטמבר 30, 2016 18:22
כתיבה, נגינה, הלחנה, ציור, עריכה. והחלום שלי זה ללמוד משחק...
למה?
האמת שבכל התחומים האלה עסקתי תמיד. התחלתי בכתיבה ועד מהרה גם המוזיקה הפכה לחלק מזה. זה מה שעושה לי טוב, זה בא לי טבעי.
כמה זמן?
אני מציירת מאז שאני זוכרת את עצמי, כותבת מגיל 5 ומלחינה מגיל 7. עורכת מגיל 11... גם רקדתי המון שנים ועוסקת בגרפיקה מדי פעם....
מה מניע אותך? (מתוך רגע, רצון להביע דעה, סתם שייצא משהו יפה...)
הכל. אמנות זו הדרך שלי להביע כל מה שמרכיב אותי וכל מה שעובר עליי. דעות, מחשבות, רגשות, אמונות. כל דבר. בכל פעם משהו קצת אחר. אם זה הרצון שלי סתם לפרוק, אם לגרום לאנשים לחוש כמוני, אם לגרום לאנשים לחשוב ולראות צד נוסף.
ברוב הפעמים הם מתפעלים, וטוענים שאני מוכשרת מאד. רצו שאהיה רקדנית קלאסית אבל לא רציתי... גם וירטואוזית בפסנתר, אבל אמא שלי לא נתנה לי לנגן כמעט כי זה הפריע לה, היא אוהבת שקט (זה נשמע אידיוטי. אבל בכל פעם שניגשתי לפסנתר היא השתיקה אותי). לצערי זה מה שהוביל אותי בסופו של דבר להפסיק לנגן. אבל אני שואפת לחזור ללמוד.
אממממ. זה נורא תלוי יצירה. אבל בגדול אני חושבת שהצד הכי חזק שלי זה ההלחנה.
-----------------

>
Pretty woman, walking down the street, pretty woman, the kind you like to meet
mask
תגובות: 158
אלפית קטנה אוקטובר 02, 2016 12:01
תחומים כל מיני בעיקר ציור אנימה למה כי אני אוהבת לצייר אנימה הציורים שלי אישיים ברובם מידת בטחון 8
mask
תגובות: 522
Remember me אוקטובר 03, 2016 16:16
באיזה תחום/תחומים את עוסקת? כתיבה
למה? כי אני נהנית מזה, הכתיבה היא הכוח שלי כי בעזרתה אני יכולה להביע את עצמי הכי טוב, יותר נוח לי להביע את עצמי עם האצבעות על המקלדת או כשהן אוחזות בעט מעל הדף, מאשר לדבר, או לשיר, או לנגן. הכתיבה היא דרך חיים בשבילי
כמה זמן? בערך שלוש שנים, אולי פחות
מה מניע אותך? אני לא יכולה לתת גורם מסוים, אבל בוודאות אני יכולה להגיש שכל מה שאני כותבת יוצא לי מהלב, בכל מה שאני כותבת יש חלק ממני שנחשף, רגש, המון פעמים גם כאב או געגוע (זה תלוי על מה אני כותבת) ויש גם פעמים שאני כותבת גם כי אני נורא רוצה להוציא את המחשבות והרעיונות שלי החוצה. אני אומר שוב, אני כותבת כי אני נהנית מהכתיבה, האושר, הידיעה שהצלחתי להביע את עצמי בצורה הטובה ביותר היא הגורם לכתיבה שלי.
למה? כי זה עושה לי טוב, איו יותר מה לפרט
איך אחרים מגיבים לדברים שאת כותבת/מציירת/מצלמת וכו'? עד עכשיו, בצורה טובה, אני מעוד ביישנית אז הדחיפה שלי להתפתח בתחום באה המון פעמים מההורים, הסביבה נורא גאה בי, אני מאוד מוערכת על מה שאני עושה וזה מסב לי גאווה באיזה שהוא מקום. עד עכשיו לא קיבלתי תגובה רעה אחת על משהו שכתבתי (גם לא מכן)
מה מידת הביטחון שלך כלפי הדברים שאת עושה מ1-10? אני נורא ביישנית, בערך בין 2-3, אני מקבלת ביטחון לגבי הקטעים שלי רק כשאני מאוד רוצה לקבל ביקורת ממישהו או שהכתיבה שפשוט בוערת בי, אבל מעבר לזה, אני צריכה כמה דחיפות עידוד כדי לקבל ביטחון.
-----------------

תחייכו
זה תמיד עוזר