Quote: Originally posted by shaharoona on 30/08/16באיזה תחום/תחומים את עוסקת? ציור נגינה וצילום למה? הכל התחיל מתוך חיפוש תעסוקה ותחביב וצילום אני מנסה לפתח למקצוע כמה זמן? ציור מאז שאני זוכרת את עצמי. נגינה- פסנתר מכיתה ב וגיטרה מכיתה י אני חושבת. צילום ממש מהשנה שנתיים האחרונות. מה מניע אותך? (מתוך רגש, רצון להביע דעה, סתם שייצא משהו יפה...)ציור זה לפי חשק אם יש לי כח לצייר אני לא מציירת מהראש בדרך כלל אני חייבת תמונה. אם יש לי רעיון לציור מהראש אני בונה לעצמי בפוטושופ פחות או יותר את התמונה שאני רוצה לצייר ומציירת מהתמונה הזו. נגינה- האמת שלא נגעתי בגיטרה כמה חודשים ופסנתר אני מתעצלת לצאת מהחדר אז הורדתי אפליקציה לטלפון צילום- אני מצלמת בעיקר הופעות ולפעמים טבע כשאני יוצאת לטייל. אני חושבת שהעריכה של הצילום מאוד חשובה לתוצאה הסופית והיא מעבירה הרבה מסרים ורגשות יותר מצילום התמונה עצמה. איך אחרים מגיבים לדברים שאת כותבת/מציירת/מצלמת וכו'? תמיד התגובות מאוד טובות ותמיד כיף לשמוע תגובות טובות. יצא לי לשמוע הצעות לשיפור לגבי הצילומים שלי ואני מאוד שמחה כי זה חשוב לי לשמוע טיפים ולהשתפר בעיסוק הזה במיוחד. מה מידת הביטחון שלך כלפי הדברים שאת עושה מ1-10? ציור- שואף לאפס תמיד אני לא מרוצה מהציורים שלי כי אני חושבת שתמיד אפשר לשפר יותר ומתסכל אותי שאני לא מצליחה להגיע לתוצאות שאני רוצה ומאבדת סבלנות. נגינה- לא באמת למדתי אף פעם עם מורה אני לומדת לבד אז זה ברמה של לשבת עם הגיטרה מסביב למדורה עם חברים, לא חושבת להתמקצע בזה וללמוד יותר לעומק- זה יותר לכיף כזה.. צילום זה מוזר- אני בדרך כלל מאוד ביקורתית כלפי עצמי וקשה לי מאוד עם עבודות שלי ודברים שאני עושה אבל דווקא בצילום אני מצליחה להביע המון רגשות ומסרים שאני רוצה להעביר ומרגישה ששם זה המקום שלי ומרגישה מאוד בטוחה במה שאני עושה. גם התגובות שאני מקבלת על הצילום מאוד טובות גם מהאמנים שאותם אני מצלמת מה שגם מעלה לי את הביטחון מאוד. -----------------אפשר שקט כזה בדיוק?
Quote: Originally posted by shaharoona on 30/08/16 באיזה תחום/תחומים את עוסקת? כתיבה, ציור, וקצת מוזיקה. למה? ציור וכתיבה משחררים אותי. לפעמים יש דברים שיתבטאו לי הכי טוב בציור, או רק בביטוי של כתיבה ולפעמים בשביל לחוש בעיניים עצומות - מוזיקה. כמה זמן? התחלתי ללמוד פסנתר מגיל קטן שעזבתי דיי מהר, ועם הזמן התחלתי לחזור לזה קצת ואהבתי יותר את הצלילים שאני מתאימה לעצמי. ציור גם מגיל קטן התחלתי ללמוד ועזבתי כי לא אהבתי שמלמדים אותי איך לצייר. ציור זה משהו שצריך להתבטא חופשי ואין לו חוקים. כתיבה זה משהו שגליתי בעצמי בגיל 14 בערך. התחלתי אז לחוות רגשות מאוד חזקים לכל מיני דברים בחיים, כנראה הורמונים חח אבל משם גליתי שאני יכולה גם להתבטא בכתיבה. רציתי להתבטא מדיוק יותר בגיל הזה אז הבנתי שיש דברים שמתבטאים במדיוק יותר בכתיבה ופחות במוזיקה וציור. ממש רציתי בתקופה הזאת שיבינו אותי כמה שיותר נכון, לכן אני חושבת שדרך הכתיבה משכה אותי להראות לאחרים את עצמי, ושיראו ויבינו אותי כמה שיותר מדויק. מה מניע אותך? (מתוך רגש, רצון להביע דעה, סתם שייצא משהו יפה...) רגש, דעה שהיא כמובן רגש. לפעמים יש רצון שאחרים יראו אותי. לפעמים יש רצון להתבטא סתם ולהוציא את זה ליקום ולא לשמור בתוכי. סוג של להתפרץ החוצה כשיש בי המון רגשות בפנים שנוטפים ממני כבר. לפעמים אני שומרת דברים לעצמי, כמו סודות שיש רק לי. למה? זה משחרר. זה משחרר מאוד. אם זה כתיבה שאני מבטא לאחרים את הדיוק הכי נכון של מה שאני רוצה שיראו בי. אם זה ציור ואם זה צלילים. גם אם זה רק בשבילי, ואף אחד לא יודע מציור או ממוזיקה שלי זה משחרר לדעת שיש משהו שיצרתי והוא רק שלי. פשוט משחרר מאוד. איך אחרים מגיבים לדברים שאת כותבת/מציירת/מצלמת וכו'? אלה שראו את היצירות שלי, לכל אחד דעה משלו. לרוב יש תגובות ממש טובות ומתלהבות. נראה לי שלא נתקלתי במשהו לא נעים שאמרו לי על זה, אבל אולי כן ואני פשוט לא זוכרת ולא רוצה לזכור. מה מידת הביטחון שלך כלפי הדברים שאת עושה מ1-10? יש יצירות שהן -10 ויש יצירות שהן 10. אבל בכל אחת מהן אני גאה שיצרתי אותן. גם אם יש דברים שהשמדתי לבסוף, אני גאה שהן היו פעם.
4Girls הדף הרשמי