Quote: Originally posted by shaharoona on 01/07/16 Quote: Originally posted by ™«::*aNg£l-G‡®L*::» on 28/06/16נקודה למחשבה. אך אני חייבת לחלוק על דעתך. לפחות חלקית. כשאתה לא רב עם אנשים ומסתבך בצרות, אתה לא נחשב כלומניק ומבוזבז . זה אומר שאתה איש בעל פחות אגו ורצון להתווכח על נושאים עם החברה. כאשר אתה לבד זה לא נכון להגיד שאתה נחשב לאוויר. אולי אתה בחרת זאת ורצית בזה ? או אולי אתה מרגיש חי יותר כשאתה נמצא בעת ובמקום שאין בו אנשים ? יש אנשים שהטקסט המושקע והיפה שכתבת, מתאים להם ומדבר אליהם. אך כולנו שונים. וכל אחד מרגיש טוב באוירה שונה. אני יכולה להגיד שאני אוהבת הרבה לחשוב בעצמי, לפרוק את מחשבותיי, לרקוד ולשחרר את כל כעסיי, כשאני לבד. ושוב , רוב הפעמים. אז אני חושבת שמה שכתבת ללא ספק נכון אך עם זאת חלק מהאנשים לא מרגישים כך. זוהי דעתי. האמת שזה פחות היה עניין של דעה, אלא יותר פריקה רגשית אישית... בתור אחת שלא רבה עם אנשים (כמעט) ואין לי כל כך אגו, וכל הדברים שאמרת ואני כזאת קצת מבחירה וקצת מחוסר ברירה אני יכולה להגיד לך שאני אוהבת להיות כזאת, ומאוד אוהבת לחשוב עם עצמי ולא לשתף אחרים, אבל לפעמים זה מגיע לטוטאליות שהבנתי שהיא לא טובה. לא סתם נכתב "לא טוב היות האדם לבדו", אבל גם מצד שני זה טוב להיות עם עולם פנימי עשיר, חסר אגו, ולדעת לא להתווכח או לריב ולשמור על השלווה שלך.. אצלי זה לפעמים מתערבב ה"לבד" עם שאר הדברים, וזה יכול להיות מאוד עצוב ודכאוני. זאת בחירה ורצון, שהיא טובה אבל יכולה להיגרר למקומות פחות סימפטיים לפעמים ואתה באמת יכול להרגיש בודד, כלומניק ומבוזבז. כי האדם צריך חברה- לא להקריב הכל למען השקט והשלווה הפנימית, כי מה שקורה זה שאתה בסערה עם עצמך בלי אף גלגל הצלה, וזה ה"כלום" בעצם.-----------------אדם בתוך עצמו הוא גר בתוך עצמו הוא גר. או באיזו עיר סוערת או באיזה כפר לפעמים סופה עוברת וביתו נשבר אבל אבל לרוב, אדם גם לעצמו הוא זר.
Quote: Originally posted by ™«::*aNg£l-G‡®L*::» on 28/06/16נקודה למחשבה. אך אני חייבת לחלוק על דעתך. לפחות חלקית. כשאתה לא רב עם אנשים ומסתבך בצרות, אתה לא נחשב כלומניק ומבוזבז . זה אומר שאתה איש בעל פחות אגו ורצון להתווכח על נושאים עם החברה. כאשר אתה לבד זה לא נכון להגיד שאתה נחשב לאוויר. אולי אתה בחרת זאת ורצית בזה ? או אולי אתה מרגיש חי יותר כשאתה נמצא בעת ובמקום שאין בו אנשים ? יש אנשים שהטקסט המושקע והיפה שכתבת, מתאים להם ומדבר אליהם. אך כולנו שונים. וכל אחד מרגיש טוב באוירה שונה. אני יכולה להגיד שאני אוהבת הרבה לחשוב בעצמי, לפרוק את מחשבותיי, לרקוד ולשחרר את כל כעסיי, כשאני לבד. ושוב , רוב הפעמים. אז אני חושבת שמה שכתבת ללא ספק נכון אך עם זאת חלק מהאנשים לא מרגישים כך. זוהי דעתי.
4Girls הדף הרשמי