גודל טקסט‎ נורמלי‎ גדול‎ ענק‎
ניגודיות צבעים‎
רגיל‎ מותאם לכבדי ראייה
סגור
loader
mask
תגובות: 887
באזי יוני 26, 2016 12:02
אני תוהה ביומיים האחרונים מה יש בכלל בבני אדם, ומה יש להם לעשות בחיים. חייבים בעיות עם אנשים אחרים כדי להרגיש חי. כשאת רבה עם מישהו ולא סתם מנתקת איתו את הקשר את מרגישה שאת חיה, כשאת נוסעת למקומות עם אנשים ומשהו רע קורה את מרגישה יותר מלאת חיים ממה שהיית מרגישה אם היית נוסעת לבד ושום דבר לא היה משתבש. כשאת רבה עם ההורים שלך על זה שאת רוצה לנסוע למקומות עם חברים, יש לך חיים. כשאת כותבת ומקריאה לאחרים את מה שכתבת והם לא אוהבים את זה יש לך חיים. כשדברים משתבשים תוך כדי אינטראקציה עם אחרים, ואתה לא מאבד איתם את האינטראקציה החיים יכולים להרגיש מאוד מלאים. כשאין לאנשים כוח אליך והם אפילו לא רוצים להילחם בך, אתה אפס. כשאין לך עם מי ללכת או לאן, או על מה לריב עם ההורים שלך כשאתה בגיל ההתבגרות אתה כלומניק. כשאין לך איזה חלום שאתה רוצה להגשים והוא תלוי באחרים אתה לא מתרגש, לא קורה כלום, אתה עוזב את זה "למחר". כשאין לך למי לתת את עצמך, להקדיש את עצמך למען מישהו על אמת, עם כל הלב, אתה לא בן אדם, אתה אפילו לא זבוב. אתה סתם כלומניק. כשאין אף אחד אי שם שרוצה לעזור לך ולהיות שם בשבילך, ולשנות דברים לטובתך, או אפילו לריב איתך על דברים שקורים ביניכם אתה אדם מבוזבז שלאף אחד לא אכפת ממנו, גם אם להורים שלך אכפת- הם חייבים, הם אנשים טובים והם יודעים שהם חייבים לאהוב אותך ולדאוג לך, הם לא בחרו את זה כי הם פגשו אותך באמצע הרחוב והכירו אותך. אתה לא בן אדם ראוי כשאין לך על מה להילחם, על מה לריב עם אחרים, כשאין לך אנשים ויריבים שאתה צריך להתגבר עליהם, כשאין לך אינטראקציה שמכילה אמת עם מישהו. אתה אפילו לא מסוגל להבין. אתה משהו שונה, יש לך מנטאליות של אוויר עם לב של בן אדם. אתה שם את עצמך בין הפטיש לסדן כל בוקר כשאתה קם ועושה הכל לבד, מצחצח שיניים לבד (אם יש לך חשק), מדבר עם אנשים לבד (אם אתה פוגש מישהו), אתה כותב לבד על חיי הלבד, אתה מרגיש שום דבר לבד ומתבאס על זה שאתה לא עצוב, לא שמח, לא מדוכא, לא עצבני או כועס, לא נרגש, לא נלהב, לא מאוהב. רק מבואס. לבד. אתה שם את עצמך בין הפטיש לסדן, ואתה אוויר- אין רואה ואין שומע, כי רוח אתה, אפילו לא צפרדע. אתה מרגיש שאתה מבואס. אתה מרגיש שאתה מיואש. אתה מרגיש משועמם. אז אתה לוקח סם. אתה לא נרדם, אתה רק לוקח סתם. רק לוקח איזו צפייה בטלוויזיה, להרגיע את הריקנות. רק לוקח איזו מנה של האזנה למוסיקה, כדי להרגיש שיש לך רגשות. רק מסניף חופן של קריאה, רק כמה גרגרים מהאבקה כדי להיות. אתה רק מדמיין קצת ועוד קצת, ועוד קצת, ואולי עוד הרבה חיים של מישהו אחר- מישהו טיפש, בלי מנטאליות של אוויר, בלי שכל, מישהו שהוא כזה קרש עץ וכזה מלך המלכים.
-----------------

אדם בתוך עצמו הוא גר
בתוך עצמו הוא גר.
או באיזו עיר סוערת
או באיזה כפר

לפעמים סופה עוברת
וביתו נשבר
אבל
אבל לרוב,
אדם גם לעצמו הוא זר.
mask
Sheepy יוני 28, 2016 18:22
קטע מעניין :)
-----------------

mask
תגובות: 897
Wonder Girl יוני 28, 2016 21:03
נקודה למחשבה. אך אני חייבת לחלוק על דעתך. לפחות חלקית. כשאתה לא רב עם אנשים ומסתבך בצרות, אתה לא נחשב כלומניק ומבוזבז . זה אומר שאתה איש בעל פחות אגו ורצון להתווכח על נושאים עם החברה. כאשר אתה לבד זה לא נכון להגיד שאתה נחשב לאוויר. אולי אתה בחרת זאת ורצית בזה ? או אולי אתה מרגיש חי
יותר כשאתה נמצא בעת ובמקום שאין בו אנשים ?

יש אנשים שהטקסט המושקע והיפה שכתבת, מתאים להם ומדבר אליהם. אך כולנו שונים. וכל אחד מרגיש טוב באוירה שונה.
אני יכולה להגיד שאני אוהבת הרבה לחשוב בעצמי, לפרוק את מחשבותיי, לרקוד ולשחרר את כל כעסיי, כשאני לבד. ושוב , רוב הפעמים.

אז אני חושבת שמה שכתבת ללא ספק נכון אך עם זאת חלק מהאנשים לא מרגישים כך.
זוהי דעתי.
mask
תגובות: 887
באזי יולי 01, 2016 11:47
Quote: Originally posted by shaharoona on 01/07/16
Quote: Originally posted by ™«::*aNg£l-G‡®L*::» on 28/06/16נקודה למחשבה. אך אני חייבת לחלוק על דעתך. לפחות חלקית. כשאתה לא רב עם אנשים ומסתבך בצרות, אתה לא נחשב כלומניק ומבוזבז . זה אומר שאתה איש בעל פחות אגו ורצון להתווכח על נושאים עם החברה. כאשר אתה לבד זה לא נכון להגיד שאתה נחשב לאוויר. אולי אתה בחרת זאת ורצית בזה ? או אולי אתה מרגיש חי
יותר כשאתה נמצא בעת ובמקום שאין בו אנשים ?

יש אנשים שהטקסט המושקע והיפה שכתבת, מתאים להם ומדבר אליהם. אך כולנו שונים. וכל אחד מרגיש טוב באוירה שונה.
אני יכולה להגיד שאני אוהבת הרבה לחשוב בעצמי, לפרוק את מחשבותיי, לרקוד ולשחרר את כל כעסיי, כשאני לבד. ושוב , רוב הפעמים.

אז אני חושבת שמה שכתבת ללא ספק נכון אך עם זאת חלק מהאנשים לא מרגישים כך.
זוהי דעתי.

האמת שזה פחות היה עניין של דעה, אלא יותר פריקה רגשית אישית...
בתור אחת שלא רבה עם אנשים (כמעט) ואין לי כל כך אגו, וכל הדברים שאמרת ואני כזאת קצת מבחירה וקצת מחוסר ברירה אני יכולה להגיד לך שאני אוהבת להיות כזאת, ומאוד אוהבת לחשוב עם עצמי ולא לשתף אחרים, אבל לפעמים זה מגיע לטוטאליות שהבנתי שהיא לא טובה. לא סתם נכתב "לא טוב היות האדם לבדו", אבל גם מצד שני זה טוב להיות עם עולם פנימי עשיר, חסר אגו, ולדעת לא להתווכח או לריב ולשמור על השלווה שלך..
אצלי זה לפעמים מתערבב ה"לבד" עם שאר הדברים, וזה יכול להיות מאוד עצוב ודכאוני. זאת בחירה ורצון, שהיא טובה אבל יכולה להיגרר למקומות פחות סימפטיים לפעמים ואתה באמת יכול להרגיש בודד, כלומניק ומבוזבז. כי האדם צריך חברה- לא להקריב הכל למען השקט והשלווה הפנימית, כי מה שקורה זה שאתה בסערה עם עצמך בלי אף גלגל הצלה, וזה ה"כלום" בעצם.
-----------------

אדם בתוך עצמו הוא גר
בתוך עצמו הוא גר.
או באיזו עיר סוערת
או באיזה כפר

לפעמים סופה עוברת
וביתו נשבר
אבל
אבל לרוב,
אדם גם לעצמו הוא זר.
mask
תגובות: 59
אנונימית0976 יולי 29, 2016 10:22
^ הבנתי אותך.
ואני חושבת שכל אדם החפץ בחברה יקבל אותה . את רק צריכה לרצות בכך ולהיות מוכנה להקריב מהזמן הפרטי שלך עם עצמך. בטוחה שתצליחי כי מי שבלי אגו מרוויח בחיים . סמכי עליי
-----------------