גודל טקסט‎ נורמלי‎ גדול‎ ענק‎
ניגודיות צבעים‎
רגיל‎ מותאם לכבדי ראייה
סגור

מה יותר חשוב?

loader
mask
תגובות: 887
באזי מרס 30, 2016 20:58
לאהוב לעשות את מה שאת עושה או להיות מוכשרת בזה?
יכול להיות שרובכן/כולכן תאמרו שלאהוב את זה זה יותר חשוב, אבל יוצא שמלא אנשים ממשיכים לעסוק בכישרון מסויים רק בגלל שהם טובים בו, ולאוו דווקא אוהבים את זה..
אצלי זה היה ככה עם נגינה בפסנתר.. ניגנתי משהו כמו חמש שנים, והייתי טובה בזה, אבל ממש לא סבלתי את זה, זה שיעמם אותי.. גם לכן יש/היה משהו שדומה לזה?
למה אנשים ממשיכים לעסוק בדברים שהם טובים בהם אבל לא אוהבים אותם..?
-----------------

אדם בתוך עצמו הוא גר
בתוך עצמו הוא גר.
או באיזו עיר סוערת
או באיזה כפר

לפעמים סופה עוברת
וביתו נשבר
אבל
אבל לרוב,
אדם גם לעצמו הוא זר.
mask
Sheepy אפריל 05, 2016 21:27
לדעתי שניהם חשובים כדי להתמיד בדבר.
אבל יותר חשוב לדעתי לאהוב את הדבר [כל עוד זה לא הפרנסה שלך, ואז בעייתי אם לא טובים בזה].

אני חושבת שאנשים ממשיכים לעסוק במשהו גם אם הם לא הכי אוהבים אותו פשוט כי הם אוהבים את תחושת ההצלחה..
-----------------

mask
Mari-666 אפריל 11, 2016 22:34
אני משערת שאם את מוכשרת במשהו את גם אוהבת את זה ברמה מסויימת, אחרת לא היית מפתחת את הכישרון שלך בתחום.
אבל בהחלט היתי עושה משהו שאני מוכשרת וטובה בו, כמובן בתנאי שזה משהו שיקדם אותי בחיים
-----------------

Goodbye Blue Sky
mask
תגובות: 2799
barby_love אפריל 12, 2016 14:51
אני חושבת שלאהוב את זה.
כי מה הטעם להיות טוב במשהו אם הוא לא מעניין אותך ואת לא באמת רוצה להמשיך לעסוק בו, את תמשיכי לעשות את זה בזמנך הפנוי, בשביל ההרגשה שעשית משהו טוב? לא ממש.
יש לנו חברה של המשפחה שהצליחה מאוד בתחום שעבדה בו והיה לה 'כשרון' מדהים אבל זה שהיא לא אהבה את זה גרם לה דוקא להתחיל לשנוא את זה ולאט לאט להזניח ובסוף גם לעזוב את זה.
-----------------

mask
Winter אפריל 26, 2016 01:03
חשוב גם וגם.אני מאמינה שאם את אוהבת משהו אז את מוכשרת בזה..זה כיוון חד סטרי,הפוך לא תמיד עובד..;)
mask
Sheepy מאי 12, 2016 22:31
אתן חושבות שאולי, דווקא אם מישהו מוכשר במשהו והסביבה "דוחפת" אותו להתמיד בדבר זה מה שגורם לו לא לאהוב את הדבר? ואם לא היו מנסים לפתח את זה באינטנסיביות הוא לא היה רוצה לזנוח את העיסוק?

-----------------

mask
.Error מאי 13, 2016 16:40
אני רקדתי במשך הרבה שנים והייתי מאד מוכשרת בזה, כשהגעתי לכיתה ח' המורה שלי לריקוד והמורה לבלט קלאסי התחננו בפניי שאתחיל ללמוד קלאסי, היא גם הייתה מבקשת מאמא שלי שתנסה לשכנע אותי, אבל אני פשוט באמת לא אהבתי את זה אז בכיתה י' הכרזתי שאני מפסיקה עם הריקוד בכלל...
באותה מידה יכולתי להמשיך כי הייתי טובה בזה... יש אנשים שעושים את זה, אבל אני חושבת שהם די אומללים בסופו של דבר- אם הם ממש הופכים את זה לקריירה. להיות מוכשר זה כיף אבל אם אתה לא נהנה מהיצירה והתפוקה אז בסופו של דבר זה פשוט לא יספק.
-----------------

>
Pretty woman, walking down the street, pretty woman, the kind you like to meet
mask
just a girl in the world מאי 21, 2016 00:38
אצלי זה הפוך,אני רוקדת ונותנת לזה את הנשמה שלי ומשקיעה כלכך,אני באמת אוהבת את זה,אבל מה לעשות שלא כל אחת נולדה עם גוף של בלרינה מבולשוי,חסרה לי גמישות למרות שאני מפתחת אותה,הרגליים דלי והצידי מתנים שלי עבים מדי,ויש לי מבנה גוף לא מתאים..אז לדעתי אם זה משהו שאת נהנית ממנו,ואת עוד צעירה וזה לא מה שמפרנס אותך אלא לכיף ולהתקדמות,ההנאה הכי חשוב,אבל אם מקצוע חשוב גם הכישרון,למרות שבלי הנאה לא יהיה לך את הרצון להשקיע...בקיצור-סיבוך
mask
תגובות: 887
באזי יוני 22, 2016 17:32
אפ
-----------------

אדם בתוך עצמו הוא גר
בתוך עצמו הוא גר.
או באיזו עיר סוערת
או באיזה כפר

לפעמים סופה עוברת
וביתו נשבר
אבל