גודל טקסט
נורמלי
גדול
ענק
ניגודיות צבעים
רגיל
מותאם לכבדי ראייה
סגור
Toggle navigation
התחברי
הירשמי
תפריט מרכזי. לחצו אנטר לדילוג אזור זה
שתפי עם חברות!
קהילות
כל הקהילות
קהילות
אהבה
כישרון
יחסים ונשמה
עיצוב וטיפוח
גוף
עניין
בילויים
מוזיקה
סדרות
ספרים של בנות
סרטי בנות
לימודים
מתכונים
גיוס וצה"ל
בת מצווה
DIY
סלבס
פריקות
טיולים
התיכוניסטיות
פורומים
כל פורומים
פורומים
כללי
יחסים ונשמה
אהבה
אופנה
כשרון
קאלט
עניין ישראלי
לחיות בריא
גוף
לימודים
אוכל
מחשבים וגרפיקה
צה"ל
18+
גיימינג
צ'אט
העלי פוסט
שאלי יועצת
צרי קשר
משחקים
העלי פוסט
שאלי יועצת
צרי קשר
אודותינו
תקנון
התחברי
הירשמי
את בטוחה?
הפעולה הזאת תגרום להפסקת החברות בינכן
מחק
בטלי
הרשמי לרשת הנערות 4girls
המקום שלך לשתף, לשאול,לדבר עם בנות בגילך, לגדול בכיף!
כינוי
אימייל
סיסמה
תוכן עמוד
דף הבית
פורומים
כשרון
קריירה בכתיבה/ציור...
קריירה בכתיבה/ציור...
שיחה חדשה
כתבי תגובה
משתמשת זהב
תגובות: 887
באזי
דצמבר 25, 2015 08:51
צטטי
היי בנות! יש כאן המון בנות מוכשרות בהמון תחומים, ומעניין אותי לדעת-
מה אתן מתכוונות לעשות עם הכישרון/תחביב שלכן בעתיד (אם בכלל)? דברים שאולי לא תוציאו לפועל ואתן ממש רוצות? אולי לפתח מזה קריירה?
יש משהו שאולי מפריע לכן להתפתח בתחום הזה?
יש אולי בנות שמצליחות לעשות משהו? זה ידוע שהיום באופן כללי לרוב קשה לחשוב על התחביבים האלה כמשהו רציני לעתיד..
-----------------
אדם בתוך עצמו הוא גר
בתוך עצמו הוא גר.
או באיזו עיר סוערת
או באיזה כפר
לפעמים סופה עוברת
וביתו נשבר
אבל
אבל לרוב,
אדם גם לעצמו הוא זר.
משתמשת פלטינום
תגובות: 2196
Lego Hause
דצמבר 27, 2015 17:50
צטטי
קודם כל -
ממש אהבתי את הרעיון של השיחה , וזה נכון שיש כאן מוכשרות בטירוף!!!
וגם את אחת מהן P: אני ממש אוהבת את הדברים שאת כותבת...
מה אתן מתכוונות לעשות עם הכישרון/תחביב שלכן בעתיד (אם בכלל)? אני מאוד אוהבת כתיבה ותקשורות עם אנשים , אז אולי אני אלך למשהו עם תחום התקשורת,אני לא יודעת אני מאוד אוהבת גם את תחום הפסיכולוגיה.
דברים שאולי לא תוציאו לפועל ואתן ממש רוצות?ספר,
פעם אהבתי לשיר והייתה לי להקה, אני ואחת החברות הכי טובות שלי היינו הסולניות ויצא לנו לשיר גם דברים שכתבתי. אומנם היום השירה זה רק תחביב ואני עושה אץ זה כשמשעמם לי ובמקלחת (XD) אבל הייתי שמחה להוציא אלבום אם שירים ודברים שכתבתי\כותבת אלבום של עותק אחד רק בשבילי :) שאוכל להנות ממה שעשיתי.. [בחיים לא רוצה לכוון לכיוון הפרסום בשירה].
אולי לפתח מזה קריירה?מההנאה שלי לכתיבה , אולי.
יש משהו שאולי מפריע לכן להתפתח בתחום הזה?לא יודעת , חוץ מזה שאני עדיין קטנה כדי שתיהיה לי קריירה...בעקרון 'השמיים הם הגבול' D:
יש אולי בנות שמצליחות לעשות משהו? זה ידוע שהיום באופן כללי לרוב קשה לחשוב על התחביבים האלה כמשהו רציני לעתיד.. לשאלה הזו< לפי דעתי ממש הצלחתי...אני כותבת באתר,אני כתבת נוער,שגרירת always פורגירלס העולמית , וסיירת אתר. לפי דעתי זה פידבק ענק על כל המאמצים שלי פה..
-----------------
Be Yourself,
>
Everyone else is already taken.
משתמשת פלטינום
תגובות: 23374
Sheepy
מאי 10, 2016 20:31
צטטי
אין לי כשרון מיוחד, אבל לדעתי מי שרוצה לפתח נגיד כשרון של עיצוב, ציור, אופנה וכו' לגמרי יכולה ללכת ללמוד במוסד כמו שנקר וכאלה כדי להתחזק ולהחשף לעולם הזה..
ברור שזו לא עבודה מובטחת - אבל מי שלא לוקח סיכונים לא יכול להצליח
-----------------
משתמשת פלטינום
תגובות: 3415
.Error
מאי 11, 2016 00:54
צטטי
אני הולכת 99% להתחיל לימודי קולנוע באוניברסיטה כשאסיים את הצבא, שמבחינתי זה מאגד דיי את כל האמנויות: מוזיקה, כתיבה, משחק, ועוד תחומים כמו גרפיקה ועריכה (יותר עבודה עם תוכנות מחשב), אפילו ציור וריקוד נכנסים בקולנוע, הנהגה ועבודה עם אנשים (כל מה שקשור לבימוי ו/או הפקה), זה פשוט תחום שמאגד בתוכו הכל והלוואי ויצא לי מזה משהו, כי אני לא מצליחה לחשוב על אמנות שאני נהנית ממנה יותר (אני כותבת, מלחינה, מנגנת, מציירת, רקדתי בעבר, יצא לי לשחק בכמה הזדמנויות, למדתי עריכה במגמת קולנוע בתיכון ואני גם אוהבת גרפיקה ופוטושופ). לא אומרת שאני טובה בהכל - בהחלט רחוק מזה - אבל אני אוהבת את הכל כל כך, שבאמת קשה לבחור בין כל העולמות. אחרי שנחשפתי לעולם הקולנוע בתיכון הבנתי שזה התחום בשבילי, זה פשוט תחום אמנות ועבודה עם אנשים שמאגד בתוכו את הכל, בלי צורך לבחור!
בלי קשר, אחד החלומות שלי הוא גם להוציא ספר ולהוציא דיסק של שירים שכתבתי והלחנתי. אלה פרויקטים "צדדיים" שלא רוצה שיהוו את הפרנסה ממש אבל בהחלט יתנו דרור נוסף ליצירה ולאמנות.
לא רואה את עצמי מתפרנסת ממשהו שלא קשור באמנות (מאידך, לא רואה את עצמי סופרת או משוררת כקריירה ראשית, אני צריכה מגע עם אנשים).
בקיצור, מחזיקה אצבעות שאצליח לפרוץ בתעשייה הזו. יש לי המון מה להגיד והיום אנשים כבר לא קוראים ספרים, הם רואים סרטים. זאת באמת דרך מדהימה, ולמי שיוצר את הסרט - אין גבול לדימיון...
-----------------
>
Pretty woman, walking down the street, pretty woman, the kind you like to meet
משתמשת פלטינום
תגובות: 4135
mark my words.
יוני 04, 2016 21:20
צטטי
לא רוצה להשוויץ או משהו אבל יש לי כישרון בלתי רגיל לספרות..
למישהי יש רעיון מה אני יכולה לעשות עם זה? (כאילו חוגים,הרצאות וכדומה?)
ופליז תקראו את "ספר שכתבתי-אין שם עדיין" ותגיבו :)
יובל
-----------------
yuval2004
11.5
משתמשת זהב
תגובות: 887
באזי
יוני 16, 2016 12:13
צטטי
^קודם כל את חייבת "להתאמן" בכתיבה
לכתוב כמה שיותר (וגם לקרוא)...
את יכולה לכתוב יומן, את יכולה ללכת לסנדאות כתיבה...
ולפרסם פה בפורום דברים שאת כותבת!
אני כותבת כבר כמה שנים יומן, ובאמת שזה הדבר שהכי שיפר את הכתיבה שלי והכי פיתח את "הכישרון" שלי בתחום הזה...
אני למשל מעדיפה לכתוב עם עצמי דברים ולא ללכת לסדנת כתיבה כי אני פחות מתחברת לזה... אבל אם את חושבת שזה יכול להתאים לך, לכי על זה.. שמעתי מבנות פה שז נורא פיתח אותן ועזר להן.
זה לא קל, אם את רוצה ללכת על התחום של הכתיבה באמת ברצינות. צריך להשקיע ולכתוב מלא!כישרון זה רק 2 אחוז מכל הסיפור.
בהצלחה 3:
-----------------
אדם בתוך עצמו הוא גר
בתוך עצמו הוא גר.
או באיזו עיר סוערת
או באיזה כפר
לפעמים סופה עוברת
וביתו נשבר
אבל
אבל לרוב,
אדם גם לעצמו הוא זר.
משתמשת פלטינום