Quote: Originally posted by Sheepy_ on 19/12/15 באיזה תחום באומנות את עוסקת? כתיבה, וציור בקטנה מאיזה גיל? מגיל 9 או 10 התחלתי לכתוב לעצמי.. שירה וכאלה התחלתי בגיל 13 נדמה לי. למדת מקצועי/לבד? לבד, אין מה ללמוד כל כך חח מה את מרגישה שהיצירה נותנת לך? שחרור ופריקה. אני כותבת הרבה פחות שירים מאשר קטעים אישיים ובשירים ממש אין לי ביטחון, אז לפעמים זה לא נותן לי כלום, כי אני יותר מבקרת את עצמי על זה P: מוזמנות לשים כאן תמונות/קטע כתיבה-----------------אדם בתוך עצמו הוא גר בתוך עצמו הוא גר. או באיזו עיר סוערת או באיזה כפר לפעמים סופה עוברת וביתו נשבר אבל אבל לרוב, אדם גם לעצמו הוא זר.
Quote: Originally posted by Sheepy_ on 19/12/15 באיזה תחום באומנות את עוסקת? כתיבה מאיזה גיל? 8 בערך למדת מקצועי/לבד? לא למדתי מה את מרגישה שהיצירה נותנת לך? דרך לבטא את עצמי. מוזמנות לשים כאן תמונות/קטע כתיבה ----------------- ----------------- אתם מרימים לרגע את מַבַּטְכֶם ולפתע, ללא הַתְרָאָה, פס ארוך של אור חוצה את שמי הלילה השלווים. זהו כוכב נופל.
Quote: Originally posted by VIVA LA VIDA on 20/12/15 Quote: Originally posted by Sheepy_ on 19/12/15באיזה תחום באומנות את עוסקת? נגינה, בגיטרה ופסנתר אני יודעת לצייר בקטנה אבל לא הייתי אומרת שזה כישרון או משהו חח ואיפור (גם סוג של אומנות לא?) אני ממש אוהבת לאפר וטובה בזה מאיזה גיל?פסנתר מגיל 7 נראה לי וגיטרה 12 למדת מקצועי/לבד?פסנתר מקצועי גיטרה לבד מה את מרגישה שהיצירה נותנת לך?מחברת אותי לעצמי, מעלה את הביטחון מוזמנות לשים כאן תמונות/קטע כתיבה ----------------- את לא מרגישה שהעובדה שאת צריכה להתאמן הרבה ולהתאמץ כדי לנגן יצירה מסויימת בפסנתר מתסכלת אותך ומורידה לך את הביטחון? כי כשצריך להתאמן במשהו ולתרגל אותו הרבה כדי להצליח, זה לוקח את כל הכיף! זה מה שאני מרגישה עם הפסנתר לצערי הרב :-( ----------------- אתם מרימים לרגע את מַבַּטְכֶם ולפתע, ללא הַתְרָאָה, פס ארוך של אור חוצה את שמי הלילה השלווים. זהו כוכב נופל.
Quote: Originally posted by Sheepy_ on 19/12/15באיזה תחום באומנות את עוסקת? נגינה, בגיטרה ופסנתר אני יודעת לצייר בקטנה אבל לא הייתי אומרת שזה כישרון או משהו חח ואיפור (גם סוג של אומנות לא?) אני ממש אוהבת לאפר וטובה בזה מאיזה גיל?פסנתר מגיל 7 נראה לי וגיטרה 12 למדת מקצועי/לבד?פסנתר מקצועי גיטרה לבד מה את מרגישה שהיצירה נותנת לך?מחברת אותי לעצמי, מעלה את הביטחון מוזמנות לשים כאן תמונות/קטע כתיבה ----------------- את לא מרגישה שהעובדה שאת צריכה להתאמן הרבה ולהתאמץ כדי לנגן יצירה מסויימת בפסנתר מתסכלת אותך ומורידה לך את הביטחון? כי כשצריך להתאמן במשהו ולתרגל אותו הרבה כדי להצליח, זה לוקח את כל הכיף! זה מה שאני מרגישה עם הפסנתר לצערי הרב :-( ----------------- אתם מרימים לרגע את מַבַּטְכֶם ולפתע, ללא הַתְרָאָה, פס ארוך של אור חוצה את שמי הלילה השלווים. זהו כוכב נופל.
Sheepy:
"באיזה תחום באומנות את עוסקת? אני שרה, מתקלטת וכותבת(: מאיזה גיל? כתיבה מגיל 9, שירה מ13 וDJ מ14 למדת מקצועי/לבד? מקצועי(: אני בפיתוח קול וקורס DJ וגם לקחתי כמה סדנאות כתיבה מה את מרגישה שהיצירה נותנת לך? המון. הצלחות קטנות מדרבנות אותי להצליח יותר וזה נחמד(: מוזמנות לשים כאן תמונות/קטע כתיבה -----------------"
באיזה תחום באומנות את עוסקת? כתיבה, ציור, תפירה, צביעה ועוד...מאיזה גיל? מאז ומתמיד אהבתי אומנות והתחלתי לכתוב בגיל שמונה.למדת מקצועי/לבד? לבד.מה את מרגישה שהיצירה נותנת לך? מקום לביטוי עצמי וזה נותן לי גם שקט ושלווה.
4Girls הדף הרשמי