גודל טקסט‎ נורמלי‎ גדול‎ ענק‎
ניגודיות צבעים‎
רגיל‎ מותאם לכבדי ראייה
סגור
loader
mask
Mari-666 דצמבר 19, 2016 00:20
^ ואו זה בטח אוסף מדהים. את לפעמיים קוראת משהו מלפני הרבה שנים ומתחילה לקרוא?

-----------------

Goodbye Blue Sky
mask
Sam דצמבר 27, 2016 18:32
כשהייתי קטנה התחלתי לרשום משהו כמו יומן, ואז שחכתי ממנו לכמה זמן וכשעברנו לחו"ל בגיל 13 פירקתי את כל החדר ומצאתי אותו. תלשתי וקרעתי את כל העמודים לחתיכות הכי קטנות שיכולתי וזרקתי לפח בחוץ חחחח היו שם דברים ממש טראומתים שלא הסכמתי להשאיר שום סיכוי שמישהו יראה את זה.
ואז בדיוק כשהגענו לחו"ל חוויתי משהו כמו דיכאון, אז התחלתי לפרוק בסיפורים ופריקות פה באתר ומחקתי את זה כשחזרתי לארץ.
והייתי רוצה לרשום גם עכשיו אבל אין לי את זה יותר חח מתחילה לרשום משהו וזה נראה לי לא טוב או שאני לא מבינה פתאום למה אני מתעסקת בשטויות ועוזבת אחרי דקה...
יותר קל לי לרשום על מקלדת מאשר בכתב יד, נפרק לי יותר טוב בגלל המהירות של הכתיבה. פשוט בכתב יד קשה לרשום המון ורציף כך שחוט המחשבה לא יקרע.
mask
תגובות: 4588
ליצ`יס אפריל 14, 2017 22:28

אני כותבת מאז שלמדתי לכתוב בצורה תיקנית יחסית

התחלתי מלכתוב שירים.. הייתי כותבת כל יום שיר, הייתי מאוד יצירתית ומשוחררת מכל ביקורת עצמית ושמרתי על הכל. וזה ממש כיף לחזור אחורה ולראות מחשבות תמימות של ילדה, עם נקודת מבט קצת בוגרת יחסית לגיל. 
הייתי מקשטת כל דף של שיר שכתבתי ביומן במדבקות וציורים מסביב וצובעת 
אמא שלי מאוד עודדה אותי ואמרה שאכתוב ספר שירים (בגיל 10, כן) ונפרסם אותו.
הייתי כל כך בציפיה ובסוף זה לא קרה...

אחרי זה עברתי לכתוב סיפורים ולכתוב ביומן. זה היה תמיד כמו חלק בלתי נפרד ממני. הייתי עושה את זה פעם על בסיס יום יומי. 
ואם לא הייתי עם היומן הייתי כותבת בפלאפון בהודעות ושומרת ..

היום, אני הרבה פחות מתמידה בזה. אולי פעם בחודש.
אולי כי אני מצליחה לשחרר את מחסומי הכתיבה, ולהאמין שהכתיבה שלי מספיק טובה.
אולי כי העומס היומי לא מאפשר
ואולי כי סתם.. עבר לי.

mask
תגובות: 522
Remember me אפריל 22, 2017 18:36

עד לא מזמן ההתנסות שלי עם יומנים הייתה ממש לא מוצלחת... הייתי כותבת בכל מיני מחברות ישנות את מה שעבר עליי ואז מפסיקה, כל פעם הבטחתי לעצמי שזה לא ייקרה ולא עמדתי בזה. הייתי מנסה לכתוב בסגנונות שונים, בדרכים אומנותיות או מה שזה לא יהיה, הייתי קטנה יותר. 

עכשיו התבגרתי ולאחרונה אבא שלי קיבל מין מחברת כסופה כזו מהעבודה, החזות החיצונית שלה כ"כ משכה אותי וידעתי שאני חייבת לכתוב בה, פרקתי את מה שישב לי על הלב אבל בצורה שלי, בצורת מין קטע כזה שכל אחד יכול להתחבר אליו אבל... בעצם הוא משהו שלי. המשכתי לכתוב בה, כבר כמעט חודש ואני חושבת שהתחלתי להתמיד עם הקטע הזה של היומן, קטעים ומכתבים הזה, שזה משהו שלי, זה באמת עוזר, אני מרגישה משוחררת, שיש לי למי לספר מה עובר עליי. 

מבחינת כתיבה, את כל הסיפורים והקטעים שלי אני כותבת במחשב, התחלתי לכתוב בכיתה ה', ואני ממשיכה עם זה עד היום, אבל הכתיבה ה"ספרותית" שלי לא מדברת עליי, זאת אומרת היא לא פריקה שלי, היומן כן. 

sign
ורק אציין שאני כתבת נוער ומנהלת פורום אופנה:)
"עשו טוב בשביל אחרים. זה יבוא בחזרה בדרכים בלתי צפויות."
sign
sign
sign
"עשו טוב בשביל אחרים, זה יחזור בחזרה בדרכים בלתי צפויות"