גודל טקסט‎ נורמלי‎ גדול‎ ענק‎
ניגודיות צבעים‎
רגיל‎ מותאם לכבדי ראייה
סגור

אז... מה עושה לך את זה?

loader
mask
תגובות: 887
באזי אוגוסט 21, 2015 15:11
מה נותן לך השראה ליצור?
אנשים, חפצים, מקומות, שירים...
לכל אחת שיוצרת יש משהו שגורם לה להפציץ.
אז מה המוזה שלך?

GO

-----------------

.HAKUNA MATATA.

you braver than you believe, and stornger than you seem, and smarter
than you think.

-christopher robin-
mask
sugar girl אוגוסט 21, 2015 15:17
אני חושבת שאני הולכת לאהוב את השיחה הזאת... אני שואבת בעיקרון מtumblr בציור, כשזה מגיע לכתיבה אני משתמשת בתרגולים שהמורה שלי לכתיבה נותנת לי ואז אני רושמת את כל מה שיש לי במוח, אני יכולה לרשום כאן אם אתן רוצות. ובצילום אני מצלמת כל דבר שנראה לי טבעי ופשוט לגמרי ומביאה לאנשים והם כזה ״למה צילמת שעון?״ ואני לא ממש יודעת מה אני מצלמת, בראש שלי אני רואה תמונות שאני רוצה לצלם ואז מצלמת.
mask
באזי אוגוסט 21, 2015 15:32
^ אשמח אם תכתבי!
לי תמונות מ- tumblr נותנות השראה לכתוב...
וגם חלומות! חלומות מכניסים אותי לאופוריה מסויימת בהקשר למה שחלמתי בחצי שעה הראשונה שאני ערה, ואם זה היה חלום טוב כזה, אני יכולה למצוא את עצמי לפעמים במקום להתארגן לבית ספר רצה למחשב וכותבת חחח

-----------------

.HAKUNA MATATA.

you braver than you believe, and stornger than you seem, and smarter
than you think.

-christopher robin-
mask
cuteneta אוגוסט 22, 2015 13:33
היי אני די חדשה באתר הוא נראה ממש נחמד חחח

אני מציירת, אז מה שנותן לי השראה זה פחות תמונות מהאינטרנט כי אני שונאת להעתיק
זה יותר לפי המצב רוח ולפי מה שאני רואה, נופים בעיקר... יש מישהו ספציפי שנותן לי חשק והשראה לצייר חחח :))
mask
Miss Shelly אוגוסט 23, 2015 06:47
אני כותבת סיפורים וכתבות,
האמת שמכל דבר אני לוקחת השראה..
כמו: סרטים, סדרות, מקומות, משירים אף פעם לא קיבלתי השראה, אולי מהמחשבות בזמן שאני שומעת שיר.
גם מדברים שאנשים מתלוננים - "למה חם כל כך?" אני פתאום אומרת "וואלה, אפשר לכתוב על איך לעבור את החום בשלום."
מכל מיני דברים אפשר לקחת השראה, ככה לפחות אני חושבת. (:
-----------------

Miss Shelly for you 💋
mask
sugar girl אוגוסט 23, 2015 10:39
אני לא יכולה לשאוב השראה מחלומות כי רובם הם רק 3 שניות ומספרים על פוביית המוות שלי כל הזמן, רוב הזמן אני לא בטוחה אם אני בכלל יושנת או שאני לא עושה את זה טוב. ואני ארשום את התרגילי חימום כשאחזור
mask
באזי אוגוסט 23, 2015 13:58
וואו זה נשמע די מבאס חחח לי תמיד היו חלומות ארוכים ומורכבים אני זוכרת כמה מלפני עשר שנים אפילו
mask
Sheepy אוגוסט 23, 2015 19:02
^ וואו זה ממש מרשים חח
אני רק זוכרת מקטעים וגם של אותו יום
-----------------

mask
peace and love אוגוסט 24, 2015 18:58
את הרעיונות לסיפורים שלי אני מקבלת לרוב מספרים וסרטים בגלל זה לא תמיד הסיפורים שלי כאלה מציאותיים.
-----------------

mask
sugar girl אוגוסט 28, 2015 07:47
תרגילי חימום
- כתיבת רצף: להתחיל לכתוב ללא הפסקה. לעצור אחרי זמן מוגדר כלשהו. ניתן להוסיף וריאציות שונות, כגון מוזיקת רקע, משפט פתיחה, משפט פתיחה מונחה, כתיבה ביד שמאל, כתיבה בעיניים עצומות וכו'.
- איך באתי לכאן היום?
- פתיחה וסיום המתייחסים למצב איתו באנו/איתו אנחנו יוצאים מהמפגש. אמירה שאנחנו רוצים להגיד לעצמנו. דברים שאנו מצפים להם או משהו כללי להגיד לקבוצה.
- המשך, השלמת הלחסר, כותרת, התכתבות: לסיים שיר או סיפור. להשלים שורה או מילים חסרות, לכתוב כותרת אחרת לאותה יצירה / יצירה אחרת לאותה כותרת; להתכתב עם היצירה.
- כתיבה בעקבות:
* משפט לדוגמא:
* "אנו נידונים לחיים בגופנו.
* "אין לראות את הדברים היטב אלא בלב בלבד, כי הדבר החשוב באמת סמוי מן העין" - הנסיך הקטן.
* "אני רוצה להוסיף שניים לעשרת הדברות: הדבר האחד-עשר, 'לא תשתנה' והדבר השנים-עשר, 'השתנה, תשתנה'" - יהודה עמיחי
* "ישנם שלושה חוקים שעלינו לכבד כדי לכתוב רומן. לרוע המזל איש עדיין לא גילה אותם" - סומרסט מוהאם
* "דע שיכולין לצעוק בקול דממה דקה בצעקה גדולה מאוד ולא ישמע שום אדם בכלל וזה יוכל כל אדם" ר' נחמן
* "כל איש וכל אישה רק שחקנים הם. כולם כניסות ויציאות להם, וכל אדם על פי תורו מופיע בתפקידים שונים" - שייקספיר
* "אני זה לא מה שאני חושב שאני, אני זה לא מה שאתה חושב שאני, אני זה מה שאני חושב שאתה חושב שאני."
* "זה לא איך שקוראים לי, זה למה שאני עונה" פתגם אפריקאי
* "'שירה' פירושה להפוך נביחה אמיתית ל'האו האו'" - יהודה עמיחי
* "מה הדג יודע על המים שהוא שוחה בהם כל ימיו?" - איינשטיין
* "מדי פעם אנשים נתקלים באמת, אך רובם תופסים את עצמם וממהרים לדרכם כאילו דבר לא קרה." - צ'רצ'יל
* "רק על הבלתי נסלח ניתן לסלוח" - ז'אק דרידה
* חוויה חושית, התמקדות ב...ותיאור
* מראה של עצם כלשהו, דמות
* מגע של חפץ כלשהו
* טעימה
* תמונות
* מוזיקה
* נוף

-----------------

>
mask
Sheepy פברואר 21, 2016 21:48
^ אחלה רעיונות!
-----------------

mask
.Error פברואר 21, 2016 22:29
חלומות ברור, המקור העיקרי שלי

קבלו מקור דפוק:

יצירות של אנשים אחרים, בעיקר כאלה שאני *לא* אוהבת. ואז אני אומרת לעצמי "אני יכולה לעשות משהו יותר טוב", ופתאום מתחילים לצוץ לי רעיונות חחח

מקור ממש דפוק להשראה אבל פועל אצלי לעיתים קרובות
-----------------

>
Pretty woman, walking down the street, pretty woman, the kind you like to meet
mask
Master of Puppets פברואר 29, 2016 23:59
כשאני רוצה לכתוב אני מסתגרת בחדר, לוקחת דף ועט (לא מחשב, לכתוב פיזית מביא לי הרבה יותר מוזה) ושמה אלבומים שלמים של פינק פלויד. אני בוהה בדף ריק במשך 20 דקות, ואז פתאום צץ לי רעיון גאוני ואני מתחילה לכתוב עשרות עמודים בלי לעצור
mask
Sheepy דצמבר 04, 2016 22:13
^ מה את כותבת? שירים/סיפורים?

-----------------

mask
mark my words. דצמבר 05, 2016 09:11
להיות עצובה. כמה שזה מוזר כי קשה לי לכתוב אמין אם אני שמחה
mask
~SWEET DREAMS~ דצמבר 10, 2016 01:16
כשכואב לי
בזמן האחרון אני כותבת בעיקר פריקות, אז ההשראה שלי היא החיים שלי..בעצם.
תמיד זה נגמר בבכי ודיו מרוח על כל הדף מעורבב בכתמים של דמעות
-----------------

"לעולם אל תבטחי במשהו שחושב בכוחות עצמו אם את לא יודעת איפה הוא מחזיק את המוח שלו."

לא חדשה, הייתי "קארין אמסלם"
mask
mark my words. דצמבר 10, 2016 11:00
סיטואציות שיכולות להקשר לסיפורים שלי. אתמול רק בגלל שהסתכלתי לשמיים הצלחתי לכתוב סצנה שלמה
mask
mark my words. דצמבר 10, 2016 11:00
כי אני בן אדם מאוד אסוציאטיבי (אם כתבתי נכון חח)