גודל טקסט‎ נורמלי‎ גדול‎ ענק‎
ניגודיות צבעים‎
רגיל‎ מותאם לכבדי ראייה
סגור

ללמוד רישום וציור

loader
mask
תגובות: 683
פרינססי מאי 05, 2015 17:07
בנות שמציירות- איך התחלתן? ממליצות לקחת מורה לציור כדי ללמוד את הבסיס או שאפשר לבד (עם מדריכים מהאינטרנט, ספרים ועוד)?
אני רוצה לחזור לצייר ואף פעם לא רכשתי את המיומנות הזו באופן מסודר, אשמח לשמוע על הדרך שלכן בנושא :)
-----------------

"אם תלך לישון בלעדי
אז תשכח אותי כשתתעורר
ולא תכיר את פני
לא את הקול שלי..."

mask
תגובות: 3373
צ`אנקי מאנקי מאי 05, 2015 18:42
להתאמן מלא...
לצייר זה כמו לפתח שריר.
את יכולה לקחת מורה שיחזק אצלך את המקומות החלשים, אבל לגמרי אפשר להסתכל על סרטונים ומדריכים באינטרנט ולנסות בעצמך...לצייר דברים שכבר קיימים.

-----------------

The best dreams happen when we are awake.

mask
Syrup & Honey מאי 07, 2015 00:24
הייתי במגמת אמנות, התחלתי לצייר רק בשנה האחרונה ביב' כשהמורה אמרה לי איזה שפתח לי את הכל
היא אמרה לי שאני מציירת איך שחשבתי שדברים אמורים להראות עד עד לאותו הרגע, שראש זה אליפסה ועין זה מעוין ושאני לא באמת מסתכלת
ואז התחלתי להסתכל
ופתאום ציירתי חח

היום כחלק מהתואר שלי אני לומדת רישום ואיור ואני חייבת לומר שפשוט הבנתי עם הזמן שזה מצריך הרבה קשב למה שאת עושה, ריכוז ובעיקר הנאה
ממש עכשיו עשיתי שיעורים ברישום ובעשר דקות הראשונות קיללתי ואז כשהן עברו פשוט התחלתי להנות
אני באמת חושבת שזה משהו שצריך לתת לו את מיטב תשומת הלב וכן לדעתי ללמוד רישום קודם כל זה הדבר הכי הכי הכי הכי כיף בעולם, באמת, ברגע שנכנסים ומשתחררים זה מדהים, ודבר שני לכל מורה לרישום יהיה משהו אחר ללמד ואני למדתי גם בלימודים האקדמיים וגם לפניהם עם משהו כמו 5 מורים ומרצים וכל אחד מהם העשיר אותי בטירוף ונתן לי משהו אחר.

אז אני מאוד ממליצה ללמוד :)

לבד גם אפשר להיות מדהים אבל אני אישית פשוט נהנת מהלמידה ממישהו אחר, עד עכשיו היה לי קו נורא מסוים ברישום, יש לי כבר סגנון משלי וחשבתי שזה כל מה שיש לי להציע ופתאום בלימודים אני מגלה כמה סגנונות אני יכולה ללמוד וכמה דברים אני לא יודעת ואין לי מושג וזה פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש! תחום מהמם!

תהני ומצטערת על החפירה ;)
-----------------

sugar, spice, and everything nice
mask
sugar girl מאי 25, 2015 14:46
רישום וציור זה מתבטא בחופש . את צריכה לתת ליד שלך להיות חופשייה ואם זה מתבטא במצב שאת מציירת בכל מקום תציירי גם אם זה גרוע , תתנסי בציוד חדש ומקצועי , תתנסי בדברים שראית ואת רוצה לנסות . תנסי ותנסי ובסוף - תתגאי . תשחררי כל דבר שיש לך בראש אל תוך הקנבס/נייר ואת תמצאי שאת אומנית גדולה . כמובן שאם את מחפשת את הדרך הגיונית , חפשי עזרה , תלכי לקורס קצר ונסי ללכת עם זה .