גודל טקסט‎ נורמלי‎ גדול‎ ענק‎
ניגודיות צבעים‎
רגיל‎ מותאם לכבדי ראייה
סגור

~תרגיל 4~ סדנת הכתיבה

loader
mask
Syrup & Honey אוקטובר 18, 2014 05:53
אני יודעת, אני יודעת. אני לא איזה מטומטמת, ידעתי מה הדבר הנכון לעשות. אבל לא הצלחתי לא לרצות את זה. אולי אני מתבגרת מאוחר מדי, אולי רק עכשיו אני עושה את זה, זורעת בהוויה שלי את כל אותן הטעויות שלא עשיתי בגיל שצריך, שאז התעסקתי בלהיות כל כך בסדר, בלי לדעת כמה עוד שנים יש לי כדי להכנע לבסדריות הזאת. אז אני הולכת באמצע יפו, והיא עומדת, ספונה בהמיית הרחוב, בתיירים, בחנויות, בקרקוש הרכבת הקלה ובקרדיגן דק מדי, דק בשביל הקור של העיר הזאת. ניתנת לי האפשרות לצפות עליה מהצד; קומתה הנמוכה, המשתופפת מעט, השיער הארוך.

אני תמיד קולטת יופי בצורה מאוחרת יותר. מעכלת לאט את החיבורים שבתווי הפנים, את החיוכים השונים, את האופן שבו קצוות שיער מונחת על מצח חשוף או נאספת ברישול מאחורי אוזן ביישנית. כשהיא עלתה בפעם הראשונה לקו 18, אז, עוד לפני שהביאו את הרכבת הזאתי, ועוד היינו נוסעים לאיפה שצריך באוטובוסים, לא באוטו, בעיר הזאת עדיף שלא יהיה לך אוטו; אז כשהיא עלתה, תחנה אחת אחריי, לא חשבתי שיקרה משהו. לבחורות צעירות ממני אני מנסה להסביר לפעמים שהן מאוהבות ברעיון, לא בבחור. את לא רוצה אותו כי הוא רועי, או שי, או איתי. את רוצה אותו כי הוא נראה סבבה, ולומד בטכניון, מספיק נוכח כדי שתדעי שיש סיכוי שהוא יכול להיות שלך, ומספיק רחוק כדי שתדעי שזה לא יקרה כזה בקלות.

אני נעמדת במקום, מרגישה כאילו הרגליים שלי חוצבות בורות בתוך האספלט, ורק אז נזכרת שיש לי אחריות, יד אחת שלי בתוך היד של רומי והשניה ביד של גיא. רומי עדיין עצבנית, בדרך כלל ילדים שוכחים מהר, אבל רומי לא. זה התחיל לפני שבוע, שהיא החליטה שהיא לא רוצה יותר שיקראו לה רומי, שזה שם מוזר מדי, לא של בן, לא של בת, שזה נשמע כמו קיצור של משהו ולא כמו שם אמיתי, ושהיא רוצה שיקראו לה בשם אחר. ונחשו מה, אני לא יודעת איך זה קורה לי, אולי מישהו צוחק עלי קצת, למעלה שם, אבל היא החליטה שהיא רוצה שיקראו לה נועה. אני יודעת שזה לא שם כזה מיוחד, שהוא נפוץ מאוד, שזה סתם אצלי בראש, אבל מאז שהיא הביאה את הג'וק הזה הביתה אני בלילה לא ישנה טוב. אני שואלת אותה בבוקר, בשעות האלה שאף אחד לא עירני מספיק, "רומי, צחצחת כבר שיניים?" והיא הקטנה, נעמדת מולי, מגיעה לי כמעט עד הטוסיק, לא יותר מזה, "אמא, השם שלי זה נועה. לא רומי, נועה." ככה, בהיר, נחוש, תקיף.

כשהיינו נפגשות לא הייתי מדברת עליהם. היא ידעה שהם קיימים, אני מתארת לעצמי שהיא ידעה, היום זה קשה להסתיר שאת אמא. ואני חושבת שהיא כיבדה את זה, אפילו קצת התייראה, במיוחד כשהם היו מתקשרים אלי, והיא הייתה שוכבת צפודה בלבן של סדינים, מחכה שאסיים לדבר, ואז ישר, "מה, את צריכה לחזור?" ברור שהייתי צריכה. כבר בפעם הראשונה שהיא עלתה על האוטובוס, הייתי צריכה. ידעתי מה הדבר הנכון לעשות. שלושים שנים ידעתי. אז מה פתאום עכשיו. הלוואי שהיא הייתה איזה משהו נכון. איזה רעיון, איזה טכניון, איזה משהו שאני נורא רוצה להשיג. אבל היא הייתה פשוטה כל כך במהות שלה, בחוסר ההתאמצות למצוא חן ועם זאת להצליח כל כך כן, היה בה משהו נוגע לב, אני זוכרת, אפילו הנהג היה מבסוט ממנה, שאל אותה איך קוראים לה, והיא אמרה

"קוראים לי נועה," רומי. מול מוכרת נחמדה-מדי של בלונים בצורות. לא ידעתי שעוד קיימים דברים כאלה, אנשים שמוכרים בלונים בצורות. לכי תתקני את זה. לכי תתקני את כל זה. לכי ראש בראש עם ילדה שרוצה להיות משהו אחר ממה שיידעת לה. והוא אומר לי, בואי נלך איתה, שתהיה נועה, מה לעזאזל איכפת לך? והלכנו כבר למישהו שמבין, מה אתם חושבים, שאני לא אטפל בילדה שלי? והוא אמר שזה קורה לפעמים, בגיל הזה, ואולי יש לנו ילדה מיוחדת, דעתנית, נו, זה קורה. ורק התמונה הביזארית הזאת באמצע יפו לא יוצאת לי מהראש: נועה שעומדת מולי, שרידים של מה שיכולתי להיות, ונועה-המתהווה שמחזיקה לי ביד, וכבר בגיל חמש נלחמת על כל מה שתהיה.
-----------------

sugar, spice, and everything nice
mask
peace and love אוקטובר 18, 2014 14:25
מהמם!!!
סירופ והוני, מתי יש משימה הבאה??
mask
Syrup & Honey אוקטובר 18, 2014 16:55
התרגיל השני:

עליכן להזכר ברגע מסוים, סיטואציה כלשהי שאתן זוכרות בצורה טובה, ולתאר אותה בזמן *הווה*, כאילו הרגע הזה קורה ממש עכשיו.

החוויה יכולה להיות מקושרת לאחד משבעת החטאים :
1.גרגרנות
2.חמדנות
3.כעס
4. קנאה
5.עצלות
6.גאווה
7.תאוות בשרים

ויכולה גם לא! זו רק הכוונה שאני נותנת לכן אם קשה לכן לכתוב או להזכר ברגע כלשהו.
-----------------

mask
תגובות: 420
נוגית :) אוקטובר 18, 2014 17:46
זה יכול להיות קטע שקשור לאהבה ואכזבה? אפשר לכתוב לא מנקודת המבט שלי? ולשלב קצת דמיון (לא רק אמת)?
-----------------

(: נוגית :)

חייה את החיים בפשטות המקסימלית כי החיים כבר יסתבכו לבד

אהוב את עצמך כי אחרת לא יהיה מי שיעשה את זה עבורך
mask
Syrup & Honey אוקטובר 18, 2014 18:12
זה יכול להיות קשור למה שאת רוצה, וזה בסדר לשלב קצת דימיון, אבל, עדיף שזה יהיה קטע מנקודת מבט שלך וכמובן כתוב בזמן הווה, אחרת התרגיל משתנה לגמרי:)
-----------------

mask
peace and love אוקטובר 18, 2014 19:50
אני לא מאמינה שהוא פה.בשבילי.
החברים שלי עשו לי מסיבת הפתעה, נכנסתי וכולם נגשו לחבק אותי ולנשק אותי ולאחל לי מזל טוב. ופתאום אני רואה אותו , עומד מול העיניים שלי,הוא והגובה המדהים שלו שברוך השם הוא יותר גבוה ממני.שוב,הילד מתנה.
הסתכלתי עליו והייתי בהלם,קפצתי עליו לחיבוק והוא צחק לי באוזן.
לא האמנתי שהוא כאן,העברנו את השעתיים האחרונות ביחד,שנינו צמודים אחד לשני ומדברים ומתחבקים.
אנחנו לא ביחד,ממש לא. אבל אני אוהבת אותו .
פתאום חברה טובה מאוד שלי לקחה אותו,היא אמרה לי שהיא מדברת איתו עליי,שיעשה צעד. אבל זה לא היה נראה ככה מהצד.
אני לא יודעת מה קרה לי אבל לא יכולתי להוריד את המבט מהם, העיניים שלי נתקעו שם.קינאתי וכעסתי יותר מכל,למה קינאתי? כי מיד אחרי שהם סיימו לדבר שאלתי אותה על מה הם דיברו והיא אמרה לי 'על שיראל'.
וששאלתי אותו,הוא אמר שעליי.
"את יודעת שאופיר אהבה את רז בעבר?" חברה שלי אמרה אחרי חצי שעה.
"מה זאת אומרת בעבר?"
"עד לפני חודשיים בערך אני חושבת"
ואז הבנתי.היא עדיין אוהבת אותו .
התרחקתי ממנה במשך כל המסיבה, וכעסתי עליה כל כך.
רציתי להרוג אותה,הקנאה שהייתה בי באותו הרגע הייתה קינאה שמסוגלת להרוג בן אדם.כי היא יודעת יותר מכולם כמה אני אוהבת אותו וכמה אני יכעס עליה,במיוחד אחרי שהיא כבר עשתה לי משהו כזה בעבר.
הוא העלה איתה תמונה והם ביקשו מכולם שיעשו לייקים,ואני כמו חברה טובה עשיתי וגם הגבתי תגובה יפה...אבל בפנים?אכלתי את עצמי . למה הוא מעלה איתה?ולא איתי? למה היא עושה לי את זה? אני מתחילה לחשוד שזה כבר תחביב שלה...
אחרי שהוא הלך, היא ישבה והסתכלה עליי והייתה עם פרצוף של תשעה באב,ואני הבנתי שמשהו מסריח פה,אני לא מכירה את אופיר מאתמול.
"מה נסגר?"
"כלום.." היא ענתה לי.
"כלום?זה לא נראה ככה." נשמעתי לא כמישהי שבאה לעזור,אלא כמישהי שבאה לחקור .
"את קצת כעוסה" היא לחשה לי.
"קצת?אני בכלל לא כעוסה.בכלל לא."
"אז לא קרה כלום.תירגעי" היא אמרה ואני הלכתי משם לכיוון החברה הכי טובה שלי,סיפרתי לה הכל והיא אמרה לי משפט אחד.
"שתאהב . ככה תלמדי מי באמת חברות שלך. "
אבל זה לא מה שהרגשתי,לא היה אכפת לי שהיא אוהבת אותו. מה שהפריע לי היה שמאז שהם דיברו,הוא היה איתה.וכמעט ולא התייחס אליי.
ורציתי להרוג אותה על זה.
כן,זה סיפור אמיתי. זה קרה לפני שבוע מהיום בדיוק.
mask
תגובות: 420
נוגית :) אוקטובר 18, 2014 20:17
אני מדברת איתו עכשיו. תוך כדי שאני מדברת איתו אני גם חושבת על דברים קצת שונים מנושא השיחה. זה כאילו המוח שלי מחולק לשניים וכל חלק עושה משהו אחר לא בתיאום. אני יודעת שהוא אוהב את החברה שלי ואני מקווה שגם היא אוהבת אותו, למרות שאני ודעת שהיא לא. זו פעם ראשונה שאנחנו באמת מדברים, פעם ראשונה שאני יכולה לדבר עם מישהו ולהסתכל לא בעיניים ולא לפחד, לא אני לא אוהבת אותו ואני יודעת שלעולם גם לא אוהב אבל אני רוצה לשפוך את כלמה שיש לי על הלב. אני מכירה אותו הרבה זמן ורק עכשיו הוא מספר לי את סודותיו הכמוסים ביותר שלו. אנחנו מדברים ומדברים וגם הריב שלי עם הילדה הזאת עולה, הוא שואל למה רבנו ומה עכשיו נעשה עם זה? "אתן לא יכולות לריב לעד" הוא אומר. הוא אומר שהחבורה שלנו מתכננת יציאה מחר, אני די המומה כי לא הזמינו אותי. "מי מהמתכננים?" אני שואלת והתשובה פשוטה - אותה חברה שאני רבה איתה. אז כן אני כועסת ולא רק עלייה אלא על כולם על החברה השנייה והשלישית והחבר הכי טוב שלא מסתיר כלום אף פעם. ועכשיו קצת אחרי השיחה אני מרגישה בגידה, לא הם לא חייבם להזמין אותי לכול מקום אבל אני מרגישה בגידה שהם מסתירים ממני שהם נפגשים בלעדיי. ויתר מזה אני מרגישה בודדה יש לי חברים, חברים טובים ובכל זאת אני לרוב לבד.
-----------------

(: נוגית :)

חייה את החיים בפשטות המקסימלית כי החיים כבר יסתבכו לבד

אהוב את עצמך כי אחרת לא יהיה מי שיעשה את זה עבורך
mask
Realistic אוקטובר 18, 2014 21:48
אני שולפת מהארנק את התעודת זהות, מראה לשומר, נכנסת לשם, לצידי שתי החברות הכי טובות שלי. הכל חשוך כזה, לא מקום מזמין במיוחד. אין הרבה אנשים אבל בכל זאת אנחנו מחליטות להישאר. אור מסתכלת מסביב ותופסת מקום שקרוב לכניסה, אביב ואני מתיישבות. המלצרית כרגע מסתכלת עלינו וניגשת לעבר השולחן שלנו, ושואלת: "מה בשבילכן בנות?" אני כרגיל, מבקשת למברוסקו. בדיוק מתחיל להתנגן שיר של קולדפליי ואני מזמזמת אותו. אנחנו מדברות על נושאי היום-יום, אור מספרת על הצבא, אביב מספרת על הלימודים, אני גם מספרת על הצבא וכמה טוב לי שם. הפאב מתחיל להתמלא. פתאום אני קולטת אותו נכנס, עם שני חברים שלו. הלב שלי מתחיל לדפוק, אני לא מאמינה למראה עיניי. אני חושבת ששנה לא ראיתי אותו. הנה הוא עובר ליד השולחן שלנו, מסתכל עליי במבט קצת מופתע, אבל כנראה מחליט פשוט לומר: "היי נטע, מה קורה?" אני עונה לו "הכל טוב, מה איתך?" הוא מציע לנו לשבת איתם בשולחן הגדול, אנחנו כמובן מסכימות. ואז אנחנו מתחילים לדבר ולדבר, מזווית העין אני קולטת שאור מצאה לה מישהו לדבר איתו, אחד החברים שלו ואביב באמצע לא מוצאת את עצמה. הרגשתי לא נעים שהיא ככה, אני מנסה לדבר איתה והיא אומרת לי שכבר הזמינה מונית והיא הולכת הביתה, שהיא עייפה. אוקיי, לא אחליט עבורה מה טוב לה.
אביב הולכת ואני נשארת איתו. הוא לוגם עוד מהבירה שמונחת על השולחן ומתחיל לדבר איתי על מונחים במתמטיקה, לא מבינה מה הוא רוצה ממני. אני מבינה שהבחור כנראה לא במיטבו. הוא מתחיל לפתוח את הכל, אני נשארת המומה. על כמה שהוא תמיד הרגיש אליי משהו, ושהוא לא היה בטוח שאני גם מרגישה כלפיו ככה ושהוא רוצה שנהיה ביחד ומה דעתי בנושא. אני כבר הרגשתי שאני לא הכי פיקחית בעולם ולא רציתי לומר משהו שאני לא בטוחה עליו במאה אחוז. מבלי שאגיד מילה, אני מרגישה את השפתיים שלו על שלי ותוך שנייה הלשון שלו כבר בפה שלי. לא היה לי מושג מה עושים, נערה בת 19. ללא ניסיון בתחום. אני זורמת עם זה והלב שלי מתחיל לדפוק שוב פעם בדפיקות חזקות מאוד, תמיד הרגשתי אליו משהו ופתאום זה מתממש. הוא מרגיש כלפיי משהו, כלפיי?!
אני לא מאמינה, אני מרגישה שאני בתוך חלום. הבחור שכל הזמן רציתי, והוא מלבד מבטים לא עשה דבר. עד אותו יום. האלכוהול כנראה מוציא צדדים "אמיצים" אצל אנשים ואני שואלת למה צריך את זה, אי אפשר פשוט להיות אמיץ ולדבר על זה? ובעצם, למה לחכות שתפגוש את הבחורה שרצית באקראיות בפאב ואז תגיד לה? עולם מוזר. גברים מוזרים.

-----------------

I don`t know where I stand with you
and I don`t know what I mean to you
All I know is every time I think about you

All I want to do is be with you
הייתי ~נטע~
mask
אניאוהבתלאהוב3> אוקטובר 18, 2014 22:04
אני יודעת, אני יודעת שזה אסור.
בכל פעם שהוא בא לפה אני מרגישה אתזה, אני מרגישה את הבגידה.
אני גם רואה איך העולם עוצר מלכת.
לא משנה כמה זה רע, וכמה יסוריי מצפון יש לי אחרכך, אני לא יכולה לתת לזה להיגמר.
כי בכל פעם שהוא פה, איתי, ולצידי, לא משנה כמה קשה לי, הכל נשכח.
כמה אני מרגישה שאני לא קשורה בשום מקום, כשיש לי את הידיים שלו, ישלי את החיבוק שלו, וכשיש לי את החיבוק שלו.. החיבוק החם שלו שעוטף את כולי.. אני שוכחת מהכל.
שוכחת מהריבים, מהכעסים, וכן, גם שוכחת מהבגידה.
היא חברה שלי, היא הייתה לצידי ששברו לי את הלב. בשעה שאני חושבת על כל מה שאני והיא עברנו, ועל כל השקרים שאנו משקרים לה, כשאני מדמיינת אותכם מתנשקים, ואיך שהיא חושבת שאתה שלה... אני בוכה. כמו שבכיתי שאמרתם לי שאתם יחד.
אני אוהבת אותו. והוא אותי. אולי..
יכול להיות.
יכול להיות ?! למה הוא לא זורק אותה כבר ???
אני לא מאמינה, היא חברה שלי.. ואני כבר לא מכירה את עצמי. איך נכנסתי לזה מלכתחילה?
ואיך אתן לזה להיגמר עכשיו ?!
אני לא מסוגלת.
אני עמוק בפנים עכשיו.
אך לא רק בגלל אהבתי הרבה אליו, אלא גם בזה שאני רוצה אותו, הוא הדבר היחיד שלא הצלחתי להשיג.
וזה משגע אותי!
כןכן, הצלחתי להשיג אותו באיזשהו אופן, אך לא באופן שרציתי.
לא בזמן שרציתי.
כי כשהוא היה שלי, כולו שלי, ורק שלי... וויתרתי עליו. כמו סתומה!
וזה לא שהוא כזה מציאה..
בעצם, היא לא הייתה צריכה להתחיל לצאת איתו מהתחלה.
הוא האקס שלי.
זה היה כלכך מזמן, אבל עדיין.
אזמה שיש לי חבר, שגם בו אני בוגדת.
אוף.. יותר מדי אנשים יפגעו בסיפור הזה.
בסיטואציה הזו, לא משנה מה אני עושה מישהו יפגע, ובכל המקרים אחת מהאנשים האלה תהיה אני..
הוא בוגד בה, איתי. בחברה שלי...
איתי !!!
אני אישה עם ערכים, לפחות הייתי, לפני שהתאהבתי בו.
גם חכמה הייתי. הייתי...
ועכשיו ?! אחרי שהכל התפוצץ בפנים של כולנו??? אני הכחשתי הכל .
שיקרתי לה, מולך. אמרתי לה שזה לא קרה, שכל הרומן שהיה בנינו, הכל פרי דמיונה..
אני סיפרתי, אך לא את האמת.
אתה זה שאמר לה שכל מה שאני אומרת לא נכון, שכן בגדנו בה. ועכשיו אני רואה איך היא מבולבלת ולא יודעת למי להקשיב. אני כלכך מצטערת.. אך נכנסתי עמוק מדי בשביל לדעת מה לעשות.
אז אני אמשיך לשקר, ואקווה שלא תעלה עלי.
אני רואה איך אנשים עוצרים עם המכוניות ששומעים את הצעקות של שלושתינו ליד תחנת האוטובוס הישנה.
לא מבינים למה אנו צועקים כך, אך אני כן.
באוזניי הצעקות האלה, נשמעים כאמא הקוראת לבנה אשר הלך לאיבוד.
אנו קוראים לחברות שהייתה, לאמינות ולמערכות היחסים שנהרסו. קוראים להם, בתקווה שישובו....

סיפור אמיתי, אך מנוקת מבט של "החברה" שלי שעשתה לי אתזה.
עד עכשיו זה לא נגמר ואפחד לא יודע את האמת, שמעתי שיש תמונות, אך מחקו אותם.. בנתיים היא ממשיכה לשחק אותה חברה שלי .

-----------------

סיפור יפה לנכדים ודמיון יפה למחשבות. על מה היה קורה אילו..

אילו לוקח את עצמי לדירתך עכשיו, עם זר פרחים או זר מילים. עם מגפון צועק את כל מה שאת מחכה לשמוע ..
mask
peace and love אוקטובר 19, 2014 19:33
בקשר לזאת עם הסיפור על הבגידה והחברה , אני במקומך מתרחקת ממנה מאתיים מטר שלא תתקרב אליי אפילו
אצלי בגידה זה בגידה.
mask
מרוקאית אוקטובר 19, 2014 23:08
אני מרגישה את הלב פועם חזק, הידיים הופכות לאגרופים, המחשבות מתחילות לרוץ. ובעיקר את הטעם המריר הזה, של האכזבה, של התקוות שטיפחתי במשך כל כך הרבה חודשים מתנפצות בבת אחת, והוא משאיר אותי לבד להתמודד עם השברים. אני מביטה בהודעה הבודדת שריסקה לי את הלב, וככל שאני קוראת אותה יותר ויותר ככה אני מרגישה שכדור האש שבתוך בית החזה שלי גדל, מתעצם, משתלט על כל חלקה אפשרית של אוויר. אני מנסה לנשום עמוק אבל לא נשאר מקום, מנסה לעצור את הדמעות אבל הן כבר חומקות מבין המחסומים שלי, מתחילות לזלוג לאט.
אני מניחה את הפלאפון שלי על השולחן, מרחיקה אותו מהאצבעות שלי, שחלילה לא יתרסק על הרצפה. נושמת עוד נשימה ארוכה, שמרגישה כמו דקירה. איך אני מתמודדת עם ההשפלה הזאת? טיפשה, איך נתת לעצמך להאמין בזה, ליפול לתוך תהום עמוקה, שידעת בדיוק איך הסוף שלה יראה. מר.
מתחילה להתפשט, כמו מנסה להוריד מעליי עול כבד, אבל המועקה נשארת, הכאב לא ירד עם הבגדים שנשרו על הרצפה. אוספת את השיער לקוקו מבולגן ונכנסת למיטה, משכנעת את עצמי ששינה תעזור לי להרגיש יותר טוב.
אבל אני יודעת שזה שקר, וכשאני אתעורר, זאת תהיה אותה מציאות, אותה הרגשה מרירה, אותו סיפור ששוב התפוצץ לי בפנים.

אוף, יצא קצת צולע.

Realistic- ממש אהבתי את מה שכתבת!
-----------------

mask
I have a dream אוקטובר 20, 2014 14:21
ילדה בת שש עשרה, עם עיניים חומות גוררת את עצמה לפארק מים במרכז. זכרתי את היום הזה, בעצם אני זוכרת אותו עד עכשיו. כל הבנות התאגדו סביב שני בחורים, בעודי בקצה השני יחד עם חברתי. לאחר שעזבה את הבריכה העצומה ששהינו בה, נשארתי לבד. החלטתי לראות על מה כל המהומההזו, ומי אלה הבנים שכל כך מרתקים אותן. היה שם בחור אחד שכולם התרכזו בו אליאל או אוריאל אני כברלא זוכרת. היו לו עיניים חומות חכמות שכאלה, הוא דיבר עם בחורה שהכרתי, עיניים ירוקת גבוהת קומה עם עור שזוף ויפה. הבטתי מהצד על שניהם, לא ידעתימה לחשוב, הדבר היחיד שרציתי זה לדעת אם מישהו יבחין בי, בילדה הנמוכה, המתולתלת עם העיניים החומות, בנאלית כמו כולן, לא יוצאת דופן. אף על פי שתמיד חשבתי שאני שונה, לא כמו כולן.
" מבין כל הבנות, היא הכי יפה" שמעתי לפתע קול שמצביע עליי. יפה? כל מה שחשבתי זה שאני לא כאת יפה, ומה פתאום יפה? מה אין בי עוד דברים? אך הבנתי שהוא אומר מהרושם הראשוני, של היופי כמובן.
פחדתי שיגש אליי, עמדתי על אחד הקירות של הבריכה, הוא בא מולי. דיברנו, איני זוכרת על מהדיברנו. זכרתי שיצאנו מהבריכה, הוא לקח אותי לצל דיברנו עד ששמתי לב שעוד שעתיים אני אמורה לחזור לאוטובוס.
" אני צריכה ללכת" אמרתי לו, מבלי לשים לב מצאתי את עצמי יושבת עליו.
"כבר?" הנהנתי
הוא התקרב אליי לנשק אותי, לא נתתי, פחדתי. איך עושים את זה? אני רק בת שש עשרה. מצד אחד רציתי כבר לנסות לדעת איך עושים ואיך מרגישים, אך פחדתי שיצחק עליי שאני לא אדע איך עושים, קמתי ממנו, ופשוט הלכתי. הותרתי אותו מאחור. נסתי על נפשי. החרטה שהרגשתי בלב, עם זאת הרגשתי בסדר שעמדתי על שלי.

-----------------

I`m gonna live like tomorrow doesn`t exist
Like it doesn`t exist
>
mask
לוז . אוקטובר 20, 2014 17:03

אני כועסת עליה, כל כך כועסת עליה. היא כזאת סחבה. היא באמת סחבה, תמיד סוחבים אותה. ומילא, שיסחבו אותה, אבל למה אני חייבת לסחוב אותה? שתלך לבד. באמת, שתלך. רחוק רחוק מכאן. שתלך ושלא תחזור. טיפשה, איך היא מעיזה? קחו אותי לפה, קחו אותי לשם, קפצי לי.
אני קמה מהמיטה שלי בהחלטה נחושה שאין טעם לחשוב, יש טעם לשתות. אני יורדת בגרם המדרגות המתעקל כלפי מטה בצורה לוליינית שמכוסה בשטיח ירוק ומכוער. אמא התעקשה שהשטיח הזה יאיר לי את הבית ובלית ברירה נתתי לה לקנות את הגוש פרווה הלא-שמיש הזה.
אני פוסעת את שמונת הצעדים שמפרידים אותי מהמשקה שלי ופותחת את דלת המקרר. שיט, זה נגמר. נאכל שוקולד. שוקולד, תהיו מוכנות לזה, הוא לא רק ללב שבור. הוא גם לאחד פצוע, לזמנים קשים, ולאנשים שסתם אוהבים לאכול שוקולד. שוקולד הוא חבר.
כשאני מקפלת את העטיפה הכסופה ומתכוננת לחתוך את כל המסביב רק בשביל להגיע לחתיכה האמצעית שטבועה עליה פרה בעזרת אצבעותי הדקות הטלפון מצלצל.
"הלו?" אני עונה בקול עייף.
"שלום, מתוקה, צהריים טובים!" אמא.
אני מניחה את השפורפרת בחזרה במקום ושומעת צליל ניתוק. אני יוצאת לחצר ומנתקת קו הטלפון מהחשמל.
זהו, שלא יפריעו לי. אני אמורה לטבוע ביגון עמוק וייסורים עכשיו, לא להקשיב ל"אז סבתא ביקשה שתביאי לה צנצנת, תביאי לה צנצנת".
אני שוכבת על הספה עם השוקולד שלי. וויתרתי על הרעיון של לחתוך את המסביב. נעבור דרך המסביב עד שנגיע למרכז, ננקר קרוב ללב, ואז ננגוס ונקרע ונאכל ונבלוס עד שלא ישאר ממנו כלום.
אלוהים, אני כזאת סחבה.

-----------------

"אם כך בוא נלך, אתה ואני, כשהערב נמתח על רקיע שני
כמו חולה שהורדם על שולחן.
בוא נלך ברחובות חצי נטושים,
מפלט מלמולים
מלילות בלי שינה באכסניות זולות
ופונדקים עם נסורת וקונכיות של צדפות:

רחובות מתעקלים כמו טיעון מייגע
שכל מטרתו לחתור ולשגע
עד שתגיע בסוף לשאלה המוחצת...
לא, רק אל תשאל, `אמרי, מה קרה?`
בוא נלך לבקר, אני ואתה."
mask
אניאוהבתלאהוב3> אוקטובר 20, 2014 17:40
Quote: Originally posted by סופרת צעירה on 19/10/14
בקשר לזאת עם הסיפור על הבגידה והחברה , אני במקומך מתרחקת ממנה מאתיים מטר שלא תתקרב אליי אפילו
אצלי בגידה זה בגידה.

שמור את חברייך קרוב, אך אוייבך קרוב יותר.

-----------------

אילו לוקח את עצמי לדירתך עכשיו, עם זר פרחים או זר מילים. עם מגפון צועק את כל מה שאת מחכה לשמוע ..
mask
Realistic אוקטובר 21, 2014 09:12
מרוקאית- תודה רבה ♥
-----------------

I don`t know where I stand with you
and I don`t know what I mean to you
All I know is every time I think about you

All I want to do is be with you
הייתי ~נטע~
mask
תגובות: 729
ליאור♥♥♥ אוקטובר 21, 2014 12:31
אין לי רעיון אבל אני יחכה למשימה הבאה
גם לא נראה לי שיהיה לי אבל לא משנה
-----------------

Te amo

תחייך לחיים והם יחייכו אליך בחזרה בסך הכל אין טעם לבכות
אתה פשוט מבזבז זמן של חיוך.
mask
smile all the time:) אוקטובר 21, 2014 17:31
השם שלך.. השם שלך מעביר בי כל כך הרבה דברים.. געגוע, שמחה, עצב, רחמים... תמיד אהבתי אותך ותמיד אוהב אותך, היית בשבילי הכל- חבר טוב, אח ואפילו שהיינו רבים הייתי סולחת כי אתה, אתה היית החבר הכי טוב שלי, הבן אדם שהייתי יכולה לפנות אליו תמיד ולדעת שהוא יענה לי בכנות, באהבה, בלי שום קנאה ועצבים- הבן אדם שעליו אני יכולה לסמוך תמיד, הבן אדם שלא יאכזב אותי אף פעם...

כ"כ הרבה זמן עבר מאז שדיברנו, מאז אותה השנה שהתפצלנו, שכל אחד מאיתנו הלך לדרכו, אותה השנה שסבלת בה המון... ואני יודעת שהייתי צריכה להתקשר, לתמוך או סתם לכתוב הודעה "מה שלומך?" אבל לא הייתי מסוגלת.. הייתי עסוקה באיך להתאקלם במקום החדש, בלהכיר אנשים חדשים ושכחתי, כן.. שכחתי... אבל עכשיו, עכשיו אני מרגישה שאני יכולה לתקן, שאני יכולה לשנות את המצב אז כן אחרי כ"כ הרבה שנים אני כותבת לך הודעה- אומנם היא מעט פשוטה, אך עדיין היא רבת משמעות בשבילי ואולי גם בשבילך... כי אני, אני לא שכחתי מי היית, מי היית בשבילי ומי אני הייתי בשבילך... ונכון שאתה הסתכלת על זה קצת אחרת, אתה התאהבת בי למרות שאני לא הרגשתי כלפייך כך ואולי, אולי זה מה שפיצל בנינו עוד יותר.. אני לא יודעת ואני גם לא רוצה לדעת, אני רק רוצה שתענה לי, שתגיד שאתה בסדר, שאתה סולח לי על הכל- למרות שגם אתה לא ניסית ליצור איתי קשר...

אני לא יודעת מה אני ארגיש אם לא תענה לי... אני חושבת שאני אתאכזב, אתאכזב שלמרות הכל לא הצלחת לסלוח, אבל עדיין אני לא אשמור לך טינה... כי בכל זאת אני מבינה אותך והכי חשוב אני יודעת מי אתה ושום דבר לא ישנה את הרגשות שלי אלייך, את זה שאתה כמו אח בשבילי ואת זה שתמיד היית כזה...

אני מסתכלת על השם שלך באנשי קשר, מנסה כל פעם לראות אם התחברת, אם ראית, אם התייחסת- אני לא מצפה שתענה לי אבל אני מקווה... אני מקווה בכל ליבי שתצליח לסלוח לי מהמקום הכי עמוק בלב, אני אוהבת אותך ואוהב תמיד!
-----------------

All you need is love<3

"אם אתה שלי אז למה שתלך ואם הלכת רק תזכור שאני כאן.."
mask
אניאוהבתלאהוב3> אוקטובר 23, 2014 09:00
מתי התרגיל הבא ?

-----------------