Quote: Originally posted by Sheepy_ on 01/09/14 על איזה כלי נגינה את מנגנת? אני לא יודעת אם זה נחשב אבל ניגנתי על קלרינט בעבר... חושבת שאת טובה? [מ1 עד 10] אמרו שאני טובה והעמידו אותי להיות הראשית, לא יודעת כמה זה נחשב אבל זה טוב:) כמה שנים? ניגנתי בסביבות ה-3 שנים.. הופעת פעם? איפה? כן הופעתי סתם בהופעות של העיר של בי"ס עם הראש העיר וכל המכובדים האלו חחחח:) -----------------
Quote: Originally posted by Sheepy_ on 01/09/14 על איזה כלי נגינה את מנגנת? ניגנתי בעבר בפסנתר, קלרינט, חלילית. חושבת שאת טובה? [מ1 עד 10] 1 כמה שנים? פסנתר 3 שנים, קלרינט שנתיים, חלילית שנתיים. הופעת פעם? איפה? פסנתר - קונצרטים שארגנה המורה, קלרינט - בטקסים עם תזמורת בית הספר, חלילית - לא הופעתי. ----------------- אתם מרימים לרגע את מַבַּטְכֶם ולפתע, ללא הַתְרָאָה, פס ארוך של אור חוצה את שמי הלילה השלווים. זהו כוכב נופל.
Quote: Originally posted by Sheepy_ on 01/09/14 על איזה כלי נגינה את מנגנת? ניגנתי על קלרינט חושבת שאת טובה? [מ1 עד 10] אם הייתי מתאמנת הרבה, אז הייתי יכולה להיות די טובה ברמה של 8-9. כמה שנים? 5 הופעת פעם? איפה? בטקסים וכאלו, לא יותר מזה חח ----------------- I don`t know where I stand with youand I don`t know what I mean to youAll I know is every time I think about you All I want to do is be with youהייתי ~נטע~
4Girls הדף הרשמי