גודל טקסט‎ נורמלי‎ גדול‎ ענק‎
ניגודיות צבעים‎
רגיל‎ מותאם לכבדי ראייה
סגור

התחלה חדשה :)

loader
mask
תגובות: 887
באזי אוגוסט 06, 2014 12:44
היי בנות!
קוראים לי שחר, ואני כתבת נוער באתר.
פניתי למערכת האתר פעמים רבות בעקבות העובדה שאני מרגישה שהבנות המוכשרות שיש פה לא מקבלות במה ראוייה, ושנושא הכתיבה וגם הכישרון הם פחות בפרונט, ופחות תוססים משאר הנושאים...
לכן מעכשיו והילך מוניתי להיות המנהלת של הפורום "כישרון" ושל הפורום "הסיפור שאינו נגמר" שבעצם יתאחדו ככל הנראה בימים הקרובים.
רובכן וודאי לא מכירות אותי, כי לצערי הייתי פחות פעילה בפורומים עד עכשיו, אז אני מקווה שאני יתקבל פה בברכה ושאוכל להפוך את הפורום הזה לפורום הכי מדהים ב-4girls!

חוץ מזה, כמו שאתן יודעות שבשביל שמשהו יצליח חייב להציב חוקים כלשהם, וכמובן גם בפורום :)
אז הנה הכללים, ואני מקווה שהפורום ימשיך להתנהל בצורה הטובה שבה הוא מתנהל כבר עכשיו :) --->

- שמרו על שפה נאותה גם אם אתן לא מסכימות עם דעה של מישהי או גם אם משהו מסויים שנכתב לא לטעמכן. אין לרדת לפסים אישיים או לדבר בשפה מגעילה.

- לא להספים. אין צורך לכתוב את אותה הודעה או שיחה מיליון פעמים, חכו בסבלנות שהדף ייטען ושבנות יענו :)

- יש לפתוח שיחות שקשורות לפורום הזה, שיחות שאינן קשורות יועברו לפורום המתאים!

- שיחה בעלת תוכן בוטה או לא הולם שמתאימה אך ורק ל18+ אסורה.

- והכי חשוב- לפרגן!! פרגנו לבנות אחרות, וכמובן לעצמכן :)

זה הכל,
תמשיכו ליצור ולשפוך כישרונות וסיפורים מדהימים לעולם :)
ואל תשכחו- כל דבר שאתן צריכות, אם זה ביקורת, עזרה, שאלה, התייעצות, או אפילו מילה טובה- לא להסס לרגע לפנות אליי!

בהצלחה לכולן :)
-----------------

.HAKUNA MATATA.

בחיים, כמו בחיים, אין לנו מה לעשות עם הגורל. יום יבוא, ולא נהיה פה. לא משנה מה נעשה, כל מה שהשגנו, ייגמר לנו.
אז בשביל מה אנחנו חיים בכלל אם הכל לא שווה כלום בסוף?
אם היינו חיים בשביל להשאיר חותם, ובשביל הסוף, לא היינו חיים בכלל. כי אין לזה טעם.
א-נ-ח-נ-ו---ח-י-י-ם---כ-ד-י---ל-ח-י-ו-ת-.
mask
תגובות: 12
בדיקה - פיתוח אוגוסט 17, 2014 09:55
בדיקה