גודל טקסט‎ נורמלי‎ גדול‎ ענק‎
ניגודיות צבעים‎
רגיל‎ מותאם לכבדי ראייה
סגור
loader
mask

היי, אני טבעונית כמה ימים, ועוד מעט פסח.

אני אוכלת קטניות אבל לא חמץ.

שנה שעברה הייתי צמחונית והסתדרתי, אבל עכשיו ירדו עוד אפשרויות.

מה אוכלים?XD

sign
.αℓℓ ι кησω, αℓℓ ι кησω, ℓσνιηg уσυ ιѕ α ℓσѕιηg gαмє
sign
sign
sign
sign
"כָּאן הָיָה מִכְחוֹל וְאָנוּ שְׁנַיִם, מְצַיְּרִים צִיּוּר בְּתוֹךְ צְבָעִים שֶׁלֹּא יוּכְלוּ לִדְהוֹת..."
mask
תגובות: 14
g.i.r.l אפריל 04, 2021 11:09

היי, אני יודעת שזה קצת באיחור אבל אולי זה יעזור לך בפסח הבא-

זה מאוד תלוי במטבח שבו את אוכלת בעיניי, בתור חצי אשכנזייה חצי תימניה המאכלים משתנים מאוד בכל סדר פסח. אני למשל אוהבבת שמכינים לי ממולאים עם אורז כשר לפסח וטחון טבעוני של טבעול- יוצא פצצות, קציצות שעשויות מירקות, ולחמניות כשרות לפסח בטיבול של טחינה, חומוס או ממרח טבעוני אחר שאת אוהבת. יש עוד המוןןן מתכונים ומאכלים טעימים שאפשר להכין כשרים לפסח.

כמובן שאת גם יכולה לטבען דברים שיש- להשתמש בחלב סויה במקום חלב רגיל בדרך כלל לא משנה את הטעם, או במקום מנת בשר לקנות תחליפים אם את אוהבת (נגיד טופו או סייטן).

להבא- ממליצה לך לחפש בבלוג TivonEat, היא משתפת מתכונים טעימים ומושקעים. ממליצה בחום.

mask
𝚂𝚎𝚗𝚝𝚒𝚘 ヅ אפריל 11, 2021 14:27

g.i.r.l:

"

היי, אני יודעת שזה קצת באיחור אבל אולי זה יעזור לך בפסח הבא-

זה מאוד תלוי במטבח שבו את אוכלת בעיניי, בתור חצי אשכנזייה חצי תימניה המאכלים משתנים מאוד בכל סדר פסח. אני למשל אוהבבת שמכינים לי ממולאים עם אורז כשר לפסח וטחון טבעוני של טבעול- יוצא פצצות, קציצות שעשויות מירקות, ולחמניות כשרות לפסח בטיבול של טחינה, חומוס או ממרח טבעוני אחר שאת אוהבת. יש עוד המוןןן מתכונים ומאכלים טעימים שאפשר להכין כשרים לפסח.

כמובן שאת גם יכולה לטבען דברים שיש- להשתמש בחלב סויה במקום חלב רגיל בדרך כלל לא משנה את הטעם, או במקום מנת בשר לקנות תחליפים אם את אוהבת (נגיד טופו או סייטן).

להבא- ממליצה לך לחפש בבלוג TivonEat, היא משתפת מתכונים טעימים ומושקעים. ממליצה בחום.

"
תודהה3>
בעיקרון אכלתי טופו כי סייטן לא כשר לפסח XD
sign
"כָּאן הָיָה מִכְחוֹל וְאָנוּ שְׁנַיִם, מְצַיְּרִים צִיּוּר בְּתוֹךְ צְבָעִים שֶׁלֹּא יוּכְלוּ לִדְהוֹת..."
mask
אנונימית169001 יולי 06, 2021 22:33

זה בעיקר תזונה שמבוססת על פירות וירקות, תנסי 80/10/10

mask
Rapunzel123 אוגוסט 02, 2021 08:50

אוווווווווו גם אני טבעונית ופסח זה סיוט 

בפסח שעבר אכלתי רק ציפס ומצה אם שוקולד 8 ימים ואז לא נגעתי בציפס כמה חודשים אחר כך

~לא נראלי שאני כלכך עוזרת אבל פסח זה חרא של חג~

sign
"לא כולם חייבים לאהוב אותך ולך לא חייב להיות אכפת"