גודל טקסט‎ נורמלי‎ גדול‎ ענק‎
ניגודיות צבעים‎
רגיל‎ מותאם לכבדי ראייה
סגור

משהו בריא לקרונה

loader
mask
ruuhv אוגוסט 03, 2020 21:01

שלום

כבר הרבה זמן שאני חלשה מאד ופוחדת ודואגת מהקורונה. איך מתגברים על זה ויוצאים מזה?

הודה לכם באם תפנו אותי למוצר טבעי שיכול להואיל ולעזור לי. משהו שלא עולה הרבה כסף. ובעיקר הכי חשוב שיהיה עם הוכחות על היעילות שלו. לא שסתם אני יקנה וישתמש בזה וזה לא יעזור לי כלום.

חברה הציעה לי לצרוך ויטמין C, ניסי לחפש על זה באינטרנט אבל לא מצאתי יותר מדאי, שם למטה http://www.vitamin.022.co.il/BRPortal/br/P102.jsp?arc=238895  ראיתי שכותבים שזה עוזר גם לקורונה, והשאלה היא האם זה אכן עוזר, או שזה עוד כלום וטשום דבר במקרה הטוב ואולי גם יכול להזיק לי במקרה הפחות טוב.

האם יש למישהו פה ניסיון עם ויטמין C או עם כל מוצר אחר. אשמח מאד לשמוע ולדעת.

תודה

mask
תגובות: 17
איש שלג אוגוסט 14, 2021 20:48

ruuhv:

"

שלום

כבר הרבה זמן שאני חלשה מאד ופוחדת ודואגת מהקורונה. איך מתגברים על זה ויוצאים מזה?

הודה לכם באם תפנו אותי למוצר טבעי שיכול להואיל ולעזור לי. משהו שלא עולה הרבה כסף. ובעיקר הכי חשוב שיהיה עם הוכחות על היעילות שלו. לא שסתם אני יקנה וישתמש בזה וזה לא יעזור לי כלום.

חברה הציעה לי לצרוך ויטמין C, ניסי לחפש על זה באינטרנט אבל לא מצאתי יותר מדאי, שם למטה http://www.vitamin.022.co.il/BRPortal/br/P102.jsp?arc=238895  ראיתי שכותבים שזה עוזר גם לקורונה, והשאלה היא האם זה אכן עוזר, או שזה עוד כלום וטשום דבר במקרה הטוב ואולי גם יכול להזיק לי במקרה הפחות טוב.

האם יש למישהו פה ניסיון עם ויטמין C או עם כל מוצר אחר. אשמח מאד לשמוע ולדעת.

תודה

"הייתי חולת קורונה לפני קצת יותר מחצי שנה השתמשתי בוויטמין c ונראה לי גם בd את יכולה לשאול רופא זה מה שאני עשיתי אבל הוויטמינים ממש ממש לא טעימים 
sign
תאהבו את עצמכם אתן מושלמות ואין מי שיגיד אחרת♡
mask
𝚂𝚎𝚗𝚝𝚒𝚘 ヅ אוקטובר 20, 2021 16:37

^ אני לוקחת ויטמין D בכדורים בגלל הטבעונות ואין לזה טעם בכלל האמת

sign
"כָּאן הָיָה מִכְחוֹל וְאָנוּ שְׁנַיִם, מְצַיְּרִים צִיּוּר בְּתוֹךְ צְבָעִים שֶׁלֹּא יוּכְלוּ לִדְהוֹת..."
mask
תגובות: 391
🩵 ‏Silvermist🩵 פברואר 21, 2023 02:49

וואי הקרונה כבר הפכה להיסטוריה

sign
לפעמים פנים שמחות מסתירות כל כך הרבה כאב..