גודל טקסט‎ נורמלי‎ גדול‎ ענק‎
ניגודיות צבעים‎
רגיל‎ מותאם לכבדי ראייה
סגור

גלולות או מכשיר לבדיקת ביוץ טבעי?

loader
mask
גאיה בראן יוני 08, 2020 13:05

היי לכולן,

רציתי לשאול אם לדעתכן גלולות ממש מזיקות לגוף או שלא עד כדי כך ואפשר להמשיך?

שמעתי שהגיע לישראל לאחרונה מכשיר בדיקת ביוץ חדש בשם דייזי.

אשמח לשמוע דעות בנושא.

תודה.

mask

תלוי בתופעות הלוואי כעיקרון... לא אמורה להיות להן השפעה מזיקה מאוד אלא אם כן עוד לא עברו שנתיים מאז שקיבלת מחזור. הן עלולות לגרום לתופעות של בחילות ומיגרנה 

sign
"כָּאן הָיָה מִכְחוֹל וְאָנוּ שְׁנַיִם, מְצַיְּרִים צִיּוּר בְּתוֹךְ צְבָעִים שֶׁלֹּא יוּכְלוּ לִדְהוֹת..."
mask
זוהרת☆ יוני 09, 2020 15:46

אין לי נסיון השתמשות בזה אבל אני יודעת שכל גלולה יש לה תופעות אחרות. עם את מפחדת או תוהה תשאלי את רופאת המשפחה שלך. לרוב אני יודעת שעושים בדיקת דם בשביל להתאים אבל לא תמיד עושים. תשאלי עם זה נחוץ את הרופא. לגביי מכשיר לא יודעת לא נסיתי. 

sign
There is 5 things i believe human need to be before everything elses. 1- be yourself , 2- follow your heart , 3- be honest ,4-be happy , 5- be human! nothing else matter. (By זוהרת☆)
sign
There is 5 things i believe human need to be before everything elses. 1- be yourself , 2- follow your heart , 3- be honest ,4-be happy , 5- be human! nothing else matter. (By זוהרת☆)
sign
sign
sign