גודל טקסט‎ נורמלי‎ גדול‎ ענק‎
ניגודיות צבעים‎
רגיל‎ מותאם לכבדי ראייה
סגור

אני מרגישה שמנה

loader
mask
:)hadar :) נובמבר 16, 2018 18:13

היי בנות!

אני מרגישה שמנה ולא משנה כמה שאומרים לי שאני לא אני עדיין ירגיש את זה יש כאלה שאומרים לי שאני עושה את זה בשביל צומי ואני ממש לא..

מה לעשות?מישהי הרגישה את זה פעם?

רקלציין שאני שוקלת 50 ק"ג והגובה שלי הוא 165 ס"מ

hadar levi
mask
תגובות: 897
Wonder Girl דצמבר 22, 2018 23:04

הי ! 

הרגשה מובנת לגמרי , אני חושבת שהרבה בנות מרגישות ככה באיזה שהוא שלב בחיים .

צריך לדעת להסתכל על זה מהצד ולהבין שהמצב בכלל לא נורא כמו שחושבים ושאת בסדר גמור ואין לך סיבה לחשוב אחרת !

תעסקי בדברים שעושים לך טוב ואל תתני למחשבות מטעות להעסיק אותך !

sign
"Your time is limited, so don't waste it living someone else's life"
mask
תגובות: 32
girlis ינואר 02, 2019 18:40

:)hadar :):

"

היי בנות!

אני מרגישה שמנה ולא משנה כמה שאומרים לי שאני לא אני עדיין ירגיש את זה יש כאלה שאומרים לי שאני עושה את זה בשביל צומי ואני ממש לא..

מה לעשות?מישהי הרגישה את זה פעם?

רקלציין שאני שוקלת 50 ק"ג והגובה שלי הוא 165 ס"מ

hadar levi
"
הרגשה מוכרת
השינוי מגיע מבפנים ומבחוץ. 
מבחוץ זה להתחיל לעשות כושר ולאמן את הגוף. את לא מבינה איזה תחושה תהיה לך שתתחילי לעשות ספורט ואיך זה ישפר פלאים את דימוי הגוף שלך
מבפנים תתחילי לעבוד על פיתוח הביטחון שאת מושלמת כמו שאת. זה לא קל אבל את יכולה לעשות תרגיל של עמידה מול המראה בעירום ולתת לעצמך מחמאות על הגוף. 

mask
אטלנטוש יולי 16, 2019 20:21

אני מרגישה בדיוק כמוך, רק שאני שוקלת קצת יותר. וגם ממש רואים את זה עלי. אז שתדעי שאת ממש לא לבד. בזמן האחרון (בערך שנה) אני משתדלת לאכול יותר בריא ולעשות יותר ספורט. אני לא חושבת שבאמת רואים שינוי אבל זה נותן לי הרגשה ממש טובה שאני עושה עם עצמי משהוא. לפי דעתי כדאי לך גם לנסות

sign
"תנופפו במוזריות שלכם בראש מורם אנשים"
mask
תגובות: 18
aptilworks ינואר 15, 2020 02:01

אימא שלי למדה היטב את ה-קורס אונליין בשיווק שותפים והיא עובדת מהבית

mask
Agirl מרס 08, 2021 23:55

אם אתן לא מרגישות טוב בגוף שלכן תלכו על אורך חיים בריא יותר. אל תפגעו בגוף שלכן. ותזכרו שאתן יפות כמו שאתןן

mask
-=+LOL+=- מאי 11, 2021 12:21

המשקל שלך מושלםםםםם אין לך מה לדאוג ! 

אם את באמת לא מאמינה לי, תעשי קצת ספורט, ותאכלי בריא:)

למרות שבגיל צעיר משקל לא ממש יורד, את פשוט תהיהי יותר בכושר:)

sign
Idk what to write in here
mask
-=+LOL+=- מאי 13, 2021 10:51

שככתי לומר שאם תעשי כושר המשקל שלך יעלה בגלל השרירים, כי הם שוקלים יותר משומן, אבל את תהיהי רזה יותר.

sign
Idk what to write in here
mask

בכנות? לראות מישהי כמוך קוראת לעצמה שמנה זה אפילו די מעליב, אני באמת שמנה, אפילו לא כל כך, אפשר להגיד מלאה. ואם אני "רק מלאה / קצת שמנה", אז את מקל...

אני שוקלת 65 והגובה שלי 1.60... תמיד יש מצב יותר גרוע, מעבר לזה שבמצבך מבחינה בריאותית דיאטה תסכן אותך. ממליצה לפנות לטיפול אחר, פסיכולוגי למשל, שיעזור לך לבנות ביטחון עצמי, כי אם עם יחסים כאלו בין גובה למשקל את מרגישה שמנה, הבעיה היא לא במשקל אלא בביטחון העצמי שלך בגוף שלך... הפרעות אכילה זה אף פעם לא פתרון.

sign
"כָּאן הָיָה מִכְחוֹל וְאָנוּ שְׁנַיִם, מְצַיְּרִים צִיּוּר בְּתוֹךְ צְבָעִים שֶׁלֹּא יוּכְלוּ לִדְהוֹת..."
mask
דני122 אפריל 16, 2022 09:24

היי את מהממת.

וחזקה

sign
דנניי