גודל טקסט‎ נורמלי‎ גדול‎ ענק‎
ניגודיות צבעים‎
רגיל‎ מותאם לכבדי ראייה
סגור

מה אתן אוכלות לארוחת בוקר?

loader
mask
תגובות: 321
Leyla יוני 16, 2017 16:23

אז אני אלרגית לגלוטן (צליאקית), שזה בעצם אלרגיה לקמח ואני במילא מפונקת באוכל אז קשה לי למצוא דברים שהם  בריאים וטעימים לי אבל שאני יכולה לאכול.

אז לאחרונה אני מנסה לשמור על אורח בריא יותר ולעשות יותר ספורט אבל יש משהו שאני לא מצליחה לשנות שהוא- ארוחת הבוקר

אני אוכלת לארוחת בוקר שני סוגי קרונפלקס רגיל וכריות ואני מערבבת ביניהם. אני לא אוהבת כריות לגמרי כי זה מתוק לי מדי והרגיל יבש לי מדי. 

אני לא יכולה לאכול חביתה עם סלט בגלל שאני אוכלת חביתה בכריך בית ספר ואני גם מחפשת משהו שיהיה לי מהיר, קל ובריא 

אז אני אשמח אם תכתבו לי רעיונות או את שגרת ארוחת הבוקר שלכן!

LOVE YOURSELF
mask
Sheepy יוני 22, 2017 20:46

אולי דייסה כלשהי? אני יודעת ששיבולת שועל מכילה גלוטן, השאלה אם יש משהו דומה שיכול להוות תחליף. אם לא - אפשר יוגורט עם פירות חתוכים ואגוזים, תמרים ממולאים אגוזים/חמאת בוטנים, מאפינס ללא גלוטן שאפשר להכין ביום שבת לכל השבוע.. 

sign

mask
תגובות: 297
אוהבת לצחוק :) נובמבר 12, 2017 15:47

כריך עם לחם ללא גלוטן (אם את אוכלת)

גמבה עם גבינות

סלט 

אני לא יודעת עם גרנולה זה עם גלוטן, אז משהו בסגנון של גרנולה שאין בו גלוטן עם חלב/יוגורט (אפשר גם עם פירות)

פרי חתוך 

אין לי יותר רעיונות, מקווה שעזרתי 

sign
I just wanna talk about nothin' with somebody who means something # camila cabello- real friends
mask
תגובות: 297
אוהבת לצחוק :) נובמבר 12, 2017 15:47

חחח רק עכשיו אני קולטת שעניתי לך מלא זמן אחרי ששאלת, אבל אולי זה עדיין רלוונטי (?)

sign
I just wanna talk about nothin' with somebody who means something # camila cabello- real friends