# כמה פעמים בשבוע את עושה ספורט?# איזה?# איפה?# במידה ולא בבית, כמה עולה לך?# האם את נהנית או שעושה "כי צריך" ?
Sheepy:
" # כמה פעמים בשבוע את עושה ספורט? כמעט כל יום # איזה? כושר , התעמלות.. גמישות לפעמים גם# איפה? בבית בעיקר האם את נהנית או שעושה "כי צריך" ? לגמריי לכיף, אני מכורה לזה 3> "
# כמה פעמים בשבוע את עושה ספורט? כמעט כל יום # איזה? כושר , התעמלות.. גמישות לפעמים גם# איפה? בבית בעיקר
האם את נהנית או שעושה "כי צריך" ? לגמריי לכיף, אני מכורה לזה 3>
" # כמה פעמים בשבוע את עושה ספורט?: פעמיים-שלוש# איזה?: ריקודים ופילאטיס בעיקר# איפה?: בבית# במידה ולא בבית, כמה עולה לך? -# האם את נהנית או שעושה "כי צריך" ? ממש נהנית, אחת מהסיבות שאני מתמידה בזה. :) "
# כמה פעמים בשבוע את עושה ספורט?: פעמיים-שלוש# איזה?: ריקודים ופילאטיס בעיקר# איפה?: בבית# במידה ולא בבית, כמה עולה לך? -# האם את נהנית או שעושה "כי צריך" ? ממש נהנית, אחת מהסיבות שאני מתמידה בזה. :)
^ אתן משתמשות במדריכים כלשהם?
" ^ אתן משתמשות במדריכים כלשהם? "
לרוב 7minutesאו בסטים שאני זוכרת שאהבתי מההתעמלות שהייתי(:
" # כמה פעמים בשבוע את עושה ספורט? 5 - פעמיים קרב מגע ושלוש פעמים מאמנת כושר# איזה? כתבתי למעלה# איפה? קרב מגע בחוג, מאמנת כושר בספורטק ליד הבית# במידה ולא בבית, כמה עולה לך? מאמנת כושר - 140 ש"ח לאימון , קרב מגע אני לא יודעת (על שניהם ההורים שלי משלמים)# האם את נהנית או שעושה "כי צריך" ? לפעמים ולפעמים "
# כמה פעמים בשבוע את עושה ספורט? 5 - פעמיים קרב מגע ושלוש פעמים מאמנת כושר# איזה? כתבתי למעלה# איפה? קרב מגע בחוג, מאמנת כושר בספורטק ליד הבית# במידה ולא בבית, כמה עולה לך? מאמנת כושר - 140 ש"ח לאימון , קרב מגע אני לא יודעת (על שניהם ההורים שלי משלמים)# האם את נהנית או שעושה "כי צריך" ? לפעמים ולפעמים
# כמה פעמים בשבוע את עושה ספורט? פעמיים בשבוע# איזה? שחייה מאומצת# איפה? בבריכה כמובן:) אני בקבוצת שחייה# במידה ולא בבית, כמה עולה לך? אין לי מושג, ההורים משלמים# האם את נהנית או שעושה "כי צריך" ? עושה מבחירה ונהנית מאוד, סיפוק עצום לדעת שהשתפרת במדידה.
" # כמה פעמים בשבוע את עושה ספורט? פעם אחת מסודר, ומשתדלת לעשות עוד 4 פעמים # איזה? ריקוד, הליכה מדי פעם, קרדיו # איפה? בית , סטודיו# במידה ולא בבית, כמה עולה לך? שכחתי# האם את נהנית או שעושה "כי צריך" ? הפעם המסודרת אני באמת נהנית ושאר הפעמים כי צריך חח "
# כמה פעמים בשבוע את עושה ספורט? פעם אחת מסודר, ומשתדלת לעשות עוד 4 פעמים # איזה? ריקוד, הליכה מדי פעם, קרדיו # איפה? בית , סטודיו# במידה ולא בבית, כמה עולה לך? שכחתי# האם את נהנית או שעושה "כי צריך" ? הפעם המסודרת אני באמת נהנית ושאר הפעמים כי צריך חח
כמה פעמים בשבוע את עושה ספורט? כול יום איזה? ריצה, אימון כושר, והליכה איפה?בבית וגם ביישוב שאני גרה בו במידה ולא בבית, כמה עולה לך? לא הולכת לאימון שעולה כסף אלא שמה סרטונים במחשב ומתאמנת לבד האם את נהנית או שעושה "כי צריך" ? אני מתה על ספורט זה הדבר האהוב עליי ושיש יום שאני לא יכולה לעשות אני בדיכאון זה הדבר הכי מבאס בשבילי
כמה פעמים בשבוע את עושה ספורט? כול יום
איזה? ריצה, אימון כושר, והליכה
איפה?בבית וגם ביישוב שאני גרה בו
במידה ולא בבית, כמה עולה לך? לא הולכת לאימון שעולה כסף אלא שמה סרטונים במחשב ומתאמנת לבד
האם את נהנית או שעושה "כי צריך" ? אני מתה על ספורט זה הדבר האהוב עליי ושיש יום שאני לא יכולה לעשות אני בדיכאון זה הדבר הכי מבאס בשבילי
# כמה פעמים בשבוע את עושה ספורט?5-6# איזה?יום ריצה/הליכה ויום אימון כוח# איפה?בבית ובחוץ את הריצות וההליכות# במידה ולא בבית, כמה עולה לך?# האם את נהנית או שעושה "כי צריך" ? הכי נהנית. מוציאה ככה את כל העצבים וחושבת בזמן הריצה
כמה פעמים בשבוע את עושה ספורט? האמת סוג של כל יום
איזה? כל ערב אני עושה יוגה, שבת רוכבת על סוסים, בשלישי אני בנבחרת כדורשת
איפה? בבית אני עושה יוגה סוסים בחווה וכדורשת באולם ספורט
במידה ולא בבית כמה עולה לך? לא זוכרת
אם את נהנת או עושה את זה כי "צריך"? לא הייתי עושה את זה אם לא הייתי נהנת
# כמה פעמים בשבוע את עושה ספורט? בין 3-5 אימונים של שעתיים# איזה? אני משחקת כדורעף מקצועי כבר כמעט 6 שנים# איפה? במועדון כדורעף# במידה ולא בבית, כמה עולה לך? לדעתי 300 בחודש# האם את נהנית או שעושה "כי צריך" ? אם לא הייתי נהנית לא הייתי משחקת כבר 6 שנים :)
כמה פעמים? בערך 3-4 פעמים בשבוע
איזה פעם אחת בשבוע חוג כדורשת ושאר הפעמים חצי שעה + על הליכון במכון כושר ליד הבית
כמה עולה לי? על הכדורשת אימא שלי משלמת על המינוי להליכונים עולה לי 170 שקל לחופשי חודשי למשך כל החודש
האם את נהנית? מהכדורשת אני נהנית מאוד ממש כיף לי שם מההליכון גם כן אבל קשה לי לצאת מהבית וללכת עד למכון למרות שהוא חמש דקות מהבית שלי אני צריכה להתחיל לוח זמנים קבוע ואז אולי זאת לא תהיה כל כך בעיה
אני עושה ספורט פעמיים בשבוע.
אני רוקדת, בזוז במחול.
בסטודיו?
חחחח וואו זה עולה דיי הרבה... משהו כמו 4185₪ לשנה... אבל זה כולל כל ההופעות,ויש הרבה... נסיעה לאילת להופיע שם...
וואוווו!!!! את האמת שאני נהנת מכל רגע בסטודיו!! יש לי שם חברות מדהימות קבוצה מושלמת ומדריכות מושלמות!!!
אלה
כמה פעמים בשבוע את עושה ספורט? פעמיים בערך.
איזה? הליכה ביום שבת בבוקר ורכיבה על סוסים ביום שני.
איפה? הליכה ליד הבית ורכיבה על סוסים בחוות רכיבה.
במידה ולא בבית כמה עולה לך? נראה לי הרכיבה עולה 250 לחודש אם אני לא טועה..
האם את נהנת או עושה כי צריך? האמת שמהרכיבה אני מאוד נהנת זה מרגיע אותי, אני אוהבת סוסים, והליכה אני עושה כדי להיות קצת יותר בכושר.
# כמה פעמים בשבוע את עושה ספורט? משתדלת פעמיים # איזה? עושה הליכון וכפיפות בטן ומכשירי כוח # איפה? במכון במרכז בשכונה שלי # במידה ולא בבית, כמה עולה לך? 250 שקל בחודש # האם את נהנית או שעושה "כי צריך" ? לא תמיד יש לי כוח ללכת אבל ברוב הזמן אני נהנית
טוב אז גיליתי שאני ממש לא טובה בלשכנע את עצמי ללכת להליכון או חדר כושר כי אני תמיד אמצא תרוצים אז אני עדיין בחוג כדורשת שלמרות שזה בעיר אחרת אני הולכת קבוע ונהנית מהחיים והתחלתי גם חוג קפוארה בקצה השני של העיר שלי פעם בשבוע ולמרות שאני רק ארבע שיעורים (הצטרפתי ממש לא מזמן) אני נהנית מכל רגע, הבנות ממש נחמדות המדריכה קצת קשוחה אך מקסימה ואני אוהבת את תרגילי הקפוארה ואני קולטת מהר ומשתלבת יחסית טוב בקבוצה למרות שרובן בעלות ותק רב יחסית אלי וגם בכלל זה לא זול אבל אני נהנית אז אני מניחה שזה שווה את זה לגמרי
כמה פעמים? 3 בשבוע
איפה ? חדר כושר
איזה? משקולות של 5 קילו(כבד)
וסקוואטים עם 8 קילו
4Girls הדף הרשמי