והאם זה מספיק לכן?
וואי אני ישנה בקושי 5 -6 שעות וזה מזה לא מספיק לי. אני כל היום עייפה
גם 5-6
כשיש חופש ואין לי סיבה לקום מוקדם אז 9 כזה (לא קורה הרבה)
שבע שמונה כזה
בדרך כלל מספיק לי.. אם אני ישנה דקה אחת פחות אני גמורה ולא מסוגלת לפתוח את העיניים כל היום
נע בין 6 ל8 לצערי.. חייבת יותר שעותת
לרוב 6 , לפעמים יוצא פחות או יותר… בד"כ זה מספיק לי , אבל זה תלוי באיך אני ישנה. יש לי המון חלומות רעים, כמעט כל יום. הרבה פעמים כשאני מעוררת מהם אני לא מצליחה לחזור לישון.. ואז יוצא לי לישון בערך 5 שעות, ואז שאר היום אני עייפה. מאוד.
משתדלת מאוד ש8.. פחות עושה לי כאב ראש :S
3-4. כשאני ממש מתאמצת אני מצליחה להגיע ל6. הלוואי שהייתי ישנה יותר, אני זומבי בבקרים, אבל ממש ממש ערנית בלילה.
^ זה ממש מעט... יש סיבה שאת ישנה ככה? אין לך אופציה ללכת לישון מוקדם יותר? אולי זה יאזן את זה העייפות בבוקר והערנות בלילה. (למרות שאני מבינה שאת ערנית ולא תירדמי מוקדם, אבל לנסות)
מקנאה במי שישן מעט שעות ומתפקד :[
בזמן לימודים בין 6-8, משתדלת לכיוון ה-8 אבל אם אני קמה ממש מוקדם זה בעייתי (ויכול לצאת בימים קשים גם 4-5)
בחופש משתדלת כמה שיותר אבל בתכלס זה גם לא מגיע בד״כ ל-10 אפילו... התרגלתי לקום מוקדם, עם כמה שקשה לי לקום בבוקר אני מתחילה להתעורר כל כמה שעות ב-10 ומצליחה לישון הכי מאוחר עד 10-11 וגם זה רק אם הולכת לישון ממש מאוחר
Mari-666:
" ^ זה ממש מעט... יש סיבה שאת ישנה ככה? אין לך אופציה ללכת לישון מוקדם יותר? אולי זה יאזן את זה העייפות בבוקר והערנות בלילה. (למרות שאני מבינה שאת ערנית ולא תירדמי מוקדם, אבל לנסות) Goodbye Blue Sky "
כן אני עושה שירות לאומי וגם לומדת לפסיכומטרי ככה שאני לא מוצאת את הזמן ללכת לישון מוקדם (ואני עוד קמה ב5 בבוקר אז אני חייבת)
פשוט כל פעם שיש לי את הכוונה ללכת לישון מוקדם, אני מוצאת את עצמי בפועל במיטה רק ב1-2 במקרה הטוב, וזה משפיע עליי ממש לרעה בתפקוד, גם בשירות וגם בלימודים. וכמו שאמרתי, בגלל שהשעות שלי הפוכות- אני מנומנמת ביום, ערנית בלילה. );
לצערי 9-10 שעות (מי שחושבת שזה מרצוני החופשי טועה, כי כשההורים יושבים לך על הווריד...)והפלא ופלא, אני עייפה כל היום!לדעתי העייפות נובעת מעודף שינה מזיק כי קראתי שגם עודף שינה גורם לעייפות
^ אז אולי תנסי לדבר איתם ולהסביר להם שזה רק גורם לך להיות עייפה יותר ?
דווקה אצלי זה תקופות..יש תקופה שאני ישנה שבע-שמונה שעות ויש תקופות שאני ישנה חמש-שש שעות:) וזה ממש לא מספיק לי חח ניראלי כמה שאני ישן בחיים אני עדיין יהיה עייפה..אבל אני לא מהאלה שישנות הרבה בחופשים:)
5-6 שעות, לא מספיק...משתדלת להשלים בסופ"ש
8-9
היום שלי מאוד מסודר אז אני מספיקה הכל
וואיי כיף לך! אני גם דיי מסודרת ויש לי לו"זים אבל לפעמים כדיין קשה לעמוד בהם:)
4Girls הדף הרשמי