גודל טקסט‎ נורמלי‎ גדול‎ ענק‎
ניגודיות צבעים‎
רגיל‎ מותאם לכבדי ראייה
סגור

כמה שעות אתן ישנות בלילה?

loader
mask
Sheepy מרס 08, 2017 19:55

והאם זה מספיק לכן?

sign

mask
bilbi מרס 09, 2017 08:30

וואי אני ישנה בקושי 5 -6 שעות וזה מזה לא מספיק לי. אני כל היום עייפה 

mask
Mari-666 מרס 09, 2017 19:58

גם 5-6

כשיש חופש ואין לי סיבה לקום מוקדם אז 9 כזה (לא קורה הרבה) 

sign

Goodbye Blue Sky
mask
תגובות: 887
באזי מרס 13, 2017 20:16

שבע שמונה כזה

בדרך כלל מספיק לי.. אם אני ישנה דקה אחת פחות אני גמורה ולא מסוגלת לפתוח את העיניים כל היום

sign
טעם החיים הוא למשוגעים בלבד
mask
תגובות: 651
Supernova מרס 14, 2017 16:53

נע בין 6 ל8 לצערי.. חייבת יותר שעותת

sign
בכל אדם יש עולם שלם משלו
mask
♡ Warrior forever ♡ מרס 15, 2017 14:09

לרוב 6 , לפעמים יוצא פחות או יותר… בד"כ זה מספיק לי , אבל זה תלוי באיך אני ישנה.  יש לי המון חלומות רעים,  כמעט כל יום.  הרבה פעמים כשאני מעוררת מהם אני לא מצליחה לחזור לישון.. ואז יוצא לי לישון בערך 5 שעות,  ואז שאר היום אני עייפה. מאוד. 

--Somtimes you can cry like a river , build a bridge and GET OVER IT--
mask
Sheepy מרס 17, 2017 18:09

משתדלת מאוד ש8.. פחות עושה לי כאב ראש :S

sign

mask
Girl meets evil מרס 29, 2017 12:50

3-4. כשאני ממש מתאמצת אני מצליחה להגיע ל6. הלוואי שהייתי ישנה יותר, אני זומבי בבקרים, אבל ממש ממש ערנית בלילה.

sign
I believe in pink. I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles. - Audrey Hepburn
mask
Mari-666 אפריל 03, 2017 21:24

^ זה ממש מעט... יש סיבה שאת ישנה ככה? אין לך אופציה ללכת לישון מוקדם יותר? אולי זה יאזן את זה העייפות בבוקר והערנות בלילה. (למרות שאני מבינה שאת ערנית ולא תירדמי מוקדם, אבל לנסות) 

sign

Goodbye Blue Sky
mask
Sheepy אפריל 16, 2017 20:42

מקנאה במי שישן מעט שעות ומתפקד :[

sign

mask
תגובות: 13690
beyond paradise אפריל 17, 2017 03:44

בזמן לימודים בין 6-8, משתדלת לכיוון ה-8 אבל אם אני קמה ממש מוקדם זה בעייתי (ויכול לצאת בימים קשים גם 4-5)

בחופש משתדלת כמה שיותר אבל בתכלס זה גם לא מגיע בד״כ ל-10 אפילו... התרגלתי לקום מוקדם, עם כמה שקשה לי לקום בבוקר אני מתחילה להתעורר כל כמה שעות ב-10 ומצליחה לישון הכי מאוחר עד 10-11 וגם זה רק אם הולכת לישון ממש מאוחר

Live the life you love Love the life you live
mask
Girl meets evil אפריל 18, 2017 06:19

Mari-666:

"

^ זה ממש מעט... יש סיבה שאת ישנה ככה? אין לך אופציה ללכת לישון מוקדם יותר? אולי זה יאזן את זה העייפות בבוקר והערנות בלילה. (למרות שאני מבינה שאת ערנית ולא תירדמי מוקדם, אבל לנסות) 

sign

Goodbye Blue Sky
"
כן אני עושה שירות לאומי וגם לומדת לפסיכומטרי ככה שאני לא מוצאת את הזמן ללכת לישון מוקדם (ואני עוד קמה ב5 בבוקר אז אני חייבת)
פשוט כל פעם שיש לי את הכוונה ללכת לישון מוקדם, אני מוצאת את עצמי בפועל במיטה רק ב1-2 במקרה הטוב, וזה משפיע עליי ממש לרעה בתפקוד, גם בשירות וגם בלימודים. וכמו שאמרתי, בגלל שהשעות שלי הפוכות- אני מנומנמת ביום, ערנית בלילה. );
sign
I believe in pink. I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles. - Audrey Hepburn
mask
mark my words. אפריל 19, 2017 20:09

לצערי 9-10 שעות (מי שחושבת שזה מרצוני החופשי טועה, כי כשההורים יושבים לך על הווריד...)
והפלא ופלא, אני עייפה כל היום!
לדעתי העייפות נובעת מעודף שינה מזיק כי קראתי שגם עודף שינה גורם לעייפות

sign
.Legends never die
mask
Sheepy אפריל 19, 2017 20:51

^ אז אולי תנסי לדבר איתם ולהסביר להם שזה רק גורם לך להיות עייפה יותר ?

sign

mask
אמנה:) אפריל 20, 2017 19:19

דווקה אצלי זה תקופות..יש תקופה שאני ישנה שבע-שמונה שעות ויש תקופות שאני ישנה חמש-שש שעות:) וזה ממש לא מספיק לי חח ניראלי כמה שאני ישן בחיים אני עדיין יהיה עייפה..אבל אני לא מהאלה שישנות הרבה בחופשים:)

sign
השקט
mask
Mandarina Duck אפריל 20, 2018 18:32

5-6 שעות, לא מספיק...
משתדלת להשלים בסופ"ש

mask
תגובות: 23
~Shir אפריל 21, 2018 11:48

8-9

היום שלי מאוד מסודר אז אני מספיקה הכל 

mask
אמנה:) אפריל 21, 2018 21:22

וואיי כיף לך! אני גם דיי מסודרת ויש לי לו"זים אבל לפעמים כדיין קשה לעמוד בהם:)

sign
השקט