גודל טקסט‎ נורמלי‎ גדול‎ ענק‎
ניגודיות צבעים‎
רגיל‎ מותאם לכבדי ראייה
סגור

מתכון מהמם לארוחת בוקר, וסקר ארוחת בוקר

loader
mask
תגובות: 2935
משיגנע דצמבר 27, 2016 20:39
אז אני הכי לא בנאדם של בוקר ושל ארוחות בוקר.. אבל מצאתי שכשאני אוכלת טוב בבוקר אני הרבה יותר חיונית בהמשך היום וגם פחות רעבה ..
בגדול בדרך כלל הארוחת בוקר שלי הייתה בננה כי זה פרי טעים ומפוצץ באנרגיה, אחר כך עברתי לשייקים עם פירות קפואים על בסיס חלב אורז, ולפני כמה ימים היה בא לי ממש דייסה.. והתחלתי לאלתר !! מפה לשם יצאה דייסה מהממת מקוואקר שהיא סוג של הGO TO שלי..

4 כפות קוואקר (שיבול שועל עולה גרושים בכל סופר)
מים רותחים שיכסו טיפה את השיבולת שועל.
מחכה 10 דק' כדי שהנוזלים יספחו
מוסיפה טיפה חלב אורז לטעם ותבלינים- ממתיקים כל מה שאתן אוהבות בעצם ..
אני הוספתי בננה וכף סירופ מייפל וזרעי צ'יה.. בדייסה אחרת הוספתי קינמון ומייפל, אפשר להוסיף אבקת קקאו, אגוזים למיניהם, צימוקים, פירות, חמאת בוטנים, סילאן ובאמת כל העולה על רוחכן ..
ואת כל היופי זה הכנסתי ל2 דק' במיקרו ..
יוצא מהמם !!! אם זה סמיך מדי לטעמכן פשוט תויפו קצת שיבולת שועל ותערבבו..
שיבולת שועל מתפרקת מאוד לאט וסופחת מלא נוזלים ומתנפחת בקיבה שלנו מה שנותן לנו תחושת שובע למלאאא זמן ומכמות קטנה יחסית של דייסה.

ועכשיו תורכן, מהי הארוחת בוקר שלכן?
-----------------

לכניסה והרשמה לערוץ היוטיוב שלי לחצי כאן ♥
mask
Mari-666 דצמבר 28, 2016 21:53
אמא תמיד אומרת לי להכין שיבולת שועל ואני אף פעם לא טרחתי כי זה נראה מגעיל ולא מתוק. אבל עשית חשק :) אנסה באמת להכין עם תוספות (לא ידעתי שמוסיפים לזה דברים חח).

בעיקרון אני אוכלת בבוקר עוגה אם יש בבית\דגני בוקר של נסקוויק\פרוסת לחם עם חמאה ודבש

-----------------

Goodbye Blue Sky
mask
‹ ParanoiA › דצמבר 28, 2016 22:09
אוכלת את זה המון ומצטרפת להמלצה! הערה קטנה, אומרים שזרעי צ'יה מאבדים את הסגולות שלהם כשהם חמים, ושעדיף לאכול אותם באוכל קר (יוגורט, שייקים, סלטים וכו)

אני אוכלת כל בוקר יוגורט עם פרי, אגוזים / שקדים וקצת סילאן או טחינה גולמית.. קצת מתחיל להמאס לי ):
-----------------

mask
Sheepy דצמבר 28, 2016 23:09
דייסה זה מושלם! אני עושה בצורה קצת אחרת:

3-4 כפות קוואקר + בערך כוס חלב (כמו ששמים לקורנפלקס כזה)+ כפית סוכר > מכניסה למיקרוגל ל2 דקות > שוברת שקדים וקוביית שוקולד מריר ומערבבת
יוצאת דייסת שוקולד כזו / דבש, אגוזי מלך, צימוקים, קוקוס

אבל האמת שאני אוכלת את זה בערב ולא בבוקר.
לארוחת בוקר אני אוכלת סנדוויץ' עם טחינה/ביצה/גבנ"צ וקצת ירקות. אבל רק איזה שעתיים אחרי שאני קמה.
על הבוקר אני אוכלת פתיבר ותמר :)
-----------------

mask
עינב. ינואר 03, 2017 13:01
האמת שדייסה אני ממש לא אוהבת, וניסיתי..
אני שותה נס כשאני קמה עם איזה עוגיה
ואחרי איזה שעתיים אוכלת צנימים עם טחינה/חלבה/ריבה וסלט ירקות או דגנים כלשהם עם חלב סויה

-----------------

mask
פנתרה ינואר 15, 2017 15:55
7 ביצים, מלפפון, חצי קופסת קוטג' ופריכיות.
-----------------

Eat
Drink
Repeat
mask
Mari-666 ינואר 15, 2017 20:09
^ 7 ביצים..?

-----------------

Goodbye Blue Sky
mask
Sheepy ינואר 17, 2017 21:28
בדיוק היום הכנתי דייסה ושמתי בתוכה תותים ובננה חתוכים. מושלםם
-----------------

mask
miss pompidou ינואר 17, 2017 21:59
ניסיתי פעם אחת דייסת קוואקר מתוקה ולא כזה התלהבתי- ואז ניסיתי בהמלצת אמא שלי דייסה מלוחה (מבשלים כרגיל, ומוסיפים מעט מלח וחמאה) וזה טעיםם לי הרבה יותר
-----------------

Good times never seemed so good
mask
moskor ינואר 18, 2017 11:27
מתה על דייסה !
אני שמה בפנים גם חמאת בוטנים טבעית ואגוזי מלך (:
-----------------

צל ברושים על קיר חומה
אור הנר מזיל דמעה
וכל מה שאני סובב סביבה, נצרב בלהבה
חיי מתים בתוך ליבה
mask
Sam ינואר 18, 2017 15:32
אני לא אוכלת על הבוקר, רק אחרי 45 דק' בערך. אני שותה כוס או יותר של מים, ובימים האחרונים התחלתי לקחת 2 תמרים עסיסיים בבוקר. אחרי זה קפה/תה עם איזה עוגיות/חתיכת עוגה. עד אני מגיעה לארוחה עצמה, זה אחרי עוד שעתיים בערך, אז זה חביתה/ביצת עין אם יש לי זמן להכין בבוקר. אם אין לי זמן אז פשוט לוקחת אוכל רגיל מהמקרר בקופסה לעבודה.
למרות שדייסה זה מעולה. אני מאוד אוהבת דייסות שונות, זה באמת גם משביע ובריא במיוחד בבוקר. אם היה לי זמן הייתי מכינה, פשוט מקוואקר קצת (מאוד) נמאס לי, ושאר הדייסות זה לוקח זמן להכין:\
mask
Sheepy ינואר 19, 2017 19:59
אוי חמאת בוטנים זה רעיון אדירר
-----------------

mask
.Error ינואר 25, 2017 11:23
וואו כל הכבוד לך על הארוחות האלה.
אני בצבא התרגלתי פשוט לא לאכול בבוקר (הרגל מזעזע אני יודעת, אבל חדר האוכל נסגר בשמונה וחצי ואני עבדתי במשמרות, אז כמעט אף פעם לא הייתי מסונכרנת איתו).
הסתפקתי בכוס קפה עד ארוחת הצהריים. אני כבר כמעט חודש אזרחית ומצאתי שאני עדיין לא מסוגלת להכניס שום דבר לפה לפני 11-12. חייבת לשנות את זה...

~

על כל פנים, אם תשאלו אותי ארוחת הבוקר האולטימטיבית היא שתי ביצים מקושקשות עם חתיכות סלמון מעושן או פטריות, או למשל לחם כוסמין קלוי עם אבוקדו ומיץ לימון, או לחילופין ריבה :)

-----------------

>
Pretty woman, walking down the street, pretty woman, the kind you like to meet
mask
Winter ינואר 29, 2017 00:09
חלווה ופרוסת לחם.מתחיל להיות לא טעים.באלי להיות כמו הבנות שעפות על עצמן ואוכלות גבינות, ירקות (כבר מליון שנה לא אכלתי בבוקר ירקות), חביתה..וואו.נראה לי שמחר בע"ה אני יאכל לחם עם פלפל ירוק וגבינה לבנה.התגעגעתי לזה.העניין הוא שאני צריכה לקבל ואני רגישה ללקטוז בתקופה הזאת אז אני פוחדת לגעת בחלבי(חוץ משוקולד שאני כן אוכלת)לפני המחזור,בזמן המחזור ואחרי המחזור כי זה לפני המחזור הבא אז יצא שלא אכלתי גבינות איזה 4 חודשים.אני אלך לרופאת נשים כדי לברר על זה..זה מגרה בטירוף
mask
תגובות: 887
באזי מרס 16, 2017 16:42

וואי אני לא אוכלת ארוחות בוקר

אני בדרך כלל מרגישה להתחיל רעב רק מתשע עשר כזה... אלא אם כן זה חופש ואני מתעוררת מאוחר אז אני רעבה

אם אני כבר אוכלת אז יוגורט עם כל מיני תוספות/קורנפלקס עם חלב/כריך כלשהו... אם קמתי ממש במצב רוח לארוחת בוקר אז חביתה חח

sign
טעם החיים הוא למשוגעים בלבד
mask
Sheepy אפריל 05, 2017 22:47

עכשיו בחופש יש לי זמן להשקיע בארוחת בוקר.. צריכה רעיונות! 

sign

mask
♡ Warrior forever ♡ אפריל 06, 2017 00:40

אני גם לא אוכלת בבוקר.  בכללי,  אני לא כלכך אוהבת ארוחות בוקר.. זה מרגיש לי כבד לכל היום ולא כלכך נחמד. 

לכן לרוב אני רק שותה בבוקר או לוקחת עם זה איזה עוגייה-2 ואוכלת משהו באמת רק בצהריים(:

--Somtimes you can cry like a river , build a bridge and GET OVER IT--