Quote: Originally posted by moskor on 07/12/16 מגבילה את עצמי. רק פופקורן ביתי מרשה לעצמי ----------------- הכי טעים! (ואפשר גם לשלוט בכמות השמן והמלח ככה שזה מצוין) -----------------
^ את לא מרגישה אבל שאם את מרשה לעצמך יותר מהרגיל אז הרצון עוד יותר גובר? אצלי זה ככה ממש.. בגלל זה מעדיפה להפחית מראש כי אני יודעת מה יקרה חח אני רק ארצה עוד ועוד
^אני דווקא חושבת שאם את לא מגבילה את עצמך אז את פחות חושבת על זה כל הזמן.. כי כשאת מגבילה את עצמך ואומרת "היום אני ל אוכל ככה וככה" אז זה דווקא מה שאת רוצה וזה די עינוי, ואת רק חושבת על אוכל כל היום (ככה זה אצלי לפחות).. אני באופן אישי לא מחשבת קלוריות או מקפידה ואוכלת פשוט מתי שאני רעבה עד שאני שובעת חח
חטיפים אני אוכלת אחד שניים בשבוע כי פחות קונים אצלי בבית. גם פחות טעים מאוכל רגיל (אם תהיה לי אפשרות לבחור בין דוריטוס לפסטה ברור שאני אעדיף פסטה חח) אני אוכלת חטיפים רק אם אין לי כוח לחמם או שאני לא מספיק רעבה לארוחה רצינית
לא התכוונתי להגבלה כזו ולספירת קלוריות ממש לא.. אני כן אוכלת מה שבא לי אבל אם יצא לי לאכול במקס ברנר או משהו בסגנון אז אני אנסה בשבוע שאחרי להפחית שוקולד וחטיפים וכאלה. דיברתי נטו על חטיפים וממתקים
Mari-666:
"שאלה- איפה משיגים את האפרופו מצופה שוקולד? לא מוצאת ----------------- Goodbye Blue Sky "ד"א מצאתי וזה ממש טעים :)
4Girls הדף הרשמי