Quote: Originally posted by Sheepy_ on 21/02/16 מרי את נעזרת ביוטיוב וכאלה? אם כן יש לך ערוצים מומלצים? -----------------
Quote: Originally posted by Riot Van on 07/03/16 אני הולכת פעם/פעמיים בשבוע לאימון קבוצתי שכולל תרגילי TRX, משקולות ואירובי ועוד פעמיים או שלוש בשבוע רצה 5-6 ק"מ יוצא לי לעשות ספורט 4 פעמים בשבוע לרוב, במקרים נדירים 5 פעמים, אבל אף פעם לא יורדת מ3 פעמים..
Quote: Originally posted by Sheepy_ on 20/03/16 מה זה הXHIT הזה שכתבתן עליו ? -----------------
Quote: Originally posted by lovebuzz on 10/03/16 Quote: Originally posted by Riot Van on 07/03/16אני הולכת פעם/פעמיים בשבוע לאימון קבוצתי שכולל תרגילי TRX, משקולות ואירובי ועוד פעמיים או שלוש בשבוע רצה 5-6 ק"מ יוצא לי לעשות ספורט 4 פעמים בשבוע לרוב, במקרים נדירים 5 פעמים, אבל אף פעם לא יורדת מ3 פעמים.. יש מצב לשאול באיזו מסגרת האימון קבוצתי? כחוג בחדר כושר? ----------------- סורי לא שמתי לב שהגבת זה לא בחדכ, הכרתי מאמן והוא מעביר אימונים קבוצתיים בגינות -----------------
Quote: Originally posted by Riot Van on 07/03/16אני הולכת פעם/פעמיים בשבוע לאימון קבוצתי שכולל תרגילי TRX, משקולות ואירובי ועוד פעמיים או שלוש בשבוע רצה 5-6 ק"מ יוצא לי לעשות ספורט 4 פעמים בשבוע לרוב, במקרים נדירים 5 פעמים, אבל אף פעם לא יורדת מ3 פעמים..
4Girls הדף הרשמי