אנשים סתם בוכים על השמנה בפסח. כמה לחם כבר אוכלים ביום יום כדי להחליף את הכל במצות יבשות
לקפוץ לקפוץ לקפוץ . לעשות ספורט.
בידיעה שזה הולך להפסק למשך חודשיים כמעט לגמריי.
אני ממש רוצה לעשות פעילות גופנית אבל לצערי הפסקתי בגלל הקורס פסיכומטרי וזה ממש מציק לי.
^ אם זה באמת חשוב לך אין סיבה שתוותרי בגלל הפסיכומטרי. תמיד יש הרבה דברים שצריך לעשות ולדרג בלו"ז שלך...אני בטוחה שאת יכולה למצוא מתי להכניס 2-3 אימונים גם בתקופות עמוסות :)
קיפוד בפורום! :O
עליתי שתי מידות במכנסיים, אחרכרי שעליתי במהלך הצבא מעל 12 קילו וזה קצת מתסכל כי שום דבר כמעט לא עולה עליי אבל ממד שני אני במידה יותר נורמלית מפעם אז אני אמורה לשמוח בעיקר כי עשיתי את זה מרצון
פנדורה אם את מרוצה מהמידה (אני מניחה שכן כי ניסית לעלות) אז זה מה שהכי חשוב, וחוצמזה זה תירוץ לחידוש מלתחה ;)
איזה כיף שה'דיאטה' הזו שהמצאתי ממש עובדת, ואני בעצמי מרגישה נהדר אתמול היא קצת נהרסה, אבל זה בסדר. החזקתי חודש וחצי. מתחילים מהתחלה D:
למרות שהיום דווקא הייתי עם חולצה יחסית צמודה, והרבה אנשים פתאום אמרו שאני רזה. אפילו שאני זוכרת, שבפעם הקודמת שלבשתי את החולצה הזו, הרגשתי כאילו כל הבטן שיש לי רואים
הייתי היום בשיעור ניסיון בקרב מגע:) כנראה שממשיכה:)
אני מתחילה לאהוב את הגוף שלי. ההרגשה בלתי מוכרת והאמת... ממש טובה. אני גם אוכלת הרבה יותר בריא. ואני לוקחת נגיד אוכל שהוא אמנם עם קצת יותר קלוריות, אבל לפחות הוא לא 'דל קלוריות' עם מלא חומרים מזיקים וממתיקים מלאכותיים שלא טובים לגוף שלי.
^ גישה מעולה!!
אחרי שלושה שבועות בלי סיגריות, הרגשתי את ההצלחה בכיס שלי,
עישנתי היום סיגריה.
אני לא אוותר! אני אפסיק, זה קטן עלי!
פרח כל הכבוד! ולפעמים יש שבירות אין מה לעשות.. צריך להתמקד במטרה ולהיות נחושה להצליח :))
את התחושה שיש לי כשאני רצה, שום דבר לא יחליף. כאילו אני יכולה לעשות הכל. כאילו שום דבר לא מפריע לי
moskor:
" את התחושה שיש לי כשאני רצה, שום דבר לא יחליף. כאילו אני יכולה לעשות הכל. כאילו שום דבר לא מפריע לי צל ברושים על קיר חומה אור הנר מזיל דמעה וכל מה שאני סובב סביבה, נצרב בלהבה חיי מתים בתוך ליבה "
וואי כל כך!
4Girls הדף הרשמי