גודל טקסט‎ נורמלי‎ גדול‎ ענק‎
ניגודיות צבעים‎
רגיל‎ מותאם לכבדי ראייה
סגור

פריקות בריאות ~

loader
mask
Mari-666 אפריל 12, 2017 19:51

אנשים סתם  בוכים על השמנה בפסח. כמה לחם כבר אוכלים ביום יום כדי להחליף את הכל במצות יבשות 

sign

Goodbye Blue Sky
sign

Goodbye Blue Sky
sign

Goodbye Blue Sky
sign

Goodbye Blue Sky
sign

Goodbye Blue Sky
mask
♡ Warrior forever ♡ אפריל 13, 2017 23:00

לקפוץ לקפוץ לקפוץ . לעשות ספורט. 

בידיעה שזה הולך להפסק למשך חודשיים כמעט לגמריי. 

--Somtimes you can cry like a river , build a bridge and GET OVER IT--
mask
Girl meets evil אפריל 14, 2017 14:21

אני ממש רוצה לעשות פעילות גופנית אבל לצערי הפסקתי בגלל הקורס פסיכומטרי וזה ממש מציק לי. 

sign
I believe in pink. I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles. - Audrey Hepburn
mask
תגובות: 18382
Cipod :] אפריל 14, 2017 17:30

^ אם זה באמת חשוב לך אין סיבה שתוותרי בגלל הפסיכומטרי. תמיד יש הרבה דברים שצריך לעשות ולדרג בלו"ז שלך...
אני בטוחה שאת יכולה למצוא מתי להכניס 2-3 אימונים גם בתקופות עמוסות :)

גנרל, הטנק שלך רכב חזק הוא. הוא מוריד יער לארץ וטוחן מאה איש. אבל יש בו פגם: הוא זקוק לנהג. גנרל, מטוסך המפציץ חזק הוא. הוא ממהר לטוס יותר מן הסער וטוען משא יותר מן הפיל. אבל יש בו פגם: הוא זקוק למכונאי.
גנרל, האדם יצור מועיל הוא. יכול לטוס, יכול להרוג. אבל יש בו פגם: הוא יכול לחשוב.
mask
Sheepy אפריל 15, 2017 18:51

קיפוד בפורום! :O 

sign

mask
-pandora- אפריל 16, 2017 23:24

עליתי שתי מידות במכנסיים, אחרכרי שעליתי במהלך הצבא מעל 12 קילו וזה קצת מתסכל כי שום דבר כמעט לא עולה עליי אבל ממד שני אני במידה יותר נורמלית מפעם אז אני אמורה לשמוח בעיקר כי עשיתי את זה מרצון

[RED]*אחראית פורום אהבה וכישרון* [/FONT]
"אני אנוכית, חסרת סבלנות וקצת חסרת ביטחון. אני עושה טעויות, אני יוצאת משליטה ולפעמים קשה להתמודד איתי, אבל אם אתה לא יכול לקבל אותי כשאני במצב גרוע, אז בוודאי שלא מגיע לך לקבל אותי כשאני במיטבי."
mask
Sheepy אפריל 20, 2017 19:53

פנדורה אם את מרוצה מהמידה (אני מניחה שכן כי ניסית לעלות) אז זה מה שהכי חשוב, וחוצמזה זה תירוץ לחידוש מלתחה ;) 

sign

mask
♡ Warrior forever ♡ אפריל 20, 2017 23:15

איזה כיף שה'דיאטה' הזו שהמצאתי ממש עובדת, ואני בעצמי מרגישה נהדר אתמול היא קצת נהרסה,  אבל זה בסדר. החזקתי חודש וחצי.  מתחילים מהתחלה D: 

למרות שהיום דווקא הייתי עם חולצה יחסית צמודה,  והרבה אנשים פתאום אמרו שאני רזה. אפילו שאני זוכרת,  שבפעם הקודמת שלבשתי את החולצה הזו,  הרגשתי כאילו כל הבטן שיש לי רואים 

--Somtimes you can cry like a river , build a bridge and GET OVER IT--
mask
mark my words. אפריל 20, 2017 23:39

הייתי היום בשיעור ניסיון בקרב מגע:) כנראה שממשיכה:)

sign
.Legends never die
mask
Girl meets evil אפריל 21, 2017 09:45

אני מתחילה לאהוב את הגוף שלי. ההרגשה בלתי מוכרת והאמת... ממש טובה. אני גם אוכלת הרבה יותר בריא. ואני לוקחת נגיד אוכל שהוא אמנם עם קצת יותר קלוריות, אבל לפחות הוא לא 'דל קלוריות' עם מלא חומרים מזיקים וממתיקים מלאכותיים שלא טובים לגוף שלי.

sign
I believe in pink. I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles. - Audrey Hepburn
sign
sign
sign
sign
mask
Sheepy אפריל 24, 2017 19:18

^ גישה מעולה!! 

sign

mask
פרח. מאי 05, 2017 01:28

אחרי שלושה שבועות בלי סיגריות, הרגשתי את ההצלחה בכיס שלי, 

עישנתי היום סיגריה.

אני לא אוותר! אני אפסיק, זה קטן עלי!

mask
Sheepy מאי 06, 2017 22:11

פרח כל הכבוד! ולפעמים יש שבירות אין מה לעשות.. צריך להתמקד במטרה ולהיות נחושה להצליח :))

sign

mask
moskor מאי 18, 2017 13:30

את התחושה שיש לי כשאני רצה, שום דבר לא יחליף. כאילו אני יכולה לעשות הכל. כאילו שום דבר לא מפריע לי

sign
טוב געגועים ששומרים אותך איתי. מהזמן המטשטש, מהדרך המייאש. אם אוכל להיות עצוב לרגע גם אהיה שמח
mask
mark my words. מאי 19, 2017 09:10

moskor:

"

את התחושה שיש לי כשאני רצה, שום דבר לא יחליף. כאילו אני יכולה לעשות הכל. כאילו שום דבר לא מפריע לי

sign

צל ברושים על קיר חומה אור הנר מזיל דמעה וכל מה שאני סובב סביבה, נצרב בלהבה חיי מתים בתוך ליבה
"
וואי כל כך!
sign
.Legends never die