גודל טקסט‎ נורמלי‎ גדול‎ ענק‎
ניגודיות צבעים‎
רגיל‎ מותאם לכבדי ראייה
סגור
loader
mask
WhenIneedhelp מאי 19, 2017 15:49

אני יחסית לבנה ולא נשרפת/ משתזפת בקלות וגם אין הרבה מקומות שאני הולכת שאפשר להשתזף בהם...

יש שיטה להשתזף מהר?- לא יקר מידיי ושיהיה יחסית טבעי.... ובכלל עדיף משהו שאפשר למצוא כמעט בכל בית.

אשמח לעזרה!

תודה

miki4ali or 2mikiali

miki4ali or 2mikiali
miki4ali or 2mikiali
miki4ali or 2mikiali
MIKI4ALI
mask
Mari-666 יוני 05, 2017 20:41

לא ידוע לי על תחליף לשמש שהוא לא מכונות שיזוף או ספריי. כמה שהבנתי זה דיי קשה שהספריי יצא אחיד. 

תנסי להשתזף בשמש כשהיא יחסית חזקה אבל תזהרי לא להישרף. את לא חייבללכת לים, אפשר על הגג\מרפסת\חצר וכו'

sign

Goodbye Blue Sky
mask
תגובות: 55
45shay יולי 04, 2018 23:26

היי אני אמנם לא ממש לבנה וקל לי להשתזף קודם כל יש שמני שיזוף עם הגנה (כי פעם היו כאלה שמסרטנים או וואטבר) וזה די עובד על חברות שלי שהן יותר לבנות

mask
Mon Bébé פברואר 20, 2019 13:50

אני בהירה ואוהבת להשתזף רק בשמש! קרם הגנה בשילוב של שמן שיזוף ואני לא מביישת שום צרפתיה חחחחחח 

sign
mask
𝚂𝚎𝚗𝚝𝚒𝚘 ヅ ספטמבר 01, 2020 19:41

שמן גזר. 

sign
"כָּאן הָיָה מִכְחוֹל וְאָנוּ שְׁנַיִם, מְצַיְּרִים צִיּוּר בְּתוֹךְ צְבָעִים שֶׁלֹּא יוּכְלוּ לִדְהוֹת..."
mask
תגובות: 273
Native ינואר 02, 2021 23:45

ברונזר משזף? לא ברונזר של איפור לפנים, אלא השפופורות האלה שיש ברשתות פארם. לא בדקתי אותן אישית אבל מקווה שיש מותגים בלי חומרים כימיים

"יש שלושה סוגים של אנשים: אלה שרואים, אלה שרואים כשמראים להם ואלה שלא רואים." - לאונרדו דה וינצ`י
mask
𝚂𝚎𝚗𝚝𝚒𝚘 ヅ ינואר 24, 2021 12:22

שמן גזר הכי מומלץ, אני יודעת שאפשר גם שמן קוקוס אבל לכי על הגזרXD

sign
"כָּאן הָיָה מִכְחוֹל וְאָנוּ שְׁנַיִם, מְצַיְּרִים צִיּוּר בְּתוֹךְ צְבָעִים שֶׁלֹּא יוּכְלוּ לִדְהוֹת..."