מצרכים:
אבטיח קפוא
תות קפוא
סוכר
סודה תפוחים
____________________________________________
(אני יודעת שסודה תפוחים נשמע מוזר, אבל אתן לא מבינות איך זה מקפיץ את הקינוח לשמיים!!)
______________________________________________
הוראות הכנה
מתחילים מלגרד אבטיח ותות קפוא.
אחרי שגירדתן כמה שאתן רוצות, תמזגו לכוס שמינית כוס סודה ותוסיפו את התות והאבטיח שגירדתן. במידה ויש קצת מדי, תגרדו עוד אבטיח ותות ושימו את הכוס במקפיא שהתערובת האדומה של הפירות לא תנמס.
אם יש יותר מדיי פשוט תאכלו את הפירות כי למה לא :)
מי שרוצה תוסיפו תות למעלה וקרח כי זה נראה טוב חחח
ובתאבון! אפשר לשתות את זה, לאכול את זה, מה שתבחרו!