גלידה מיוחדת במינה
ברח' גיבורי ישראל 17, מרכז יכין סנטר, א.ת פולג נתניה, פתחו לא מזמן גלידרייה חדשה ומיוחדת בשם "igloo" (איגלו). הגלידרייה מבוססת על תכנית ארבעת השלבים :
שלב ראשון- בחירת גודל המנה. קטנה- 16 ש"ח, גדולה- 21 ש"ח, ענקית (משפחתית)- 39 ש"ח.
שלב שני- בחירת טעמי הגלידה. במקום יש כמה סוגי גלידה: סורבה, שמנת, סויה, ללא סוכר ובכול סוג יש מבחר טעמים כמו תות, שוקולד, מנגו וכו'.
שלב שלישי- בחירת התוספות (תלוי בגודל המנה. בקטנה אפשר לבחור שתי תוספות ובשאר אני לא יודעת). יש פירות שונים, מקופלת, עדשים, דובוני גומי, וופל שוקולד, במבה אדומה, נחשי גומי ועוד תוספות טעימות.
שלב רביעי ואחרון- ערבוב הגלידה. השיטה היא להניח את כדורי הגלידה והתוספות על מגש, ובעזרת שפכטל לערבב ולרסק את התוספות לתוך הגלידה, עד שנוצרת תערובת של גלידה.
אני כבר הייתי בגלידרייה ואני ממליצה לכולן ללכת לשם ! J
שחר 3>
כתבת נוער ב4girls
לכרטיס של שחר לחצי כאן
איטליה בתל אביב
היי בנות,
רציתי להמליץ לכן על גלידריה איטלקית באבן גבירול בתל אביב – גלידריה סיצליאנית.
אני לא יודעת מה הם בדיוק שמים בגלידה, אבל זו באמת הגלידה הכי טעימה שאכלתי.
הכי מומלץ זה לקחת וופל בלגי חם עם שני כדורים, קצפת והמון סירופ שוקולד מעל!!!
כמובן כדאי לחלוק עם חברה או עם החבר.
בתיאבון
ליאת
גיל:16