מילקשייק אמיתי ומושחת
מה תצטרכי?
פינט גלידה (בן אנד ג'ריז והאגן דאז יתפקדו מושלם אבל כמובן שאפשר גם גלידות פחות מושחתות)
2/3 כוס חלב
אפשר להוסיף:
הבחירות הקלאסיות יהיו אגוזים, קוקוס, דובדבן מסוכר וסוכריות. למתקדמות מביניכן היינו מציעות לשקול גם שברי ריסיז, אוריאו, שוקולדים ושלל דברים שמומלץ לסכרתיים להתרחק מהם.
מה לעשות?
הוציאי את הגלידה מהמקפיא ותני לה לשבת על השיש בטמפרטורת החדר לפחות לעשר דקות כדי שתתרכך. הכניסי את גביע המילקשייק (או כוס רגילה כמובן) לפריזר, כך שתהיה קרה ככל האפשר. הכיני את התוספות שאת רוצה- אם זה אגוזים, תקצצי אותם, אם זה חתיכות בראוניז תחתכי וכו'. שימי בבלנדר את כל המרכיבים (חוץ מהתוספות שאת רוצה להוסיף למילשייק המוכן, שלא ייטחנו עם הכל) ושקשקי טוב, בהתחלה במהירות נמוכה ולאט לאט למהירות גבוהה יותר עד שהגלידה והחלב מתחברים לתערובת אחידה. בנוסף, אם יש לכן סירופ שוקולד, אנחנו ממליצות לזגג את פנים הגביע בסירופ רגע לפני שאתן מוזגות את המילקשייק לתוכו. מזגי את המילשייק לגביע הקפוא, הוסיפי את התוספות, תעצמי עיניים ותדמייני שאת על חוף ים.
מילקשייק בננה, חמאת בוטנים ושוקולד
מה תצטרכי?
בלנדר
2 בננות בשלות
2 כפות חמאת בוטנים
כוס חלב (אפשר גם חלב סויה/שקדים)
1/2 כפית תמצית וניל
1/4 כוס שוקולד צ'יפס
מה לעשות?
תחתכי את הבננות לפרוסות בעובי בינוני והקפיאי אותן לפחות ל-4 שעות. הכניסי את גביע המילקשייק (או כוס רגילה כמובן) לפריזר, כך שתהיה קרה ככל האפשר. אחרי שהבננות קפאו מספיק הוסיפי אותן יחד עם שאר המרכיבים לבלנדר ושקשקי הכל ביחד עד שנוצר מילקשייק סמיך, קר וטעים!
מילקשייק בריא יותר
מה תצטרכי?
1.5 כוסות חלב (אפשר גם שקדים/סויה)
בננה
1.5 כוסות אוכמניות קפואות
3/4 כוס יוגורט
מה לעשות?
אם יש לך זמן ובא לך שהמילקשייק יהיה הכי קפוא שיש, תחתכי את הבננות לפרוסות והקפיאי אותן לפני, אבל, במתכון הזה בגלל שהאוכמניות קפואות, את גם יכולה לדלג על השלב הזה ועדיין ייצא לך מילקשייק קר, אז לשיקולך! הכניסי את גביע המילקשייק (או כוס רגילה כמובן) לפריזר, כך שתהיה קרה ככל האפשר. שקשקי את כל החומרים בבלנדר עד שהתערובת אחידה, מזגי לגביע ותיהני!