היי בנות!
רציתי לשדרג טיפה את ארוחת הצהריים שלי בעבודה, אני לפעמים קונה ולפעמים מביאה מהבית.
יש לי קופסא המיוצרת מקוריאה שהיא קטנה ואיכותית שעלתה לי יחסית הרבה כי היא מונעת דליפה ושומרת טוב על האוכל. אז חשבתי להכין סלט יום לפני, לשים במקרר ואז יום למחרת לקחת. אז השאלה שלי כזאת.. כדאי לי לעשות זאת? אני לא יודעת כמה זמן סלט יכול להחזיק במקרר? אם אני שמה את הקופסא במקרר.
וכמה זמן זה יכול להחזיק בתיק מהרגע ששמתי את זה? בדרך כלל עוברות כ8 שעות בערך מהרגע שאני שמה את זה בתיק. זה יתקלקל?
בקופסא אחרת אני מניחה שפשוט אשים סנדוויץ. אשמח לקבל ממכן עוד רעיונות למה אפשר לקחת שיהיה גם נגיש^^
תודה לכל העונות^^