גודל טקסט‎ נורמלי‎ גדול‎ ענק‎
ניגודיות צבעים‎
רגיל‎ מותאם לכבדי ראייה
סגור

אוניגירי עם מילוי

היום הכנתי אוניגירי עם מילוי ביחד עם אחותי, וזה יצא ממש טעים. למי שלא יודעת אוניגירי זה כדור אורז יפני.

תוכן פגעוני
tag icon תגיות:
אפריל 19, 21:52
photo

כלים

סיר לבישול שתי כוסות אורז

כפית פלסטיק לא קטנה מאוד

כלי קטן ועגול. קערה, ספל או צלוחית עמוקה.

מספריים

שקיות סנדוויצ'ים

חומרים:

שתי כוסות אורז עגול לסושי

דפי אצות נורי

חומץ אורז או חומץ תפוחים

ולמילוי אפשר גזר מגורר, טונה, סלמון מעושן או לא מעושן, פטריות, ירקות מופצים חתוכים קטן,ג'ינג'ר כבוש, בטטה או אפילו קצת מלח גס. ממש קצת. 

אופן ההכנה: מבשלים את האורז, ואז קצת לפני שכל המים נעלמים, מתחילים לערבב מדי פעם כדי לעשות אותו עוד יותר דביק, ותוסיפו קצת חומץ אורז או חומץ תפוחים. גומרים עם האורז, מורידים את המכסה ונותנית לו להתקרר. אחרי שהאורז התקרר, אם יש לכן את המילוי מוכן קחו את הכלי הקטן (אני השתמשתי בספלון,) ושימו עליו שקית סנדוויץ' הפוכה. קחו אורז בכף ושימו בפנים, שימו קצת מילוי, לא יותר מדי, ועליו שימו עוד קצת אורז. שימו לב שהמילוי לא עולה על האורז יותר מדי. אחר כך הרימו את השקית מהספל וסגרו אותה תוך הוצאת האוויר ממנה, סובבו את הקצה ליצירת קצת וואקום והתחילו לעצב את האורז בצורל משולש עגלגל. כשהכל מהודק היטב  פתחו את השקית והורידו אותה בעדינות ממשולש האורז. חתכו דף אצה אחד במספריים לפי הרצועות שיש עליו או פשוט בעובי של  שלושה ארבעה סנטימטרים. הדביקו את רצועת האצה על תחתית המשולש, כשקצה הרצועה מגיעה לאמצע המשלוש או טיפה גבוהה יותר. אם האצה ארוכה מדי אפשר לחתוך אותה במספריים.

והנה יש לכן כדור אורז נחמד ועגלגל. אף פעם לא זוכרים מה המילוי של איזה מהם כך שזו הפתעה! ברגע שנוגסים מגלים מילוי טעים בפנים. אפשר לפזר קצת קצח מלמעלה ולאכול עם רוטב סויה או מה שבא לכן.  אמור להספיק לשישה או שבעה אוניגירי.

בתאבון!!! מאיה

כתבות דומות:
תוכן פגעוני
הגיבי לפוסט
user image
הגיבי
mask
3 תגובות
תגובות: 11
שירן אפריל 20, 17:09
אני מבקשת היום לנסות את זה תודה❤️?
ליעם אפריל 20, 15:39
נשמע טעים אני אנסה את זה היום?
תגובות: 340
OriginalCoCo אפריל 20, 10:20
אני מתה על סושי וכל דבר עם אורז! נשמע טעייםםם