🔥מה לעשות בלג בעומר🔥
פחות משבוע לג בעומר ואין לך רעיונות מה לעשות?!
רוצה לעשות משהו מיוחד עם החברות או ידידים קרובים או בכלל כול השכבה אז כנסי ותראיי♥
מאי 19, 2016 15:50
לפני הכולל חשוב מאוד בנות שתשמרו על עצמכן בחג
וכמובן יש לשמור על כללי הבטיחות על מנת שאף אחד לא יפגע\יישרף\ידרוך על מסמר או כול דבר אחר תהיו זהירות!
..........................................................................................................
🔥קלאסי:
נפגשים להכין מדורה, אפשר להביא גיטרה אם מישהו מכם מנגן, זה תמיד נחמד. כמה אנשים יכולים לחפש באינטרנט אקורדים לשירי מדורה שכולם מכירים וכך תהפכו את ל"ג בעומר לערב חברה וכיף!
🔥על האש:
קובעים סכום כסף מסיום וכול אחד קונה משהו לדוגמה:שתייה כוסות אוכל וכו..
מביאים רמקולים(אפשר לעשות בפארקים יער או בחוף הים)אבל חשוב מאוד לאסוף אחרי זה.
🔥מסיבה:
עם את לא בקטע של להיות בטבע עם כול האש הזאת אפשר לעשות מסיבה.
לארגן שבוע לפני ולהזמין מקום נגיד מועדון או אפילו לופט.זה יגבש נורא את השכבה מניסיון!
🔥ביתי:
עם בכול זאת זה לא כזה נשמע לך כזה חוויתי,אפשר לעשות בבית!
את יכולה להזמין חברות לעשות "ישיבה" אצלך לשמוע מוסיקה להכין מרשמלו על האש(יאמיייי).
ובנוסף להכול איך אפשר לחגוג לג בעומר בלי תפוחי האדמה?
הינה מתכון טעים במיוחדדדדד
תפוחי אדמה מתובלים:
מצרכים:
-תפוחי אדמה
-2 כפות שמן זית איכותי
-½ כפית כמון
-1 כפית פפריקה מתוקה
-מלח ים גס לפיזור
-1 כפית אורגנו
אופן ההכנה:
1.שוטפים היטב את תפוחי-האדמה וחותכים לקוביות גדולות עם הקליפה (כל תפוח-אדמה חותכים ל6-8 קוביות).
2.מניחים בקערה שמתאימה למיקרוגל וממלאים במים עד מחצית הגובה.
3.מכניסים למיקרוגל ל-10 דקות בישול. תפוחי-האדמה צריכים לצאת במידת עשייה בינונית מהמיקרוגל (לא רכים מדי, אבל שניתן לנעוץ בהם סכין בקלות יחסית).
4.בסיום הבישול מוציאים את הקוביות מהמים ומסננים היטב. מצננים מעט
5.מחממים תנור לחום גבוה (220-250 מעלות טורבו).
6.בינתיים מערבבים בקערה גדולה את יתר החומרים, למעט הפטרוזיליה והמלח: שמן זית, כמון, אורגנו ופפריקה.
7.מעבירים את הקוביות לקערת הרוטב ומערבבים בעדינות בעזרת הידיים עד שהם מצופים היטב ברוטב. ניתן גם להבריש בעזרת מברשת
8.מעבירים את הקוביות לתבנית מרופדת בנייר אפייה. מפזרים מעל מלח גס.
9.מכניסים את התבנית בזהירות לתנור בחלקו העליון ואופים עד להשחמת וצליית תפוחי-האדמה.
האפייה יכולה לקחת בין 15-30 דקות, תלוי בתנור.
10.מצננים מעט וזוללים!
אז זהו בנות מקווה שנהנתן♥
תגיבו למטה איך אתן חוגגות את החג?
שהיה לך חג שמח ובטוח♥
נוטלה גירל