מה צריך?
250 גרם חמאה או מחמאה בטמפרטורת החדר
1/2 כוס אבקת סוכר מנופה או 2/3 כוס סוכר רגיל
2 ביצים
4 כוסות קמח רגיל
שוקולד (נוטלה או השחר)
אבקת סוכר
ההכנה:
1.עם מיקסר מערבלים את החמאה הסוכר עד שיוצאת תערובת בהירה וקרמית.
2.מוסיפים את הביצים וגם את הקמח עד לקבלת בצק.
3.מגלגלים את הבצק לכדור ומעבירים לניילון נצמד לשעה וחצי במקרר.
4.ובנתיים מחממים את התנור ל180 מעלות.
5.אחרי שעה וחצי מקמחים אזור מסיום בבצק ומכינים עיגולים מעוכים.
*אם את רוצה עשר עוגות תעשי עשרים - אחד היה למעלה והשני היה למטה*
6.מכניסים לתנור ובינתיים ממיסים שוקולד (אני אישית הייתי עושה במיקרוגל)
7.כשהעוגיות מוכנות את מורחת בשוקולד ומפזרת אבקת סוכר וזה הכול!
*מתאים במיוחד עם שוקו*
אז, כן בנות פוסט נורא קצר... סורי על זה!
מקווה שנהנתן מאוד ותגיבו למטה איזה מאכל אתן הכי אוהבות לאכול בתקופה הזאת.
לאב יו,
שוקולד
מתוך הבלוג של שוקולד

הורידי את האפליקציה 4girls - עולם של בנות, באנדרואיד ו באייפון
רוצה לשלוח כתבה? לעדכן פרופיל? להירשם לאתר?
כנסי למדריכים בערוץ שלנו ביוטיוב!